Mystim Rocking Vibe S

02-11-2020

E-stim, ik vind het toch best wel eng. Maar deze Mystim Rocking Vibe kan van zichzelf vibreren. Daarnaast kan je โ€˜m ook aansluiten op een powerbox en dan kan je met de elektrofunctie spelen. Dat durfde ik wel aan! Ik kreeg deze e-stim vibrerende buttplug van Easytoys.

Specs

Materiaal: Siliconen (helemaal bodysafe dus)
Oplaadbaar: Ja, met USB-kabeltje. De afstandsbediening heeft een batterij
Standjes: 10 vibratiestandjes waarvan drie steady, de rest is afhankelijk van je powerbox
Waterproof: Niet duidelijk, maar met de elektrofunctie sowieso niet
Verkoopprijs: nu in de aanbieding voor78,85 euro, hier te koop bij Easytoys
Is โ€™t wat? Whoah, het is nogal wat!

De verpakking en de inhoud

De mystim rocking vibe, de verpakking, die is zwart met een foto van de toy. Verder ligt er nog een usb-oplaadkabeltje, de afstandsbediening en een gebruiksaanwijzing. De mystim rocking vibe s voor de verpakking, waarvan je de achterkant ziet. Een zwart doosje met een boel witte tekst.

De verpakkingen van Mystim zijn meestal in dezelfde stijl. Zwart. Het Mystim logo is roze dus je vindt ook roze details op de verpakking. Maar het ziet er uit zoals je bij een e-stim speeltje ook zou verwachten. Donker en stoer.

In de verpakking vind je de Rocking Vibe, de afstandsbediening, het magnetische USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing.

In de gebruiksaanwijzing wordt er overigens gesproken over een lader met een pin, terwijl het een magnetische lader is. Dat is wel vreemd. Ook staat er dat je die pin in het waterproof oplaadpunt moet steken. Ik vind het best een beetje eng om in de gebruiksaanwijzing voor een elektro toy tussen neus en lippen door iets te roepen over waterproof, zonder verdere uitleg daarbij. Voor de duidelijkheid, je kan dus NIET met elektro spelen in bad, onder de douche of in een andere natte omgeving.

Mijn eerste indruk van de Mystim Rocking Vibe

De mystim rocking vibe s in mijn hand. Er ligt een lipstick tussen de plug en de afstandsbediening. De plug is iets langer dan de lipstick, de afstandsbediening even lang.

Ik had dus de productomschrijving niet goed gelezen. Altijd super belangrijk om dat wel goed te doen. Maar ik dacht dus dat deze toy zonder e-stim kastje al e-stim kon doen, zoals de e-stim vibrators van Mystim, waar ik ook wel eens een review over geschreven heb.ย  Maar dat is niet het geval bij deze plug. Om de elektrofunctie te gebruiken moet je โ€˜m aansluiten op een Mystim Tens Unit. Nu hebben wij geen Mystim Tens Unit in huis, maar de Electrastim Flick was gelukkig ook compatibel.

De afstandsbediening kan je alleen voor de vibratiefunctie gebruiken.

De Mystim Rocking Vibe ziet er uit als een wat asymmetrische buttplug, met een veilige vorm. Het siliconen voelt fijn aan en de onderkant ziet er uit alsof โ€˜ie comfortabel te dragen is. Hoewel deze plug bedoeld is voor anaal gebruik, heb ik de Mystim Rocking Vibe vaginaal getest. Ik vind e-stim nog altijd eng, en ik voel me ook nog steeds niet super comfortabel met anaal, dus ik vond vaginaal een beter idee.

De test van de Mystim Rocking Vibe

De mystim rocking vibe s voor de gebruiksaanwijzing, waar je het stukje over het waterproof zijn ziet staan. De magneetlader van de mystim rocking vibe s zit tegen de plug. De lader heeft de vorm van het logo, een schildje.

Bij elektro seksspeeltjes is het altijd aan te raden om ruim voldoende waterbasis glijmiddel te gebruiken. Dan geleid het beter. Ik vond het best wel spannend, dus ik besloot eerst de vibratiefunctie te proberen. Er zijn tien verschillende standjes, waarvan drie steady. De vibraties zijn best wel okรฉ, niet super indrukwekkend of speciaal, maar zeker niks mis mee. De afstandsbediening koppelt vanzelf gelijk aan de Mystim Rocking Vibe, je hoeft daar verder niks aparts voor te doen, alleen de toy aan te zetten. Maar je koopt deze toy natuurlijk vooral voor de e-stim functie en niet voor de vibratie.

De e-stim van de Mystim Rocking Vibe

De mystim rocking vibe s en de electrastim flick De mystim rocking vibe s is met draadjes verbonden aan de electrastim flick. Je ziet 15 staan op het schermpje.

Zoals ik al zei, vind ik elektrostimulatie best wel eng. Ik moest echt even een drempeltje over. Het is goed om te weten dat wanneer je je e-stim unit aanzet op standje รฉรฉn, je waarschijnlijk nog niks voelt. Het verschilt per persoon vanaf welk standje je het begint te voelen. Voor mij was dat bij standje zeven. En dan begint het heel zachtjes. Ik had het kastje op de gewone steady functie staan. Het is een beetje lastig uit te leggen hoe het voelt. Ik kan het het beste omschrijven als โ€˜bzzzzzโ€™ denk ik. Het voelt bijna als steady vibratie, maar dan prikkelend. Hoe hoger je het standje zet, hoe meer het prikt.

Elektro tegen mijn schaamlippen

De mystim rocking vibe s ligt op z'n zijkant tegen de electrastim flick aan. De mystim rocking vibe s en de afstandsbediening

Omdat genoeg glijmiddel belangrijk is, was ik zeker niet zuinig geweest. Dit gaf als resultaat dat er ook op mijn schaamlippen glijmiddel zat. En zo kwam ik er achter dat ook de onderkant van de Mystim Rocking Vibe e-stim stimulatie geeft. Het zat vooral tegen mijn schaamlippen aan te prikken. Dat vond ik toch niet zo fijn voelen, dus moest ik eerst het glijmiddel daar weer weghalen. Dit is wel iets om op te letten dus. Zorg dat het glijmiddel echt alleen op het inwendige deel van de plug zit en let er ook op dat het dus niet aan de buitenkant van je anus of vagina ook nog komt, tijdens het inbrengen.

E-stim in mijn vagina

De afstandsbediening van de mystim rocking vibe s in mijn hand. Het is een zwart kastje met een hele grote ronde grijze knop De achterkant van de afstandsbediening, je ziet het merk staan en het kapje is open, zodat je de grote ronde knoopcelbatterij ziet.

Toen ik dat eenmaal geregeld had, voelde ik de e-stim in mijn vagina. Op het normale, steady standje vond ik dat niet per se lekker. Afhankelijk van watvoor tens-unit je hebt, heb je ook nog verschillende andere standjes. De Flick Duo had in elk geval genoeg mogelijkheden. Zoโ€™n ander standje voelt dus รฉcht heel anders. Er was een standje die voelde als een golfbeweging qua intensiteit. Ik voelde de spieren in mijn vagina aanspannen en weer ontspannen. Dat vond ik echt heel apart voelen. Het was best aangenaam, maar vooral heel raar. Er waren ook standjes die mijn spieren sneller deden spannen en ontspannen en er was zelfs een standje wat mijn vagina precies zo liet voelen, of bijna pulseren, zoals ik het voel na een orgasme.

Na een tijdje voelde ik me comfortabel genoeg om wat omhoog te gaan in de intensiteit. Ik ben tot standje vijftien gekomen. Maar vanaf standje vijftien vond ik het onaangenaam voelen. Het voelde bijna als een soort kramp. Standje veertien was heel intens, maar nog best wel lekker.

Ik vond het wel heel heftig. De sensatie dat mijn spieren zich aanspannen zonder dat ik daar controle over heb. Vooral dat golvende standje vond ik best wel lekker, maar ik had niet het gevoel dat ik me er echt aan kon overgeven. Ik was eerst ook nog bang dat ik de volgende dag spierpijn in mijn vagina zou hebben. Geen idee of dat รผberhaupt kan, het was ook niet zo, maar het speelde wel door mijn hoofd.

Het was voor mij best overweldigend en vooral heel nieuw. Ik heb de Mystim Rocking Vibe meerdere keren gebruikt, maar ik weet gewoon niet zo goed wat ik er van vind. Het is vooral heel raar. Een gevoel wat ik nog niet op deze manier kende. Voor mij is dit, tot nu toe in elk geval, nog geen gevoel waar ik van kan klaarkomen. In elk geval niet alleen door deze stimulatie.

Want ik ben wel klaargekomen met de Mystim Rocking Vibe in mijn vagina, maar dat kwam dan door andere stimulatie er bij. En dat was nรณg raarder! De Rocking Vibe stond op een vrij hoog standje, maar was nog goed te doen. Maar net voor en tijdens mijn orgasme spanden de spieren in mijn vagina natuurlijk nog meer aan. Waardoor het effect van de e-stim ook nog veel heftiger werd. Best een beetje pijnlijk wel. Maar zoals je misschien weet, ik hou best van een beetje pijn, dus ik vond dat eigenlijk wel heel tof. Het was heel apart om dat lekkere gevoel van het orgasme gemixt te hebben met de pijn van de Mystim Rocking Vibe. Dat is iets wat ik zeker nog wel vaker wil ervaren.

Conclusie

De Mystim Rocking Vibe werkt prima als vibrerende plug met afstandsbediening. Daar valt niet zoveel over te zeggen. Als e-stim apparaat vond ik โ€˜m heel intens. En raar. En heftig. Het is een heel apart gevoel om de spieren van je vagina samen te voelen trekken en daar geen controle over te hebben. Ik weet dat sommige mensen hier van kunnen klaarkomen, maar mij lukt dat niet. Deze plug is denk ik geschikt voor mensen die het leuk vinden om te experimenteren met nieuwe sensaties. En voor mensen die houden van (een beetje) pijn.

Je kan de Mystim Rocking Vibe hier bestellen bij Easytoys, nu in de aanbieding voor 78,85 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

3 Reacties

 1. Ik zeg, net zoals bij jouw plush doll post op insta, nee dank je ๐Ÿ˜‰

  Antwoord
  • Haha, nou heel goed om ook duidelijk te weten wat je niet wilt! ๐Ÿ˜€

   Antwoord
   • ๐Ÿ˜Š

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.