Mystim Opus E | Masturbator Review

27-10-2021

De Mystim Opus E is een masturbator, maar wel een bijzondere, deze masturbator maakt het namelijk mogelijk om ook gebruik te maken van E-stim. Je krijgt dus twee voor de prijs van een. Voor normaal gebruik en E-stim.

SPECS

 • Materiaal: ABS, TPE, neodymium magneten
 • Lengte masturbator: 21,5 cm
 • Diameter masturbator: 8,4 cm
 • Lengte Sleeve: 17,5 cm
 • Diameter Sleeve: ca. 1,0 – 2,8 cm
 • In te brengen lengte: 17,5 cm
 • Sleeve vorm: Vagina (ook te verkrijgen in kont en mond vorm)
 • Punt van aandacht: Voor de E-stim functionaliteit is een apart verkrijgbare powerbox nodig
 • Prijs: € 66,35 bij EasyToys

Mystim Opus E

Je had het in de intro van deze review natuurlijk al kunnen lezen, de Mystim Opus E is een masturbator die je als klassieke onahole kan gebruiken, maar ook voor E-stim kan inzetten. Voor dat laatste is het natuurlijk wel van belang dat je een E-stim powerbox hebt die compatibel is met de Mystim Opus E, en dat zit hem dan vooral in grootte de stekker.

Dit seksspeeltje ziet er in beginsel dan ook uit als elke “fleshlight” achtige masturbator, een plastic houder met daarin een TPR-sleeve.

Echter zitten in de bodem van deze houder twee “drukknopen” aan de buitenkant die verbonden zitten met twee magneten die aan de binnenkant van de sleeve zitten.

De magneten kan je op hun beurt weer verbinden met de elektroden die je door middel van een “knoopsgatverbinding” in de sleeve van je masturbator kan verwerken. De onderkant van deze elektroden zijn ook magnetisch en klikken dan vast aan de bodem waardoor er stroom richting de sleeve geleid kan worden.

Mystim opus e aanzicht van de "vulva"

Mystim Opus E in de doos

De doos van de Mystim Opus E is vrij simpel, een foto van de Opus E er op wat vormen om het allemaal enorm High-tec te laten lijken en natuurlijk veel zwart en roze, want dat is hoe Mystim zijn merk uitdraagt.

In de doos vindt je de Opus E, twee drukknoop elektroden, de elektroden voor in de sleeve en de houder en een boekje met wat je wel en vooral ook niet met de Opus E moet doen. En vooral ook, hoe zet je de Opus E in elkaar zodat je ook kan genieten van de E-stim mogelijkheden.

Wat mij hier vooral opvalt, is een gebrek aan glijmiddel, niet dat ik per se voorstander ben van bijgeleverd glijmiddel, maar in het geval van een E-stim masturbator is een sachet of proeftube goed geleidend (en glijdend) glijmiddel best iets wat ik zou verwachten.

Mystim Opus E getest

Oh, ik was zo blij toen ik de Opus E zag, een masturbator MET E-stim, het is gewoon een potentieel erg lekkere combi. En wat ik ook leuk vond, dat je de keuze had om met of zonder E-stim te masturberen, en dat allemaal in één seksspeeltje.

Ik vroeg mij ook af hoe ze dat nou hadden gedaan, een masturbator die toch goed te reinigen is, maar met E-stim, want elektra en water dat gaat eigenlijk nooit goed samen.

En nou, daar kwam ik achter.

Toen ik de doos open deed, had ik natuurlijk wel een beetje een bouwpakket verwacht, E-stim is sowieso iets waar je over na moet denken, maar bij deze masturbator had ik niet gedacht dat het ook nog eens zo omslachtig zou zijn. En erger nog, zo omslachtig zou blijven.

Ding is, je hebt dus de masturbator, de drukknoop elektroden (dat zijn dus letterlijk drukknopen die je ergens op vast drukt), maar dan ook nog elektroden die je zelf in je masturbator moet zetten en blijkbaar, want ik had de handleiding gelezen er ook weer moet uithalen VOOR dat je het kan gaan schoonmaken en er verder mee kan.

Bouwpakket

Kortom, een bouwpakket, keer op keer op keer.

Mystim opus e met knoopsgat elektroden

Goed, ik dacht, ik ben natuurlijk weer veel te kritisch, het zal allemaal wel meevallen. Helaas bleek dat niet helemaal de waarheid van de situatie, want hoewel de drukknoop elektroden dodelijk simpel vast te maken zijn aan de Opus E, zijn de elektroden die je in de sleeve moet doen duidelijk een heel ander verhaal.

Je moet namelijk je sleeve (je weet wel dat slappe bungelende TPR ding voorzien van 2 rijen van 4 geleidende rubber elektroden, die moet je door gaatjes heen frotten en dan heb je dus hard rubberen dingetjes aan de binnenkant van je sleeve. Ik heb best wel grote handen, en al met al ben ik een kwartier (!) bezig geweest om de elektroden überhaupt in de sleeve te krijgen. De eerste twee knopen in de gaatjes krijgen ging redelijk soepel, daarna wordt het echt een enorm geklooi.

Een situatie waarin een knoop er in ging, de ander er weer uit floepte, ik kramp in mijn vingers kreeg en zo vijftien minuten lang aanklooien. Je kan je voorstellen, geil was ik allang niet meer.

Maar daar houdt het niet op.

Magneten

Het is namelijk de bedoeling dat je de elektroden (voorzien van magneten) laat “vastklikken” op de magneten onder op de bodem van de houder. Klinkt simpel, wordt in de handleiding als simpel omschreven, is het duidelijk niet.

Pas na 4 keer proberen hoorde ik twee keer een klik en zaten de elektroden aan elkaar verbonden en kon ik eindelijk aan de slag.

Was ik net al niet geil meer, nu was ik het al helemaal niet meer. Tijd voor wat stimulerende bewegende beelden (ja porno ja) om mijn mood weer wat op te krikken voor ik verder kon.

Ik had ondertussen, maar wat waterbasis glijmiddel in de sleeve gedaan, de Mystim Tension Lover aangesloten en met wat geestelijke wilskracht tot een erectie gekomen kon ik aan de gang.

Mystim opus e onderaanzicht van de drukknopen waar je je powerbox mee moet aansluiten

Aan de gang

De sleeve zelf voelt op zich best lekker, de textuur is zonder de E-stim best stevig en dat vind ik op zich sowieso al lekker.

Vol goede moed klikte ik de Mystim Tension Lover aan, in volle verwachting van de nodige tension, maar eigenlijk bleef die heel erg uit. Natuurlijk deed ik wat je nooit moet doen en draaide ik de box op vol vermogen, niet dat dat veel uitmaakte, want er gebeurde echt heel weinig.

Na wat manoeuvreren en schuiven met de  sleeve voelde ik daar dan toch de eerste prikkeling, maar om nou te zeggen, hey wat een geweldig gevoel, nee. Ik wilde dus de box nog meer opdraaien, maar kwam al snel tot de conclusie dat deze all full blast aanstond en dat dit het dus duidelijk al was. Of eigenlijk, gewoon niet was. Echt een dikke vette anticlimax, ik kan het niet anders omschrijven.

Om zeker te zijn heb ik nog meermaals geprobeerd of ik wel alles goed aangesloten had en geklikt had, maar dat bleek echt zo te zijn, meer dan dit ging het niet worden.

Wat een hoop jammer. En dan komt de echte anti-climax pas echt bij het schoonmaken.

Mystim opus e zij-aanzicht waar je de gaten kan zien waar je de knoopsgat elektroden in moet stoppen

Schoonmaak

Want, ben je dan klaar met je uiterst teleurstellende E-stim masturbatie met de Mystim Opus E, dan moet je hem weer helemaal uit elkaar halen.

Dat je de drukknopen los moet halen vond ik vrij logisch. Dat je ook de knoopsgat elektroden weer uit je sleeve moet halen is eigenlijk gewoon gekkenwerk, maar de enige manier waarop je de sleeve echt goed schoon kan maken. Kortom, elke keer als jij denkt dat je zin hebt om iets met de Mystim Opus E te gaan doen, moet je hem eerst assembleren, dan weer geil worden, dan gebruiken, dan de-assembleren en dan schoonmaken. Holy fuck!

Conclusie

E-stim masturbatie kan zo enorm lekker zijn, maar met de Mystim Opus E denk ik niet dat Mystim nou per se een geweldig product op de markt heeft gezet. E-stim is ronduit gezegd jammer, de sleeve op zich is wel lekker, maar duurder dan een andere goede masturbator. Kortom, nee. Dit wordt hem niet.

Mocht je de Mystim Opus E toch willen kopen, dan kan dat bij EasyToys voor € 66,35 bij EasyToys.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

 1. damn…. wat een werk voor een pleziertje. het concept is leuk, maar de uitwerking is niet echt super.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.