My Fucsia Blue Tea Time Premium Dildo

10-08-2018

Dildo review by Tess: My Fucsia Blue Tea Time Premium Dildo

Zoals je ondertussen vast al weet, hecht ik heel veel waarde aan veilige materialen voor sextoys. Het is toch te gek dat er nog steeds seksspeeltjes gemaakt worden die giftig om poreus zijn en daarmee dus niet veilig voor je lichaam. En dat terwijl er tegenwoordig toch genoeg materialen zijn die wel bodysafe zijn. Porselein is zo’n materiaal. Misschien niet het eerste materiaal waar je aan zou denken als je aan materiaal voor een seksspeeltje denkt, maar porselein is echt erg geschikt als materiaal voor een dildo. My Fucsia maakt dildo’s van porselein, zoals deze My Fucsia Blue Tea Time Premium Dildo. Ik kreeg een exemplaar van Marco van My Fucsia, in ruil voor mijn eerlijke review.

De verpakking van de My Fucsia

My fucsia blue tea time premium dildo My fucsia blue tea time premium dildo

Een dildo van porselein heeft natuurlijk wel iets chics. Daar hoort dus ook wel een mooie verpakking bij. En dat zit ook wel goed bij My Fucsia. De verpakking is een stevige, roze koker. Hier staat de My Fucsia dildo mooi in het midden in vast. Dit is gelijk dus een hele goede bescherming, omdat het seksspeeltje niet eens de zijkanten van de verpakking raakt. Mocht je ‘m per ongeluk laten vallen, is de kans wat groter dat ‘ie heel blijft zo, denk ik.

Het ziet er ook wel gewoon tof uit, die roze koker. En er in vind je dus mooi rechtop staand de My Fucsia Blue Tea Time. Met er omheen een roze elastiekje met een etiketje met daarop de merknaam en de tekst ‘handcrafted, made in Italy’. Dat is toch gewoon wel koel, dat je weet dat jouw dildo handgemaakt is in Italië. Ik vind het tof.

De looks van de My Fucsia Blue Tea Time

My fucsia blue tea time premium dildo My fucsia blue tea time premium dildo

Dit is de eerste dildo van porselein die ik eigenlijk ooit in het echt gezien heb. Maar wat vind ik ‘m prachtig! De Blue Tea Time is een eerbetoon aan de Britse cultuur en hij doet me dan ook denken aan zo’n geweldig tuttig Brits thee servies. Zo’n chic kopje met bloemetjes, op een schoteltje met nog meer bloemetjes. Met een gouden randje natuurlijk. Ik hou er van.

Ik vind vooral het contrast leuk, die Britse stijve tuttigheid nu in een dildo gegoten. Dit is echt mijn chicste seksspeeltje. De dildo is dus handgemaakt en, ik neem aan, ook hand geschilderd. Het onderste randje van de My Fucsia Tea Time dildo is echt goud. Hoe koel is dat! Het voelt zo fancy allemaal!

De dildo is hol en heeft daardoor een opening aan de onderkant. Merk je niks van, alleen met schoonmaken heb ik zelf wel extra voorzichtig gedaan om te voorkomen dat er water in kwam, want dat is lastig om dan weer droog te maken en ik had geen zin om ‘m te laten uitlekken.

De My Fucsia Blue Tea Time is qua vorm best wel basic. Het is een gladde dildo die wat smaller begint, dat wat uitloopt en dan weer wat smaller wordt. Geen nopjes, ribbels of aders, gewoon glad. Het is dat ‘ie er zo ontzettend mooi uitziet, want als deze dildo gewoon effen was geweest, was ik er waarschijnlijk zo voorbij gelopen.

De pro’s van porselein

My fucsia blue tea time premium dildo My fucsia blue tea time premium dildo

Porselein is dus een prima materiaal voor dildo’s. Het is niet poreus, dus er kunnen geen bacteriën achter blijven en gaan groeien in de My Fucsia. Je kan elk soort glijmiddel gebruiken bij een porseleinen dildo. En wat ook fijn is, hij neemt makkelijk een andere temperatuur aan en houdt deze wel zo’n 10 tot 20 minuten vast. Super leuk dus om ‘m eerst even in een bakje koud of lekker warm water te leggen voor je ‘m gaat gebruiken!

Porselein voelt ook super glad aan, zodat een dildo van porselein ook wat makkelijker in te brengen is. En je krijgt gewoon bijna een koninklijk gevoel met deze dildo, dat ook. Ik vind vaak dildo’s van een hard materiaal ook extra fijn voelen. Mijn favoriete dildo, de Njoy Pure Wand, is bijvoorbeeld ook gemaakt van een hard materiaal: rvs.

De Test

My fucsia blue tea time premium dildo My fucsia blue tea time premium dildo

Omdat de vorm wel vrij basic is, was ik benieuwd hoe ik deze porseleinen dildo zou vinden. Hoe ‘ie zou voelen. Ook al is de dildo glad, ik vond het wel erg fijn om een beetje Sliquid Sizzle te gebruiken en ik had de dildo van te voren even in een bakje koud water gelegd. Het is zo’n hete zomer nu, ik kon wel een beetje verkoeling gebruiken. Sliquid Sizzle voelt afwisselend warm en koud aan, dus dat leek me wel een leuke combinatie.

De dildo was inderdaad lekker koud geworden, dus dat was even schrikken toen ik ‘m inbracht. Maar wel lekker verkoelend! Het formaat vond ik echt precies goed. Niet te groot, niet te klein, precies dik genoeg.

De stimulatie die je voelt is echt van het breder en smaller worden van de dildo als je ‘m heen en weer beweegt. En dat voelt best lekker. Al verlangde ik wel naar meer. Als deze dildo een kromming had gehad en mijn G-spot zou stimuleren, was ik echt over the moon geweest. Nu was het gewoon ‘wel lekker’. De Sliquid Sizzle voegde trouwens wel echt wat toe en ik had ook het idee dat ik dat nu nog veel meer voelde dan bij andere dildo’s.

De hele ervaring was wel heel tof. Het voelde gewoon allemaal heel luxe, of decadent misschien wel. De My Fucsia Blue Tea Time is echt een dildo die ik zou verwachten in het nachtkastje van Kate en William.

Voor mij is deze dildo lekker, maar ik combineer ‘m wel met nog een andere sextoy, zoals de Womanizer Starlet of de We-Vibe Tango die ik dan clitoraal gebruik. Want ik wil wel echt nog wat meer stimulatie er bij, alleen is de My Fucsia voor mij niet bevredigend genoeg.

Conclusie

My fucsia blue tea time premium dildo My fucsia blue tea time premium dildo

De My Fucsia Blue Tea Time Premium Dildo voelt echt als ‘The Royal Treatment’. Het voelde super chic om zo’n mooie porseleinen dildo te gebruiken, maar qua stimulatie zou ik toch wel iets meer willen. Als je van een hele gladde dildo houdt, is dit zeker een sextoy voor jou. Wat ik wel erg fijn vond, is dat ‘ie zo goed een temperatuur vast kan houden. Spelen met warmte en kou vind ik altijd erg fijn.

Je kan de My Fucsia Blue Tea Time Premium Dildo hier bestellen bij MyFucsia voor 99 euro en vergeet ook niet even in de rest van de shop te kijken, want ze hebben nog meer moois!

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sextoy Toppers en Floppers 2018 + Giveaway! | Tess Tesst - […] toy: MyFucsia Blue Tea […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.