Motsutoys Onahole accessoires | Accessoire review

08-01-2020

Onahole accessoires? Wat? Ja leest het goed, ik ga een review schrijven over iets waar ik eigenlijk nog nooit een review over heb mogen lezen. Namelijk een aantal accessoires die je bij je onahole, masturbator, kunstvagina, curlingmeisje, nou ja je snapt het, zou kunnen (of eigenlijk moeten) gebruiken.

Nu verkoopt Motsutoys sinds kort een aantal erg handige accessoires die ervoor zorgen dat het gebruik, maar ook juist het onderhoud van je onahole of masturbator vrij gemakkelijk wordt.

En dus vroeg ik of ik wat setjes mocht hebben zodat ik voor jullie een en ander kon testen, en ook reviewen. En Motsutoys zei ja, en dus één review met een hoop producten.

Vind snel je Onahole accesssoire

Mocht je hier via Google zijn binnengekomen dan hier alvast een lijstje van wat ik ga reviewen, met een linkje zodat je meteen door kan skippen naar hetgeen je naar deze pagina heeft gebracht.

Gebruik

Onderhoud

Opbergen

Zoals je ziet een heel lijstje, en aangezien deze producten verder geen seksueel stimulerende werking hebben, tenzij je geil wordt van heel schoon en droge seksspeeltjes zal deze review dus iets anders zijn dan jullie van mij gewend zijn.

Accessoires bij (en voor) gebruik van je onahole

Een voorbereid mens telt voor twee, met deze accessoires wordt masturberen nog beter.

KYO Onahole Warmer

Motsutoys onahole accessoires | accessoire review

Vroeger wist ik niet dat je je masturbator kon opwarmen voor gebruik, dus dan had ik regelmatig dat ik dacht oh jemig dit is koud. Nu warmen de meeste onaholes vrij snel op.

Maar met een KYO Onahole Warmer is deze zogenaamde cold shock niet meer nodig.

Deze holewarmer zorgt er namelijk voor dat je onahole warm is voordat je hem gebruikt, en dat maakt het niet alleen maar prettig, het geeft ook de sensatie dat je onahole “net echt” warm is als je hem penetreert.

Nu zijn holewarmers er echt in allerlei soorten en maten, maar het grote voordeel van deze KYO Onahole Warmer is dat er een thermostaat in zit, die er voor zorgt dat je onahole nooit warmer wordt dan 40 graden. En dat is precies goed, want als je dan wat (kouder) glijmiddel in je onahole doet is de temperatuur helemaal net lichaamstemperatuur (37 graden) en dat is wat je piemel verwacht voor een “echter dan echt” sensatie.

De KYO Onahole Warmer is dus super veilig want hij oververhit niet, goedkope “Ali” warmers blijven maar verhitten en kunnen je masturbator zelfs laten smelten en dat wil je niet.

Buiten de thermostaat heeft de KYO Onahole Warmer ook ledverlichting die je vertelt hoever de warmer inmiddels is. Dat is overigens best een lichtshow, dus echt discreet is wel anders. Maar het is wel handig dat je kan zien wanneer je onahole klaar is voor gebruik.

De KYO Onahole Warmer sluit je aan via USB met een best kort kabeltje, maar omdat het energie verbruik relatief laag is kan je hem wel zo aan een powerbank hangen en dat is handig voor opwarmen “on the go”.

Doordat de KYO Onahole Warmer met 15 cm ook best lang is, kan je er eigenlijk alle onaholes mee opwarmen, als het niet helemaal past is dat niet erg, want de warmer doet zijn werk toch wel.

Je koopt de Onahole Warmer voor € 17,95 bij Motsutoys

TYO Lube Launcher

Kyo lubelauncher

Tijdens het masturberen met een onahole is glijmiddel denk ik wel het belangrijkste dat er bestaat. Zo meteen komt er ook nog een stukje over een van mijn favo glijmiddelen. Maar deze Lube Launchers (glijmiddel lanceerders) mogen toch eigenlijk ook niet uit je toybag ontbreken.

De TYO Lube Launcher is een soort injectiespuit voor glijmiddel, hij zorgt ervoor dat het glijmiddel wat dieper ingebracht kan worden dan normaal.

Je zuigt wat glijmiddel op uit de fles en daarna duw je het als het ware naar binnen in je masturbator. Of zo je wil bij jezelf, maar wees wel voorzichtig, want je lichaam kan daar best heftig op reageren.

In ieder geval weet je nu zeker dat je overal waar je dat moet hebben glijmiddel hebt en dat maakt de ervaring echt een stuk beter.

Je koopt een set van twee lubelaunchers bij Motsutoys voor € 9,95

TYO Glijmiddel

Tyo glijmiddel shot
KYO en TYO zijn hetzelfde merk

En dan nu een stukje over een van mijn favo lubes, namelijk TYO Glijmiddel.

Glijmiddel is de accessoire die sowieso nooit mag ontbreken tijdens de seks of het masturberen want het geeft zo een enorm andere dimensie aan beiden dat het een wereld voor je zal openen.

Dit is een van mijn favo glijmiddelen omdat er geen rotzooi in zit, maar tegelijkertijd best wel dik is, waardoor je het makkelijk kan aanbrengen en het niet overal heen loopt. Maar belangrijker het blijft echt heel erg lang glijden, het lijkt eigenlijk net siliconen glijmiddel, zonder dat het dat is.

Nu zit er wel een valkuil bij dit TYO Glijmiddel, en dat is ook de dikte, in sommige gevallen bij sommige masturbators is het net even wat te dik, en gaat dat ten koste van de sensatie, maar in alle eerlijkheid, dat komt echt heel zelden voor.

Doordat je weinig verspilt doe je ook echt heel erg lang met een fles, dus dat is ook nog eens een bonus.

Mocht je meer willen weten over glijmiddel trouwens, check even onze glijmiddelgids.

Maar verder, koop een fles TYO Glijmiddel want je wordt er echt heel blij van.

Je koopt een fles TYO glijmiddel bij Motsutoys voor € 14,95

Onahole- of Masturbator onderhoud

Het schoonmaken van je masturbator nadat je hem gebruikt hebt is natuurlijk van groot belang, zeker als je het hebt over TPE masturbators die vanwege het feit dat het materiaal poreus is veel sneller vervuild raken met bacteriën of schimmels dan bijvoorbeeld silicone.

Dus na het gebruik is goed schoonmaken een must, maar ook zeker zorgen dat de binnenkant van je masturbator goed droog is, is iets dat veel mensen vergeten (ik was daar eerst ook niet van op de hoogte).

Deze producten gaan je helpen, helemaal als je onahole geen door en door gang heeft en dus moeilijker te reinigen en te drogen is.

Cleaning sponges

Deze stukjes spons op een stokje (want dat is wat je krijgt) zijn superhandig om te zorgen dat je toycleaner of andere zeep goed verspreid wordt aan de binnenkant van je masturbator. Doordat je goed diep in de onahole kunt komen en alle hoeken en gaten kan beroeren helpen deze sponsjes echt bij het reinigingsproces.

Na afloop kan je deze sponsjes onder de kraan goed afspoelen onder heet water en laten drogen, en kan je ze nog een keer gebruiken. Ik zou persoonlijk wel na 2x gebruik denken dat het tijd is voor een nieuwe spons, maar dat denk ik ook van gewone huishoudsponsjes (ja ik moet echt minder Rob Geus kijken misschien).

Je koopt deze sponsjes bij Motsutoys als een set van 5 voor € 4,95

KYO Microfiber Drying Sticks

Kyo microfiber cleaning sticks

Na een goede ronde met een sponsje en daarna het uitspoelen met ruim en goed warm water, is het zaak je onahole aan de binnenkant goed te drogen. Eerst kan je de onahole goed uitknijpen en uitschudden en daarmee zal een groot deel van, maar zeker niet al het water uit je onahole verdwenen zijn.

Vocht is ook in hele kleine hoeveelheden een voedingsbodem voor schimmels en bacteriën, als je je onahole dus niet binnenste buiten kan keren en goed kan drogen aan de lucht moet dat op een andere manier.

Precies voor dit doel zijn de KYO Microfiber Drying Sticks op de markt gebracht. Deze microvezel hoesjes kan je door de dikke stok voorzichtig in je onahole stoppen en zo de binnenkant zo goed als droog krijgen.

Voor grotere onaholes heb je misschien wel 2 stokjes nodig, maar je krijgt er 8 in de verpakking dus dat zou genoeg moeten zijn voor elke masturbator in je collectie.

Na gebruik kan je de hoesjes simpelweg van de stokjes afhalen, in de wasmachine gooien (doe het wel ff in zo’n lingerie netje anders vreet je wasmachine ze op) en na het drogen kan je de hoesjes weer om de stokjes doen, en kan jij de volgende droogronde tegemoetzien.

Superhandig, en best wel eco-vriendelijk dus.

Je koopt een set KYO Microfiber Drying Sticks bij Motsutoys voor € 9,95

KYO Onahole Quickdroog Stick

Kyo drying stick

De KYO Onahole Quickdroog Stick kan je gebruiken in plaats van de Microfiber Drying Sticks. Ik persoonlijk gebruik hem liever als aanvulling, de Microfiber Sticks dealen met de grootste hoeveelheid vocht en de Quickdroog Stick zorgt voor de restjes op de plekken waar je misschien net niet bij kon.

Net zoals de Microfiber Drying Sticks gebruik je de KYO Onahole Quickdroog Stick om de binnenkant van je Onahole goed droog te krijgen.

De KYO Onahole Quickdroog Stick is gemaakt van diatomeeënaarde die door zijn eigenschappen en poreuze structuur vocht aantrekt en absorbeert.

De KYO Onahole Quickdroog Stick gebruiken is heel erg simpel. Nadat je het meeste vocht uit je onahole hebt geknepen, geschud of met Microfibersticks hebt verwijderd, duw je voorzichtig de KYO Onahole Quickdroog Stick naar binnen. Je kan je onahole nog een beetje om de stick heen masseren (voorzichtig) zodat al het vocht in aanraking komt met de stick, en daarna verwijder je de stick en zou je onahole bijna kurkdroog moeten zijn. Dit alles binnen een tijdsbestek van ongeveer 60 seconden.

Na gebruik leg je de KYO Onahole Quickdroog Stick op een warme droge plaats en droogt hij uit zodat je hem de volgende keer zo weer kan gebruiken.

Snel, safe en simpel dus, en ook heel belangrijk, herbruikbaar.

Je koopt de KYO Onahole Quickdroog Stick voor € 9,95 bij Motsutoys.

KYO Onderhoudspoeder

Kyo maintenance powder

Nu de binnenkant van je onahole schoon en droog is, verdiend de buitenkant ook wat aandacht. Als je dus alles schoon en droog hebt gemaakt, en ook hebt gezorgd dat de buitenkant van je onahole netjes schoon en droog is, strooi je het poeder over de buitenkant van je speeltje en het poeder zorgt ervoor dat je onahole droog en glad blijft.

TPE wordt namelijk soms een beetje plakkerig en dat voelt niet altijd even prettig aan. Met dit poeder voorkom je dat en je zorgt ervoor dat je masturbator lang mee gaat.

Mocht je het strooien lastig vinden, dan kan je met een zachte make-up borstel (niet die van je partner uit haar make up tas jatten!) het poeder goed en dun verdelen over je masturbator.

Omdat je maar een klein beetje nodig hebt doe je echt heel erg lang met een pot van dit poeder (tenzij je mij bent en je gewoon debiel veel masturbators moet onderhouden 😛 ).

Het poeder is van plantaardig materiaal en is veilig voor je masturbator, maar belangrijkers ook veilig voor jou en je omgeving.

Je koopt KYO Onderhoudspoeder voor € 14,95 bij motsutoys

Je onahole opbergen

Als je na het schoonmaken helemaal klaar bent wil je natuurlijk wel dat je onahole schoon en droog blijft. En als je veel TPE-speeltjes hebt dan weet je ook dat TPE een soort van haar, stof en stukjes magneet is. Een goede opbergstrategie is dus van groot belang.

KYO Toysack

Kyo toysack

Als je op industriële schaal masturbators moet opruimen (zoals ik) dan zijn zipzakjes ideaal, ze zijn doorzichtig en makkelijk in gebruik, maar ze zijn ook heel klinisch, weinig discreet en nou ja, echt tof staat het niet.

KYO heeft daarom een aantal opbergzakken gemaakt voor je onaholes de KYO Toysack gemaakt. Een zak waar je snel, discreet en stofvrij je masturbator in kan doen nadat je hem hebt gereinigd.

De KYO Toysack is voorzien van een treksluiting zodat je hem makkelijk open en dicht kan maken zonder gedoe of gevaar van een TPE “velletje” dat achter een rits blijft zitten.

Op dit moment zijn er twee formaten te krijgen. De kleine (small) toysack is ruim genoeg voor de meeste onaholes. De grote (big) toysack kan met gemak een heupmasturbator als de KYO 7-sins of de Meiki Samanda omsluiten. Genoeg ruimte dus.

Al met al zou ik je echt aanraden om deze zakken aan te schaffen als je lang met je masturbator wil doen. Het scheelt je een hoop ontpluizen en andere ellende, en je kan je masturbator gewoon discreet opbergen, en dat is soms ook gewoon heel fijn.

De KYO toysack small is te koop bij motsutoys voor € 4,95

De KYO toysack Big is te koop bij Motsutoys voor € 7,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

3 Reacties

 1. Super leuk! Ik heb je review direct doorgestuurd naar mijn partner 🙂

  Antwoord
  • Dank je Lilian, mochten er nog vragen zijn, schroom niet!

   Antwoord
 2. Voor mij als single vrouw is een deel van deze artikelen overbodig want…..geen onahole aanwezig in dit huishouden. Maar die lube launcher, die is tof. Daar kan ik wel wat mee :).

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.