Moaner bi-polar electrode by E-stim | E-stim Review

22-04-2020

Ik had het jullie al beloofd, en na mijn review van de 2B die ik kreeg van E-stim is het nu tijd voor de eerste accessoire die ik ook van E-stim ontving in ruil voor een eerlijke review: De Moaner Bi-Polar electrode.

Moaner Bi Polar Electrode

De elektrode die ik ontving heet dus Moaner, in het goed Nederlands betekent dat “persoon die constant kreunt (of klaagt).”

Dat is dan ook het idee van deze electrode, dat je ervan gaat kreunen, en bij hogere standjes van de 2B dat je misschien wel gaat klagen. Al met al een electrode waar je dus alle kanten meer op kan. Of je dat nou wil (of ervoor kiest dat niet te willen).

De Moaner maakt deel uit van de Flanged serie electroden die E-stim produceert. Het is ook meteen onderdeel van hun premium serie, een serie elektrodes van hoogwaardige materialen die eigenlijk je hele leven mee kunnen gaan als je ze gebruikt zoals dat hoort.

Zo is deze Moaner gemaakt van “aircraft grade” aluminium, hij is dus stevig, degelijk en geleid elektra heel effectief.

Je kan de Moaner bi-polar electrode overigens krijgen in een polished versie (dat kost je wel iets meer geld) of in de standaard satin finish, de satin finish is een gezandstraald uiterlijk waardoor het metaal een matte uitstraling heeft dat vind ik persoonlijk erg mooi, en het oog wil natuurlijk ook wat.

Verder valt op dat deze elektrode een brede onderkant heeft, dit is dan ook de Flange waar deze series om bekend staat.

Door de constructie van deze electrode is deze dus ook bi-polair. Waardoor je deze elektrode aansluit op 1 kanaal en de stimulatie van de kop naar de onderkant loopt (of vice versa) en je dus je anus (en je prostaat) kan stimuleren zonder verder noodzaak voor een pad of een andere electrode.

Overigens heb je voor deze elektrode een 4 mm stekker nodig om hem aan te sluiten op de 2B (of een andere E-stim box). Als je hem voor lange tijd wil in doen, dan is het handig om zogenaamde low profile stekkertjes te gebruiken, zodat je ook kan zitten op deze elektrode.

Verder is het mogelijk om de elektrode uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten (mocht je die drang hebben). En zoals met bijna alle E-stim producten heb je er levenslange garantie op.

Maar ik vergeet haast te vermelden dat de Moaner de middelste is in de verzameling Flanged premium electrodes van E-stim.

De Moaner bi-polar electrode is dus niet bepaald klein, de dimensies zijn als volgt:

  • 115 mm lang
  • 38 mm diameter op het breedste gedeelte van de kop
  • 50 mm diameter op het breedste gedeelte van de basis.
  • De moaner weegt een stevig 277 gram.

Flanged

Alles goed en wel natuurlijk, maar wat houdt dat flanged nou eigenlijk in? In het Nederlands noemen wij een flange een flens. Een brede platte basis, die vooral bij industriële constructies gebruikt wordt bij het verbinden van buizenstelsels en nou ja, andere niet sexy dingen.

Maar het gaat dus om het brede platte uiteinde. Dit brede platte zorgt er namelijk voor dat er goed contact is tussen de basis van de flange electrode en jouw lichaam/huid. Beter contact betekent betere geleiding, en betere geleiding, in het geval van E-stim zorgt voor fijnere stimulatie. Of in ieder geval dat er genoeg ruimte is voor de stroom om heen te gaan. Al met al, werkt een electrode met veel raakoppervlak dus veel beter en comfortabeler. Pinpoint is bij Electra namelijk meestal meer voor de au dan voor de wow. Wil je daar een voorbeeld van? Weet je al die statische schokken van de kraan, of de deurklink, dat is pinpoint. Genoeg gezegd, toch?

Binnen de flanged collectie hebben de electrodes dus een brede basis, zodat de stroom via je anus, maar ook je billen, of als je hem vaginaal gebruikt via vagina en je vulva zijn ding kan doen.

Moaner bi-polar electrode in de doos

De e-stim moaner bi polaire electrode naast de tube waarin hij geleverd wordt. Er staat een geel label op de koker waar we de tekst "moaner" zien staan en verder wat product informatie en een barcode.

Je krijgt de Moaner bi-polar niet in een doos geleverd, maar in een pvc koker met een schroefdrop die je dus meteen “voor altijd” kan gebruiken als opbergmogelijkheid voor de electrode als je hem hebt schoongemaakt en hem niet naast je bed wil laten staan.

In de koker zit verder een handleiding over hoe je de electrode moet gebruiken (en natuurlijk ook hoe je hem vooral niet moet gebruiken).

Verder is er niets bijgevoegd, en dat is natuurlijk niet nodig, want je hebt een mooi stuk metaal in je handen dat je zonder al te veel problemen kan aansluiten op je 2B powerbox.

Moaner bi-polar electrode getest

Toen ik de Moaner zag was ik zowel heel erg blij als heel erg nerveus. De Moaner bi-polar electrode is namelijk de grootste, stevigste en zwaarste E-stim accessoire die ik op dit moment bezit. Ik heb sowieso nog nooit een anaal electrode van staal voor E-stim gebruikt, dus je kan je voorstellen dat ik daar best even wat ademhalingsoefeningen doen voordat ik het ging proberen.

Het aansluiten van de Moaner bi-polar electrode is eigenlijk heel simpel, hoewel ik wel even moest kijken waar ik nou de stekkertjes in moest stoppen om te zorgen dat alles het nou ook deed. Het eerste gaatje was op zich vrij duidelijk, maar dat je de tweede stekker in het “schroefgat” moest doen was mij niet meteen heel duidelijk. Tegelijkertijd, er was geen ander gat, dus waar had ik hem anders in moeten doen?

Enfin, verder is het aansluiten uiterst simpel, de stekker aan de andere kant gaat gewoon in een van de kanalen van je E-stim box (mits je stekkers compatible zijn, maar daar zijn ook verloopjes voor te krijgen) en je kan aan de gang.

Althans, eerst natuurlijk wel “even” de Moaner inbrengen voordat je echt alles gaat aanzetten, want inbrengen met stroom op de electrode, nee dat wil je echt niet.

Ik kreeg van E-stim ook een tube E-stim lube, dat is waterbasisglijmiddel met iets meer zouten toegevoegd, want zoals chemici en natuurkundigen je gaan vertellen: zouten geleiden stroom, en goeie geleiding is wel een dingetje bij E-stim.

Je kan dus ook GEEN condoom gebruiken bij deze electrode, en ook geen silicone glijmiddel, want dat isoleert, dan merk je niets, en er is ook een kans dat je dure Powerbox misschien wel “poef” zegt. En nee dat wil je niet.

Met dus een ruime hoeveelheid E-stim Lube op de Moaner bi-polar electrode, kon ik beginnen met inbrengen. Hoewel de brede kop wel wat moeite koste schoof het geheel eigenlijk vrij comfortabel naar binnen.

Ik wil je wel aanraden om een goeie handdoek, of een cumpanion, of een liberator throw te gebruiken als je hiermee bezig gaat, voornamelijk omdat de hoeveelheid glijmiddel best voor wat nattigheid kan zorgen.

Nu dat de Moaner bi-polar electrode in mij zat kon ik hem aansluiten op de 2B en kon ik aan de slag.

Ik moet zeggen de sensatie van dit soort anale stimulatie was voor mij heel erg nieuw. Op sommige standen was het uitermate relaxend, op sommige standen echt uitermate niet fijn, en op sommige standen vooral bloed geil.

Ik ga de sensaties geen eer aan doen door het te omschrijven, maar zoals ik al zei, van boos tot zielsgelukkig passeerden mijn gevoelsrevue, en alles daartussen in.

Ik ben nog niet tot een hands-free orgasme gekomen met deze electrode, daarvoor waren de sensaties te nieuw. Maar ik ga het zeker vaker “doen” en ik weet eigenlijk zeker dat er een HO in zit met deze electrode. Kwestie van geduld en gewenning.

E-stim moaner bipolar electrode, een aanzicht van de bodem waar je de kabels kan aansluiten

Schoonmaak

Zoals je zou verwachten van een solide metalen probe is schoonmaak dus super simpel, goed heet water, zeep, toycleaner, of alcoholpads, you name it en je kan er mee schoonmaken (en nu niet ineens met een of ander zuur of cilit bang aan de gang he). Mocht je echt willen gaat voor een deepclean, dan kan je de Moaner bi-polar electrode dus ook uit elkaar halen via de schroef aan de onderkant, en daarna weer in elkaar zetten, maar doe dat alleen als het echt moet en je iets ook weer in elkaar kan zetten.

Maar ook gewoon in elkaar is de Moaner bi-polar electrode prima schoon te maken en te houden.

Conclusie

Als je al zover bent dat je een geniale powerbox als de E-Stim 2B hebt of wil gaan hebben dan kan een electrode als de Moaner bi-polar electrode niet ontbreken. Hoewel het niet voor de beginnende anale ontdekker is, is juist het volle gevoel en alle raakvlakken van deze electrode echt heel erg fijn. Gelukkig kan je natuurlijk ook een kleinere of grotere versie krijgen, maar die heten dan Flange en MJ.

Ik kan oprecht zeggen dat deze metalen electrode een gemis was uit mijn steeds groter wordende E-stim collectie en ik ben heel erg blij dat ik hem nu in het bezit heb.

Je koopt de Moaner online bij E-stim voor € 84,69

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.