Vlog: Mjuze Wanderfull en MEO kleine spanking paddle en metalen polsboeien

23-09-2018

Vlog: Mjuze Wanderfull en MEO kleine spanking paddle en metalen polsboeien

Zoals elke week, praat ik je ook deze zondag weer bij in mijn minivlog. Ik vertel je over de Mjuze Wanderfull. Een wand vibrator die je aan twee kanten kan gebruiken. Het ‘handvat’ kan dus ook vibreren en die kan je dan ook inwendig gebruiken.

Verder vertel ik je over de kleine spanking paddle van MEO, die eigenlijk voor CBT bedoeld is. Maar hij is ook gewoon makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld je achterzak. En de prachtige metalen polsboeien, die niet helemaal goed zaten bij mij.

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn YouTube kanaal, zou ik echt tof vinden als je dat even doet!

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een seksspeeltje op afstand gaat bestellen, een andere sextoy of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Yay Orgasms

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.