Mister B Rubber Paddle Small

12-11-2021

Voor ik met Tess Tesst begon, heb ik een tijdje bij Mister B in de winkel gewerkt. Dat was echt super leuk en ik hou van het assortiment van Mister B. Mister B is een winkel die zich vooral richt op gay mannen en fetish. Ze verkopen ook allerlei BDSM-toys en die zijn tof ongeacht je gender of geaardheid. Als je van BDSM houdt dan, natuurlijk. Ik kreeg van Mister B de Mister B Rubber Paddle Small om te reviewen.

Specs

Materiaal: rubber
Standjes: zelfs zacht slaan doet al best pijn
Waterproof: hij kan tegen water
Verkoopprijs: 54,95 euro, hier te koop bij Mister B
Is ’t wat? Love to hate deze Rubber Paddle!

Mister B Rubber Paddle of Rubberen Rottigheid?

De mister b rubber paddle small naast een lipstick De mister b rubber paddle small in mijn hand

Ik wilde deze rubberen paddle heel graag reviewen omdat ‘ie in de BDSM-scene al jaren bekend staat als ‘de Rubberen Rottigheid’. En van zo’n bijnaam word ik toch wel héél nieuwsgierig. Ik had ‘m ooit ook wel al eens gevoeld en dat maakte inderdaad ook wel indruk. Dus ik keek er wel naar uit om ‘m beter te testen.

Je zou denken dat ik na het reviewen van de Loop Whip, waar de omschrijving helse pijnen beloofde en daar was niks aan gelogen, wat voorzichtiger zou zijn met het uitzoeken van gemene BDSM-toys. Maar nee.

Op de website van Mister B staat nog geen omschrijving bij deze paddle, maar zijn reputatie in de BDSM-scene zou me wel genoeg moeten zeggen. Maar YOLO en het leven van een sextoytester gaat niet over rozen en zachte veertjes testen. Wat ik toch allemaal voor jou als lezer over heb, hè? Oké, ik had er zelf ook gewoon super veel zin in. Dat wel.

Mijn eerste indruk van de Mister B Rubber Paddle

De mister b rubber paddle small in mijn hand, je ziet 'm een beetje hangen door het gewicht van het rubber. Close-up van het handvat

De producten van Mister B hebben geen verpakking. Nu hoeven BDSM-toys van mij ook zeker niet in een doosje, dus ik vind dat helemaal prima. Scheelt weer afval.

De Mister B Rubber Paddle is zeker niet de mooiste paddle die ik ook heb gezien. Ik vind ‘m zelf eigenlijk behoorlijk lelijk. Hoe het handvat er uit ziet, lijkt voor mij gewoon op iemand die geen zin meer had om er aandacht aan te besteden. Je kan het ook een industriële look of een authentieke look noemen. Dan klinkt het beter. Maar mooi is het niet.

Iemand die mij met deze Mister B Rubber Paddle heeft geslagen, zei dat ‘ie wel echt een esthetische intimiderendheid heeft. En ik denk dat dat precies een goede omschrijving is van de look van deze paddle. Met dat gekke handvat en die enorme (gespleten) flap dik rubber. Zelfs een doorgewinterde maso moet denk ik wel even slikken.

De test van de Mister B Rubber Paddle

De mister b rubber paddle small van de zijkant. Je ziet de twee flappen van de mister b rubber paddle small

Ik was een beetje bang én opgewonden om deze Rubberen Rottigheid te testen. Van de persoon die de bijnaam bedacht had, hoorde ik al dat ze niet meer dan een paar klappen aankon. Natuurlijk hangt het er met al dit soort toys helemaal vanaf hoe hard je er mee slaat.

Al kwam ik er tijdens het testen wel al vrij snel achter dat ook zacht slaan met deze paddle al pijn doet. Het rubber is dik en zwaar en dat komt echt hard aan. Het geeft een enorme pets en zo voelt dat ook echt. De pijn voelt zowel diep als oppervlakkig. Door het gewicht voel ik het diep, maar door het rubber voel ik het ook heel erg op mijn huid. Het laat net even zo’n sting achter. Of nou ja, net even, deze pijn blijft juist heel lang hangen. Dat vond ik wel opvallend. Wanneer de volgende klap kwam, was de pijn van de vorige klap nog helemaal niet weg.

Ik heb een paar keer verontwaardigd uitgeroepen dat er écht te hard geslagen werd, maar dat bleek dus helemaal niet hard te zijn nog. Het voelde wel heel hard. En pijnlijk. Maar dat is dus precies wat de Rubberen Rottigheid doet. Het doet al heel snel pijn. Dit is misschien wel een goede tool voor luie sadisten, al voelt hij wel zwaar aan. En het handvat ligt natuurlijk ook niet heel fijn in de hand, dat zie je er ook wel al aan af. Maar je hoeft dus maar weinig inspanning te leveren voor maximaal effect.

Zo ‘leuk’ die Rubberen Rottigheid

De onderkant van de mister b rubber paddle small De mister b rubber paddle small dubbelgevouwen

Wat ‘leuk’ is, ik doe dat even tussen aanhalingstekens want ik weet niet zeker voor wie dit leuk is, is dat de Mister B Rubber Paddle ook best wel veelzijdig is. Je kan ook één flap tegenhouden en dus maar met één flap tegelijk slaan. Dat voelt zo mogelijk nog rottiger. Ook voelde ik verschil tussen de twee kanten van de paddle. Ik had in elk geval wel een blije sadist achter me staan die er duidelijk lol in had om alle mogelijkheden van de Rubberen Rottigheid in korte tijd uit te proberen. Om vervolgens ook nog te laten zien hoe hard ze zou kunnen slaan (gelukkig deed ze dat tegen een muur) en aan te geven hoe lief ze was dat ze maar met halve kracht sloeg. Ik was haar inderdaad wel dankbaar op dat moment.

Maar wat ik écht leuk vind aan de Rubberen Rottigheid, wat toch leuker klinkt dat Mister B Rubber Paddle, is het nagloeien. Mijn billen gloeien echt heerlijk na het gebruik van deze paddle. Meer en beter dan met andere paddles (of zwepen of handen). En ik hou daar echt heel erg van, dat intense, gloeiende gevoel. Dat is gewoon alle pijn waard. Denk ik. Want het is wel heftige pijn. Wanneer ik geslagen word, vind ik het wel echt heel erg heftig en voel ik mezelf héél zielig. Maar dat is dan wel weer net iets waar ik van geniet in een BDSM-spel. Dus toch wel leuk, dan.

Conclusie

De Mister B Rubber Paddle zou officieel omgedoopt moeten worden tot Rubberen Rottigheid, want jeetje, wat is deze paddle gemeen! De klappen komen echt heel heftig aan. De paddle is zwaar en heeft een esthetische intimiderendheid (ik zeg het gewoon nog een keer!) die hij ook echt waar maakt. Heel veel auw en heel veel lekker nagloeien. Ik hou er van en ik haat het!

Je kan de Mister B Rubber Paddle hier bestellen bij Mister B voor 54,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.