Mister B Leather Police Gloves | Review

03-11-2021

Met mijn review over de Mister B Leather Police Gloves ben ik een uitdaging aangegaan. Vooral omdat ik nog nooit echt een kledingstuk heb gereviewd, maar ook omdat ik wil proberen om mijn liefde voor leer met jullie te delen. En wellicht denk je dat dat overdreven is, maar mijn fetisj voor leer is voor mij heel intiem en dat ik dat hier nu al opschrijf, is eigenlijk wel al een dingetje. Dit is dus niet een review zoals jullie gewend zijn.

SPECS

 • Materiaal: Leer
 • Model: Strak en kort (dus geen manchet en strak om je handen)
 • Verkrijgbare maten: XS tot XXL (check de maattabel op de site)
 • Prijs: € 44,50 bij Mister B

Leer Fetisj

Zoals ik al zei, deze review is voor mij nogal persoonlijk, eigenlijk omdat ik voor het eerst ga schrijven (buiten de β€œscene”) over mijn liefde en fetisj voor leer.

Het moeilijkste daaraan vind ik het omschrijven wat leer met mij doet, het is niet alleen heel persoonlijk, het is ook heel intiem. En ik heb mij jarenlang wel afgevraagd of mijn fetisj wel een legitieme fetisj was, word ik wel blij genoeg van leer? Het is niet zo dat ik zoals sommige anderen diep seksueel opgewonden raak van leren items. Maar ik word er wel heel gelukkig van, voel mij er geweldig en sexy in, raak in euforie van de geur. Nou ja, eigenlijk: Hoi, ik ben Jay en ik heb een fetisj voor leer.

Hoe werkt dat dan? Een leer fetisj?

Er is geen generieke omschrijving van een fetisj, ja okΓ© heel theoretisch wel, maar daadwerkelijk praktisch in detail. Dan is elke fetisj toch net even anders. En dat is wel logisch, want elk mens is anders en zijn fetisj beleving dus ook, en dat is helemaal okΓ©. Dus dit is niet hoe DE leerfetish werkt, maar wel hoe MIJN leer fetisj werkt (voor zover ik dat weet dan, want ik ontdek nog steeds nieuwe dingen).

Voor mij is het dus een kleding ding. Ik draag graag leer, er is altijd wel iets van leer in mijn nabijheid. Of het nu mijn leren portemonnee is, of mijn leren pasjes houder, zoiets simpels als altijd een (echt) leren riem dragen of het feit dat ik in de herfst vooral in mijn volledig leren legerkisten rondloop.

Ik word daar blij van, zoals ik net al omschreef de geur, het gevoel van het leer dat tegen je lichaam aan zit en je lichaamswarmte overneemt, van het gevoel van het gekraak van mijn leren broek, tot aan de aanblik van mijn (meestal, maar niet altijd) goed gepoetste legerkisten. Ik word er diep gelukkig van en als het mij ontzegt, zou worden zou ik er een verdrietig mens van worden.

Ben ik dan iemand die wel eens helemaal in het leer iets gaat doen? Ja, dat ben ik, is dat geil? Ja, dat is het. En nou ja, dat is denk ik de meest concrete beschrijving die ik je hier over kan geven.

Mister b leather police gloves

Mister B Leather Police Gloves

De Mister B Leather Police Gloves zijn gemaakt van zwart dun soepel leer. Ik denk persoonlijk van kalfsleer, maar dat is een gok, Er is op de site en bij MR B verder niet veel info anders dan: Het is van leer.

Waar je rekening mee moet houden is dat het de bedoeling is dat deze handschoenen erg strak om je handen zitten, het zijn dus niet bijvoorbeeld je ski-handschoenen die lekker makkelijk aan en uit gaan. Nee, je moet hier je handen echt goed instoppen en strakker is duidelijk beter.

Lees dus goed de sizing chart bij Mr. B. en hou er rekening mee dat maat XXL (die heb ik gekregen) dus ook strak zit als ze goed passen.

Mister B Leather Police Gloves getest

Aangezien dit dus geen seksspeeltje is (nou ja voor sommigen wel), is het dus niet zo makkelijk te testen. Toch heb ik deze handschoenen ruim getest (lees het is herfst en ik fiets veel) en ik kan je zeggen dat initieel deze handschoenen best strak zaten, maar na een paar dagen dragen zitten ze als gegoten en wil nooit meer andere handschoenen, behalve dan als het echt echt heel hard gaat vriezen.

Wat erg fijn is dat je goede grip hebt met deze handschoenen, wat best van belang is als je in je volle leren gear dingen wil aanpakken als glazen, maar natuurlijk ook zwepen, floggers, mensen en nou ja dingen die je doet als je mij bent.

Maar natuurlijk is er meer te zeggen over handschoenen dan alleen of het leuk is voor je fetisj.

De handschoenen zijn mooi afgestikt en afgewerkt. Ik heb vroeger wel eens andere leren handschoenen gehad waar dan scherpe stiksels aan de binnenkant zaten en dat was niet heel erg prettig. Die voel ik bij deze handschoenen duidelijk niet. Al met al zijn dit erg goed afgewerkte handschoenen.

Oh, en die geur van leer mensen…nou ja, dat is dan wel weer heel persoonlijk, maar…rowr.

Mister b leather police gloves terwijl ik er een draag aan mijn linker hand

Conclusie

Ik word heel blij van deze handschoenen, en ik denk dat iedereen die graag mooie strakke zwarte leren handschoenen wil die mening met mij gaat delen. Kortom: yay!

Je koopt de Mister B Leather Police Gloves bij Mister B voorΒ  € 44,50

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

 1. Heel anders inderdaad, maar toch leuk om te lezen.

  Ik deel het gevoel met leer. De geur en het gevoel. I love it!

  In Heel eerlijk te zijn heb i mijn liefde voor leer nooit eerder gezien als fetisch.. Maar wanneer noem je iets een fetisch? Waar ligt die grens precies? πŸ˜…

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.