Mister B Hardware Vibrating Sound | Sound review

15-09-2021

Met de review over de Mister B Hardware Vibrating Sound, wordt dit mijn eerste review over een sound. In goed Nederlands eigenlijk een dilator genoemd, sounding is een masturbatietechniek die nog niet iedereen kent, en misschien ook niet voor iedereen geschikt is. In deze review een korte intro over sounding en natuurlijk een review van deze vibrerende “stepped sound”.

SPECS

  • Materiaal: Roestvrij staal
  • Lengte: 18 cm
  • In te brengen lengte: 10 cm
  • Diameter in te brengen gedeelte: 3-5-8 mm
  • Prijs: € 54,50 bij Mister B
Mister b hardware vibrating sound

Sounding

Zoals ik in de intro al schreef is sounding een masturbatie techniek, echter is het wel een techniek die niet heel erg standaard is en in alle eerlijkheid, zeker als je niet weet wat je doet, best wel wat risico met zich meebrengt.

Sounding voor de penis

Het concept van sounding (in dit geval) is namelijk dat je een dilator (de sound) inbrengt in je urethra, dat is je urinebuis en van binnenuit je penis stimuleert.

Sounding niet voor de vulva?

Voor die mensen die nu beginnen, ho ho Jay dat kan ook met een vulva, want ook vulvabezitters hebben een urinebuis, dan zeg ik dat dat klopt, echter is deze zoveel korter dat sounding in dit geval veel meer risico met zich meebrengt en eigenlijk gewoon niet verstandig is, het kan namelijk blaasontstekingen en incontinentie veroorzaken, lijken mij dingen die je niet zou willen veroorzaken.

Sounding techniek

Over techniek en het hoe en waarom van sounding ga ik binnenkort een uitgebreide gids schrijven en natuurlijk met jullie delen. Ik wil wel alvast een aantal uiterst belangrijke zaken met jullie delen.

Heel kort door de bocht stimuleer je de erogene zones van je penis van binnenuit, dat voelt heel vreemd en heel lekker (vind ik dan).

Als je wil gaan sounden is het belangrijk dat:

  • Je weet wat het inhoud en dat je weet wat je wel kan doen en niet kan doen
  • Je altijd zorgt dat je Sounds extreem schoon zijn, maar dan ook ECHT extreem schoon, maak ze schoon met alcohol en laat die goed verdampen voor je ze inbrengt.
  • Gebruik steriel glijmiddel op waterbasis(!), wat inhoud dat je het uit een sachet haalt of speciaal steriel glijmiddel koopt voor sounding. Gebruik dus nooit glijmiddel uit een fles of uit een bron die al een keer gebruikt is.
  • Doe voorzichtig, begin niet met een te dunne sound, en luister extreem goed naar je lichaam.
  • Het meestal zo is dat je na een sounding sessie een beetje een brandend gevoel voelt bij het plassen, dat is normaal en zou na een dag of wat vanzelf weer over moeten gaan.

Mister B Hardware Vibrating Sound

De Mister B Hardware Vibrating Sound is dus een dilator, en waar je normaal gesproken een dilator set zou aanschaffen, is de Mister B Hardware Vibrating Sound een stepped dilator wat zoveel inhoud als dat de diameter steeds breder wordt naarmate je de sound dieper in brengt. De stappen van deze dilator zijn in dit geval drie, vijf en acht millimeter.

Buiten de toenemende diameter vibreert deze sound ook nog, wat extra stimulatie zou moeten meebrengen, je krijgt dat voor elkaar door een AAA-batterij in de sound te doen (in het handvat) en deze weer dicht te schroeven, de sound is dan “always on” dus je moet hem weer opendraaien als je geen zin hebt in vibraties.

In de doos

De doos in het geval van deze Mister B Hardware Vibrating Sound is een (kunst)lederen etui met luxe velour voering en een rits. In dit etui krijg je dus de Mister B Hardware Vibrating Sound en verder helemaal niets.

Mister b hardware vibrating sound in het etui

Mister B Hardware Vibrating Sound getest

Ik vind sounding persoonlijk heel lekker, en ik heb er eigenlijk nog nooit een review over geschreven omdat ik niet dacht dat er veel vraag naar zou zijn, maar de afgelopen maanden is mijn herhaaldelijk gevraagd wanneer ik nu eens sounds ging reviewen.

Hoog tijd om die review policy dus aan te passen, wel met de boodschap dat sounding dus niet zomaar even kan, en dat als je het niet goed doet, je voor jezelf best wel wat nare dingen kan veroorzaken, niet op zijn minst een urineweginfectie.

Mensen die mij kennen weten dat ik   niet dat soort risico’s zou aanvaarden als het niet heel erg lekker is, en nu ja, het is gewoon heel erg lekker (als het je ding is).

Het gevoel van sounding is, ik schreef dat al eens op Quora, vooral het gevoel van sounding. Ik zou niet weten hoe ik het anders zou moeten omschrijven, er zijn geen ervaringen of masturbatietechnieken die zo voelen. Het is heel intiem, heel erg sensitief en heel erg lekker.

Ik heb nog nooit met een stepped dilator gemasturbeerd, dus ik vond het ergens best wel spannend. Vooral omdat zoiets in mijn optiek is om “op te rekken” wat eigenlijk niet helemaal de bedoeling is. Tegelijkertijd heb ik ook al eens sounds gehad die veel breder zijn dan 8 mm. Enfin, spannend!

Instillagel

Ik kreeg van Mister B trouwens ook een spuit met Instillagel, dat is steriel (!) glijmiddel met antibacterieel middel (Chloorhexidine) en (wat ik niet wist) Lidocaïne (wat verdovend werkt).

Normaal gesproken zou ik ver weg blijven van dit soort glijmiddelen, helemaal voor de vulva, de anus en ook de buitenkant van de penis. Voor sounding zou mijn voorkeur uitgaan naar iets wat alleen steriel was (en misschien bacterie dodend) maar niet (licht) verdovend zoals dit. Het gaat namelijk om stimulatie, die voel je niet als je pik verdoofd is. En nee mensen KY jelly is niet “constant” steriel, het is alleen steriel totdat je de dop er af draait.

Reden dat men dit glijmiddel zo werkt is dat het normaal gebruikt wordt voor het inbrengen van een catether, en dat wil je dan weer NIET voelen.

Enfin, ik had geen ander steriel glijmiddel, dus instillagel it is.

Mister b hardware vibrating sound met open handvat waar de aaa batterij uitsteekt

De Mister B Hardware Vibrating Sound dan echt getest

Ik bracht de Mister B Hardware Vibrating Sound voorzichtig in, ik vind 3 mm eigenlijk te dun om mee te beginnen, en ik vind de punt van deze sound ook best wel erg scherp. Scherpe dingen aan de binnenkant van je penis is niet echt aan te raden, evengoed blijkt het wel te doen. De sound voelt lekker, hoewel ik eigenlijk altijd liever gewoon over de hele lengte dezelfde breedte zou willen voelen, maar dat weet ik dan nu.

Ik moet zeggen, ik voelde niet heel veel van de verdovende werking van de instillagel, maar in dit geval is dat wel beter.

Na wat sounding zonder vibraties besloot ik de vibraties dan toch ook maar te testen, maar zoals ik eigenlijk al verwachte van een vibrator die op 1 AAA-batterij werkt en eigenlijk niet normaal uit kan is de vibratie niet om over naar huis te schrijven. Het is een leuke gimmick, maar er echt iets van voelen? Nee, niet bepaald.

Is deze sound een aanrader? Voor de beginner? Nee, begin gewoon met een goeie set met meerdere maten.

Voor de gevorderde? Eerlijk? Eigenlijk ook niet echt. Het is misschien leuk als je je partner eens iets anders wil laten ervaren, en een soort mindfuck dingetje, maar echt geweldig? Nee, helaas niet.

Schoonmaak

Sounds moeten extreem schoon zijn, dat schreef ik aan het begin al, en dat is ook echt noodzakelijk. Normaal gesproken zou ik een roestvrijstalen sound zelfs steriliseren. Maar gezien de vibrator in deze Mister B Hardware Vibrating Sound kan dat niet zonder de vibrator te slopen. Maak hem dus goed schoon met heet (!) wat er toycleaner, doe er daarna nog wat alcohol overheen, berg hem goed op in het etui, en voordat je hem de volgende keer gaat gebruiken herhaal je dat ritueel.

Conclusie

Het is jammer dat ik tijdens mijn eerste sounding review niet wat enthousiaster kan zijn over de sound die ik test, maar ik ben liever eerlijk dan opgewekt en ik kan je in alle eerlijkheid deze sound, zeker voor “de lekker” niet echt aanraden. Natuurlijk is dat geheel persoonlijk, maar toch mijn advies. Het is niet dat deze Mister B Hardware Vibrating Sound slecht gemaakt is, het is echt wel een kwaliteits-sound, echter gewoon “niet mijn ding”.

Je koopt de Mister B Hardware Vibrating Sound bij Mister B voor € 54,50

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.