Fun Factory Miss Bi Black Line

26-08-2019

Vibrator review: Fun Factory Miss Bi Black Line

Fun Factory staat bekend om zijn kleurrijke speeltjes. Maar er is ook een Fun Factory Black Line, voor mensen die zwarte toys kunnen waarderen. Ik kreeg de Fun Factory Miss Bi Black Line van Fun Factory zelf. Ik hou erg van kleurtjes, maar een zwart seksspeeltje vind ik toch ook wel tof. En ik was al langere tijd benieuwd naar de Miss Bi.

De verpakking, de inhoud en de specs

Fun factory miss bi black line Fun factory miss bi black line

Over de verpakking kan ik kort zijn. Dat is bij Fun Factory altijd prima. Altijd in dezelfde stijl. Een doos met daaromheen een sleeve. Ziet er allemaal netjes uit en je kan de doos ook gebruiken om je sekstoy in te bewaren. In de doos vind je ook de gebruiksaanwijzing en een USB-oplaadkabeltje met magneetjes.
De Fun Factory Miss Bi is, zoals alle Fun Factory sextoys, gemaakt van siliconen. Wel het soort dat veel stof aantrekt, echt heel veel. Dus even afspoelen voor gebruik. Gelukkig is ‘ie waterproof, dus gaat dat makkelijk.

De looks & feel van de Fun Factory Miss Bi

Fun factory miss bi black line Fun factory miss bi black line

Ik had al een aantal hele positieve verhalen gehoord over de Miss Bi, maar toen ik ‘m uit de verpakking haalde, had ik toch wel wat twijfels. De Fun Factory Miss Bi is een duo vibrator, of Tarzan vibrator. Hij stimuleert dus je vagina en je clitoris tegelijkertijd. Maar, Miss Bi is echt heel klein. Klein en dik. Nu hoef ik niet per se altijd groot en dik hoor, maar voor een duovibrator is dit toch wel een aparte vorm.

Het siliconen van deze duovibrator voelt echt heel lekker zacht. Maar trekt dus wel heel veel stof aan. Wat ik ook jammer vind is het randje, waar het siliconen over gaat in het plastic van het handvat. Dat is echt een plekje dat je maar lastig kan schoonmaken, maar wel van alles tussen kan gaan zitten. Het handvat van de Miss Bi is, zoals alle Fun Factory toys, mooi en functioneel. Er zitten drie knopjes op, het Fun knopje om ‘m mee aan en uit te zetten en twee knopjes met daarop een groter en een kleiner rondje.

De knopjes van de Fun Factory Miss Bi

Fun factory miss bi black line Fun factory miss bi black line

En dan ben ik gelijk bij mijn grootste ergernis aangekomen. De knopjes. De plus en min zijn nu dus vervangen door stipjes. Ik heb het al eerder gezegd, ik begrijp gewoon niet hoe de Fun Factory knopjes werken. Elke keer weer voel ik me dom als ik een Fun Factory vibrator gebruik. Ik zit te staren naar het plaatje in de gebruiksaanwijzing, maar ik snap het niet.

Dus ik druk random op de knopjes. Met ook random resultaat. Ineens gaat ‘ie van steady naar een patroon, maar als ik op het andere knopje druk, gaat ‘ie niet terug naar steady. Hoe dan? Ik wil gewoon omhoog en omlaag, net zoals bij alle andere seksspeeltjes. Niet dit moeilijke gedoe. Anderen schijnen het wel te snappen (al heb ik nog niemand gehoord die er ook echt enthousiast over is), dus voor een deel zal het aan mij liggen, maar ik snap de knopjes gewoon niet.

De Test

Fun factory miss bi black line Fun factory miss bi black line

Na wat random klikken op de knopjes en een beetje glijmiddel (natuurlijk Sliquid!), was het tijd voor het echte werk, de test. Ik had, ondanks mijn knopjesfrustratie en de aparte vorm, wel hoge verwachtingen. Maar het voelde allemaal een beetje raar. De Miss Bi is echt heel kort, ik had niet het gevoel dat hij echt goed bij mijn G-spot kon. Maar ook de clitorisstimulator raakte mijn clitoris niet helemaal lekker.

En dan de standjes. Sommige standjes waren heel lekker. Hele goede, krachtige, diepe vibraties. Die ik voelde in het in- en uitwendige deel van de vibrator. Maar af en toe was er een standje dat alleen de motor van de clitstimulator trilde en dan waren de vibraties juist heel licht en buzzy. Bijna kietelig. Dat ik me afvroeg of ‘ie misschien stuk was. De Fun Factory Miss Bi heeft twee motoren en wanneer dat het geval is, kunnen die elkaar versterken. Dus ik denk wanneer de motor van de schacht aanstaat, deze de motor in de clitorisstimulator echt versterkt. Maar dat de motor in de clitorisstimulator op zich dus niet zo goed is.

De juiste plekjes

Fun factory miss bi black line Fun factory miss bi black line

Ik was in elk geval dus nog niet echt onder de indruk. Het was het gewoon allemaal net niet. Misschien sluit ‘ie gewoon niet zo goed aan bij mijn lichaam, dacht ik. Dat kan natuurlijk. Tot ik bedacht om eens wat te bewegen met de Miss Bi. Normaal gesproken als ik een duovibrator gebruik, hou ik ‘m gewoon stil. Het trilt (en/of beweegt) allemaal al vanzelf tegen alle juiste plekjes. Bij beweging verplaatst het dan juist van het goede plekje en dan heb ik juist niet wat ik wil.

Maar gezien het feit dat de Miss Bi nu nog niet echt de juiste plekjes raakte, leek dit me wel een optie. En wat een goed idee was dat. Deze vibrator ging in één van van ‘mwah’ naar ‘ohh wow!’. Dit voelde echt heel lekker. De top van de vibrator stimuleerde ineens mijn G-spot perfect en de clitorisstimulator wiebelde ineens ook gewoon heel lekker tegen mijn clit. Wat een feestje!

Intense stimulatie door beweging

Fun factory miss bi black line Fun factory miss bi black line

Op deze manier kostte het me maar (erg) weinig moeite om klaar te komen. Dit was dubbele en super intense stimulatie. Zonder beweging lukte het me niet om klaar te komen met de Fun Factory Miss Bi. Dit is dus wel een andere duovibrator dan anders. Maar ik vind ‘m uiteindelijk dus wel echt leuk (ja, behalve de knopjes dus). Het is weer net even een andere ervaring en hij is lekker compact. Terwijl, als je ‘m goed gebruikt, het dus wel gewoon heel intens voelt.

Conclusie

Ik moest even wennen aan de vorm en bedenken dat beweging bij deze vibrator echt key is, maar toen was ‘ie echt heel lekker. De vibraties, wanneer beide motoren aanstaan, zijn heel lekker en diep. Het siliconen voelt lekker zacht, maar trekt heel veel stof aan en het schoonmaken is door het randje een beetje lastig. Een hele aparte, compacte duovibrator dus, die Fun Factory Miss Bi.

Je kan de Fun Factory Miss Bi Black Line hier kopen bij Euphoria voor 109,90 en dan krijg je er nu een gratis Fun Factory Uno Ball bij!

Je kan de Fun Factory Miss Bi in andere kleurtjes hier bestellen bij Bol.com vanaf 104 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

4 Reacties

 1. Hoi Tess!

  De knopjes zijn erg verwarrend bij FUN, klopt!
  In dit geval is de knop het dichts bij de FUN-knop (met de grote bol) om het lange stuk mee te verzetten. De knop met de kleine bol is voor het clitorisdeeltje. Je kan ze beiden ook af zetten (waardoor je dan dus enkel bijvoorbeeld de clitorisstimulans krijgt). Maar je moet dus wel iedere keer volledig door alle standjes om terug een standje lager te gaan bijvoorbeeld…

  P.S.: wist je dat je bij de meest recente FUN Factory modellen je favoriete stand kan opslaan? Als je de snelheid gevonden hebt die je het fijnst vind, gewoon een seconde of 4 op FUN duwen. Vanaf dan begint de vibrator gewoon steeds op je favoriete snelheid.

  Antwoord
  • Ja ik weet niet, ik vind het gewoon echt veel te ingewikkeld elke keer. Ik snap ook gewoon echt niet waarom ze hier voor kiezen. Er is toch niks mis mee met hoe echt alle andere vibrators werken, qua knopjes? Dat is gewoon veel logischer.
   En ik had idd gezien dat je je favoriete stand op kon slaan, maar ik wilde het gewoon niet nog ingewikkelder maken, aangezien ik de basics al niet snapte, hahaha!

   Antwoord
  • Hoe gaat hij aan. .imeot hij eerst helemaal opgeladen worden

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Satisfyer Vibes Magic Bunny | Tess Tesst - […] En nu was ik ook benieuwd of de Satisfyer Magic Bunny net zo lekker zou zijn als de Fun…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.