Tess tesst: Milkshake Festival 2017

31-07-2017

Tess tesst: milkshake festival 2017

Milkshake Festival

Vorig jaar hoorde ik eigenlijk voor het eerst van Milkshake Festival, terwijl het toch al langer bestaat. Een festival waar niets moet en alles mag, waar diversiteit gevierd wordt. Weg met de hokjesgeest. Op dit feest mag iedereen zijn wie die wil zijn. Liefde voor iedereen. For all who love.

Het idee achter dit festival vind ik echt mooi en dat gecombineerd met de enthousiaste verhalen die ik erover hoorde, zorgde ervoor dat ik het Milkshake Festival graag eens uit wilde testen. Gelukkig vond Sinan van Milkshake dit ook een goed idee en mocht ik met een ticket op zak op zaterdag langskomen om zelf te ervaren hoe het nou is op Milkshake en daar voor jullie een review over te schrijven.

Dress as you are

Tess tesst: milkshake festival 2017Meestal ga ik naar kinky events en dan is  de dresscode vrij streng en duidelijk. Maar bij Milkshake Festival is er natuurlijk geen dresscode. Je trekt gewoon aan waar jij je lekker in voelt. En hoewel ik een leuk unicorn shirtje bedacht had, zodat ik mijn diadeem met unicorn oortjes en hoorn eindelijk kon dragen, had ik op de dag zelf toch meer zin in mijn zwarte ‘wanna be my daddy’-shirtje. Ik baalde een beetje, omdat mijn unicorn diadeem daar niet bij paste. Tot ik bedacht dat ik gewoon mocht zijn wie ik wilde zijn. Lekker in het zwart, met daarbij mijn unicorn diadeem! Nog snel een bellenblaashartje om mijn nek en mijn adidas pride regenboog gympen aan en ik was klaar om te gaan.

Na een tassencontrole stonden we al snel op het festival terrein. Het zag er kleurrijk uit. Niet alleen de decoratie, maar vooral de bezoekers. Wat een diversiteit. Veel mensen waren redelijk ‘gewoon’ gekleed, maar sommigen hadden zich echt helemaal verkleed, compleet met bodypaint, hoofdtooien en alles. Dan waren er nog een hoop mensen met iets daar tussen in, normale kleding met een gekke zonnebril, een unicornhoorntje, een bloemenkrans, wat glitter hier of daar, maar vooral zag iedereen er heel vrolijk en blij uit. Eerst even in de rij om muntjes halen, zodat we ook nog wat te drinken konden gaan halen later, met uitzicht op een enorme paal waar een piemel uit kwam stoten als een soort fuckmachine die de lucht aan het neuken was. En ook al leek de rij heel lang, we waren super snel aan de beurt, lekker efficiënt!

Kerst & Knuppels

Tess tesst: milkshake festival 2017Op het eerste podium dat ik tegenkwam stonden sexy mensen in kerstoutfits te dansen. Ervoor stonden een heleboel mensen lekker mee te dansen en de sfeer was super relaxed en blij. Iets verderop zag ik een opblaashuisje met een hoop mensen in sexy politie-uniformen ervoor. Ze hadden zelfs politieknuppels. Natuurlijk moest ik gelijk gaan kijken wat er daar te doen was. Een George Michael museum, maar je mocht alleen naar binnen na een full body search. Doe mij er maar één en graag nu, mét knuppel. Een sexy agent deed de body search bij mij, hij was, zoals hij zelf zei ‘searching for sexyness’. Het was redelijk onzedelijk, maar zeker erg fun en het eindigde met een knuppelspanking. Helaas wat soft. Maar gelukkig had hij sexyness gevonden bij mij en kreeg ik een stempel en mocht ik naar binnen. Hoogtepunt van het museum was zeker de ‘plee-room’ en met een big smile liep ik weer naar buiten om verder rond te gaan kijken.

Sexy markt, vieze poezen en hergeboorte

Tess tesst: milkshake festival 2017Er was een minimarktje met allemaal leuke kraampjes vol met sexy spullen. Denise Rosenboom stond er ook weer met haar geweldige kutkettingen en deze keer heb ik een super lief gouden kutje weten te bemachtigen. Zo blij mee! Verder zag ik beschilderde leren jasjes, waaiers met leuke teksten, door BDSM geïnspireerde t-shirts, een kraampje waar je je kon laten beglitteren en nog meer leuks.

Tess tesst: milkshake festival 2017Langs het reuzenrad (waarom ben ik daar niet in geweest??) liep ik naar het Vieze Poezendek. Wat ook weer vol stond met sexy danseressen en een grote dansende massa ervoor. Super lekkere muziek, helemaal mijn smaak. Kan ook niet anders met deze naam natuurlijk. Al snel viel mijn oog op een grote kut. Met glijbaan. Wie wilde kon zo in de kut klimmen en er weer uitglijden. Als een soort hergeboorte. Met optionele spanking natuurlijk!

Verderop zag ik een enorme roze opblaaskerk. Die later iets ingestort leek trouwens, maar het kwam weer goed. In de kerk was ook een podium en dansruimte, maar de kerk was erg in trek, dus het was echt te druk om naar binnen te kunnen. In de rij voor de kerk zag ik toch niet zitten. Maar het zag er echt geweldig uit.

Milkshake maakt je blij

Tess tesst: milkshake festival 2017Overal waar ik liep kwam ik blije mensen tegen. Veel mensen die van unicorns hielden, want ik kreeg veel complimentjes over mijn hoorn en kwam ook regelmatig andere unicorns tegen. Iedereen lachte naar elkaar en alles zag er zo gaaf uit. Overal was er wel wat onverwachts te zien. Een dansende oogbal op een podium bijvoorbeeld. Je kan gewoon niet niet-blij zijn op Milkshake. Ik zag een man op geweldige neongroene enorm hoge hakken met daarnaast een meisje op slippers met sokken. Naast elkaar. Zo Milkshake. Iedereen is gewoon lekker zichzelf. Mannen die met mannen zoenen, vrouwen hand in hand met vrouwen, boys who love girls who love girls who love boys who love boys. I love it!

Tess tesst: milkshake festival 2017Er was ook een binnenruimte. Het was er lekker donker, en helemaal versierd met ballonnen, het zag er geweldig uit, goede sfeer ook. Op het podium naast de DJ was ook weer zoveel te zien. Het was een bizar maar vrolijk schouwspel. Een vrouw in een wit gewaad die stond te stofzuigen, daarachter allemaal stoeltjes, waarop sommige, natuurlijk heel aparte geklede mensen, de krant zaten te lezen terwijl anderen dansend uit hun dak gingen.

Goed georganiseerd

Wat ik super goed geregeld vond, dat er bij deze binnenruimte aan de ene kant een ingang was en aan de andere kant een uitgang. Je hoefde je dus niet in tegengestelde richting door een mensenmassa heen te wringen als je weer naar buiten wilde. En toen het té druk werd binnen, werd er ook even niemand meer binnen gelaten. Dan moest je dus wel buiten even in de rij staan, maar dan werd het binnen in elk geval niet nóg drukker.

Er liepen ook genoeg security mensen rond, met regenboogstickers op hun buik waar artikel 1 van de wet op stond. Gaf een veilig en toch ook weer vrolijk gevoel. Vooral als ze stiekem een beetje mee stonden te dansen op de lekkere muziek.

For all who love food & drinks

Tess tesst: milkshake festival 2017Er waren meerdere bars op het terrein, altijd was er wel eentje in de buurt. En waar ik erg blij van werd, een kraampje met verse jonge kokosnoten. Je kon een kokosnoot met een rietje krijgen, of gewoon vers kokoswater in een bekertje. Eventueel met smaakje toegevoegd. Zo lekker fris! Natuurlijk was er ook wat te eten. Op een plek achteraan het terrein stonden heel veel verschillende standjes met super lekker eten. Vegetarisch, vegan, biologisch, gewoon een lekker patatje, voor iedereen zat er wel iets bij en het zag er allemaal echt ook heerlijk uit. Zelfs de hotdogs zagen er echt goed uit, en dat is toch wel een kunst op zich. Het eten en drinken was niet echt goedkoop, maar wel goed. Op festivals is het vaker niet goedkoop en niet zo goed, dus ik vond het wel oké eigenlijk. Je betaalde 14,50 voor 5 muntjes. Een flesje water was 1,5 muntje, een bekertje kokoswater 2 muntjes en het pita broodje met kip wat ik had (LEKKER!), was 3 muntjes. Ook kwam ik een plek tegen waar je even water uit de kraan kon drinken omdat het natuurlijk belangrijk is om goed gehydrateerd te blijven op zo’n warme dag.

For all who love is de slogan van Milkshake, en overal kwam je dit ook tegen. Boven de bars zag je for all who love drinks, bij de eettentjes for all who love food, en bij de toiletten natuurlijk for all who love toilets. Het zag er allemaal goed uit.

Heet, regen en een natte unicorn

Tess tesst: milkshake festival 2017In de binnenruimtes was het wel echt HEET! Het was druk, iedereen stond tegen elkaar aan te dansen en te feesten en wat een feest was het. Een heet feest. Ik vond het zelf een beetje te warm, zelfs met mijn nieuw aangeschafte stout-waaier. Maar toen het later ineens begon te regenen, verlangde ik eigenlijk gewoon wel terug naar die warmte.

Milkshake was zo attent om voor iedereen regenponcho’s te regelen. Bij de bar kon je er gratis eentje ophalen. Natuurlijk in alle kleuren. Het hele festivalterrein veranderde in een dansende hoop kekke capejes. Zelfs in de regen zag het er nog vrolijk uit. De poncho’s waren gelukkig vrij doorzichtig, dus je kon alsnog wel de leuke outfits van iedereen goed zien.

Tess tesst: milkshake festival 2017Helaas ontdekte ik op dat moment pas dat er ook nog een bear village was, waar een super grote ballenbak stond! I love ballenbakken! Maar vanwege de regen was de ballenbak afgedekt met een zeil. Had ik dit maar eerder gezien!

Tess tesst: milkshake festival 2017Omdat de regen maar bleef aanhouden en volgens buienradar voorlopig ook nog niet over zou waaien, was dit voor mij het moment om af te taaien. Een natte unicorn ging weer op weg naar Almere, wel met een big smile en een hoofd vol blije herinneringen. Ik vond Milkshake echt geweldig. Was de wereld altijd maar zo. Lekker vrij, iedereen accepteert elkaar en is lief voor elkaar. For all who love. I love all, en vooral Milkshake!

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

5 Reacties

 1. Jaaaa zo tof & herkenbaar! Meeerrrr Milkshake!

  Antwoord
 2. Wat een ontzettend leuk verslag! I love girls who love Milkshake! 🙂

  Antwoord
 3. Wat klinkt dat als tof feest zeg!

  Antwoord
 4. Nu moet ik ook een keer hierheen! Wat tof 😀

  Antwoord
 5. Yay! Super toffe review weer, volgend jaar wil ik er toch ook echt heen.

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Giveaway Actie! | Toppers en Floppers | Het beste,slechtste van 2017 - […] Milkshake […]
 2. Milkshake 2018 | Festival review door Jay | Tess Tesst - […] Tess terug kwam van de 2017 editie van dit festival was ze zo enthousiast en blij dat ik echt…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.