MiaMaxx Hand-Held Thruster

01-05-2018

Sextoy review by Tess: MiaMaxx Hand-Held Thruster

Je hebt vast wel eens iets gehoord of gezien van een fuck machine. Een machine met een dildo die stoot. Ik vind het echt super fascinerend en als sextoy lover is een fuck machine toch wel iets heel bijzonders. Maar waar laat je zo’n ding? En ze zijn altijd ook super duur natuurlijk. Dus toen ik de MiaMaxx Hand Held Thruster zag, was ik gelijk super geïnteresseerd. Een fuckingmachine die je gewoon vast kan houden, maar die toch heel krachtig en diep kan stoten. En hij vibreert ook nog. Dat moest ik natuurlijk proberen! Van MiaMaxx kreeg ik de Hand-Held Thruster en van Eropartner kreeg ik het extra opzetstuk voor G-spot stimulatie, de Mezz.

Als ik een seksspeeltje review, test ik het natuurlijk meerdere keren. Ik wil wel echt een goed beeld krijgen van wat zo’n sextoy nu allemaal kan en hoe het voelt. Maar ik denk dat deze MiaMaxx toch wel de toy is die ik het meest getest heb. Ik vond het zo moeilijk om hier iets over te gaan schrijven, omdat mijn ervaring elke keer weer anders was. En zo bleef dat ook. Dus hier dan mijn review.

De looks van de MiaMaxx

Miamaxx hand-held thruster Miamaxx hand-held thruster Miamaxx hand-held thruster

 

Ik kreeg de Miamaxx Hand-Held Thruster zonder verpakking want ik kreeg ‘m op een beurs, maar voor zover ik begreep zit hij normaal in een kartonnendoos, die je ook als bewaardoos kan gebruiken. Deze draagbare fuckingmachine is gemaakt van siliconen en ABS plastic, dus helemaal veilig voor je lichaam om te gebruiken, en hij is oplaadbaar.

Het G-spot opzetstuk, de Mezz, kreeg ik wel met verpakking en die was gewoon heel basic. Een kleine plastic verpakking met een doorkijkje zodat je de toy al ziet. Op de achterkant vind je een korte uitleg en zie je dat er ook nog andere opzetstukken verkrijgbaar zijn.

De dildo die standaard op de MiaMaxx zit is een vrij basic dildo, met een stukje wat iets dikker is dan de rest. Hij kan dus stoten en vibreren. Het stoten kan in drie snelheden en er zijn zeven vibratiestandjes waarvan 2 steady. Er is een power knopje en de beide functies hebben elk één eigen knopje. Het stoten gaat echt vrij diep, wel 7,5 centimeter schuift hij uit.

Lawaai

Miamaxx hand-held thruster Miamaxx hand-held thruster Miamaxx hand-held thruster

Mijn MiaMaxx maakt best wel veel herrie. Niet zo gek, want er moet nogal een motor in zitten om deze beweging te kunnen maken en ook te zorgen dat het allemaal krachtig genoeg gaat. Maar er werd mij verteld dat er nu een veel stillere versie is. Ik heb er alleen nog niet achter kunnen komen hoe dat nu precies zit. Of die versie al op de markt is en zo ja, hoe je dan weet of je de stille of de lawaaiige versie aan het bestellen bent. Die informatie blijf ik je nog schuldig dus. Persoonlijk stoor ik me niet zo aan dit geluid. Bij sextoys erger ik me meestal alleen aan het geluid als ik het echt buitenproportioneel vind of als het gewoon echt een irritant geluid is. Zeker als het een toy is die me verder ook niet echt bevredigd, zoals bijvoorbeeld bij de QueenBee het geval was.

Hoe voelt de MiaMaxx?

Miamaxx hand-held thruster Miamaxx hand-held thruster

Maar goed, hoe voelt de MiaMaxx Hand-Held Thruster nou? Nou, dat is dus iets wat echt per keer verschilt. De eerste keer gebruikte ik ‘m alleen. Het was best wel even lastig om ‘de slag te pakken te krijgen’. Het is natuurlijk de bedoeling dat de stootbeweging naar binnen gaat, maar in de praktijk was het vooral het handvat dat naar buiten bewoog. Ik verbaasde me over hoe lastig het was om het apparaat gewoon op z’n plek te houden. Maar toen ik eenmaal in de juiste houding zat, was het ook echt super lekker. De combinatie van het stoten (ik vond het snelste standje vooral heel lekker) en de vibratie, dat was echt heel fijn. Omdat ik op dat moment alleen nog maar de standaard dildo erbij had, vroeg ik me wel heel erg af hoe de G-spot dildo zou voelen, want bij inwendige stimulatie vind ik het altijd het lekkerst als mijn G-spot ook gestimuleerd wordt. Gelukkig was Eropartner zo lief om mij de Mezz op te sturen.

Met een partner

Miamaxx hand-held thruster Miamaxx hand-held thruster Miamaxx hand-held thruster

 

Omdat ik het zelf best wel lastig vond om de Hand-Held Thruster op z’n plek te houden, dacht ik dat dit een stuk beter zou gaan als iemand anders dit zou doen. Dit is toch ook sowieso wel een toffe toy om samen te gebruiken natuurlijk. Maar ook dit bleek minder makkelijk dan ik in de eerste instantie had verwacht. Deze fuck machine heeft met die 7,5 centimeter dus echt wel een behoorlijke uitslag. En daardoor zit ‘ie dus heel snel tegen je baarmoedermond aan. En nu kan dat soms best wel een lekker en geil gevoel zijn, in dit geval was dat niet zo. Het is voor degene die ‘m vast heeft best wel lastig te bepalen wat nu de juiste diepte is. En ook kost het dus alsnog wel wat kracht en moeite om ‘m zo vast te houden zodat hij naar binnen stoot en niet naar buiten.

Als ik geil ben, dan wil ik gewoon dat het NU lekker is. Niet dat ik eerst nog minuten lang aanwijzingen moet geven en ‘nee niet zo!’ of ‘nee dit is echt te diep’ en ‘ja maar ik heb liever dat andere standje’. Misschien ben ik gewoon verwend of ongeduldig (kan heel goed hoor), maar ik vind dat gewoon irritant en teveel moeite. Dan ben ik er gewoon vrij snel klaar mee. Nee, dit is niet lekker, leg dat ding aan de kant en we gaan andere leuke lekkere dingen doen. Maar als je aan het testen bent, moet je soms toch even doorzetten. En eerlijk is eerlijk, na die paar minuten instructies, was het ook echt wel heel erg lekker. Echt HEEL erg lekker. Als in: nee stop niet, dit doen we de rest van de avond- zo lekker.

Het Mezz opzetstuk

Miamaxx hand-held thruster Miamaxx hand-held thruster Miamaxx hand-held thruster

Met het G-spot opzetstuk vond ik het nog iets lastiger dan met het gewone opzetstuk. Tenminste, met partner. Dan is het gewoon nog iets gecompliceerder om het allemaal precies goed te krijgen. Maar in m’n eentje vond ik de Mezz wel echt heel lekker. Het formaat en de vorm zijn beiden helemaal goed en hij stimuleert mijn G-spot gewoon echt heel goed. Het lastige blijft gewoon dat je zo bezig bent met ‘m goed vasthouden. Ik vond het echt moeilijk om me tegelijkertijd echt te kunnen ontspannen.

Schoonmaken

Miamaxx hand-held thruster Miamaxx hand-held thruster Miamaxx hand-held thruster

Het schoonmaken van de MiaMaxx vond ik wel wat lastig. Het opzetstuk kan je er gewoon afhalen, dat is op die manier echt super makkelijk schoon te maken. Maar om ‘m goed en soepel te laten stoten, heb je best wat glijmiddel nodig en natuurlijk is er ook nog zoiets als vaginaal vocht. Elke keer dat ik ‘m gebruikte, was het daarna ook nodig om het stuk dat ‘uitvouwt’ ook schoon te maken. De toy zelf is niet waterproof en dan heb je dus ook nog al die ribbels, dat is best lastig. Ook het stukje waar het opzetstuk de toy zelf raakt, is een plek waar glijmiddel makkelijk tussen kan gaan zitten. Echt heel goed opletten met schoonmaken dus.

Conclusie

Dus ik heb echt dubbele gevoelens over deze MiaMaxx Hand-Held Thruster. Als het eenmaal gewoon helemaal goed gaat, gaat het ook echt heel goed en heel lekker. Maar daar ben je dus niet zomaar. Dit is niet een toy die je er zo heel makkelijk even bij pakt en dat het altijd wel goed is. Het is iets gecompliceerder. Maar dan heb je ook wel wat.

Ik vind dit in elk geval wel een super leuk alternatief voor de traditionele (haha) fucking machine, maar ik denk niet dat deze toy voor iedereen geschikt is. Als je overweegt een MiaMaxx te kopen, is dit dus wel iets om over na te denken. Het is wel zo: oefening baart kunst. Want dat merkte ik zelf ook: hoe vaker ik gebruikt had, hoe makkelijker het ging. Je hoeft dan niet meer te zoeken naar de juiste houding, je weet al hoe je ‘m vast moet houden om te zorgen dat ‘ie de goede kant op stoot, je weet welk standje je lekker vind. Dan gaat het allemaal wat makkelijker. Maar het is dus wel een toy die je echt even moet leren kennen.

Je kan de MiaMaxx Hand-Held Thruster in het paars hier bestellen bij bol.com
Je kan de MiaMaxx Hand-Held Thruster in het zwart hier bestellen bij bol.com
Je kan het MiaMaxx Mezz opzetstuk hier bij bol.com bestellen 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

 1. Ik heb deze toy gewonnen bij jouw verjaardags-actie en ik moet zeggen: ik vind ‘m dus wel geweldig! Ik heb nooit zoveel met vibratie, maar ik mis wel het stotende gevoel als ik geen partner in de buurt heb… Deze doet dat dus! En krachtig ook. Ik durfde zoiets niet te kopen uit angst dat het niks zou zijn, maar ik ben er echt blij mee en pak ‘m er toch elke keer weer bij (in combinatie met m’n luchtdruktoy) 🙂

  Antwoord
  • Super tof dat je er zo blij mee bent!
   Volgens mij, als ik het me goed herinner, had je wel een andere versie van deze toy gewonnen. De Mia Passione, waar ik zelf nog geen review over heb geschreven. Je herkent ‘m vooral aan een ander (rond) knopje aan de onderkant.
   Overigens vond ik de oude versie ook helemaal niet slecht hoor, alleen wat lastiger.

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Sextoy review by Tess: Pipedream Love Thrust-Her | Tess Tesst - […] de Fun Factory Stronic Drei, en soms heb ik er toch wat gemengde gevoelens over zoals bij de MiaMaxx…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.