MEO Whitehead Rachet Style Jennings Mouth Gag  

12-07-2019

Review by Tess: MEO Whitehead Rachet Style Jennings Mouth Gag

Laatst kregen we van MEO een doos vol met super leuke, kinky toys. Als liefhebber van all things kinky vind ik MEO echt een toffe site. De afbeeldingen zijn meestal best wel expliciet, maar in een tijd waarin alles juist wat preutser wordt, vind ik het wel een fijn contrast. Van de hele doos met BDSM speelgoed, koos ik de Whitehead Rachet Style Jennings Mouth Gag om als eerste over te schrijven.

Ik heb al eerder over gags geschreven. Ball gags, bit gags, O-ring gags, ik hou best wel van gags. Maar ze zitten niet altijd lekker en ik vind het ook niet fijn als een gag te diep in mijn mond zit. En ik wil ook niet al heel snel kramp in mijn kaken krijgen. Dus het is nog best een speurtocht om een fijne gag te vinden.

Verpakking en specs van de Whitehead Jennings Gag

Meo whitehead rachet style jennings mouth gag   Meo whitehead rachet style jennings mouth gag  

Deze Whitehead Jennings Gag zat, net zoals zo’n beetje alles van MEO, verpakt in een plastic zak met MEO etiket. Niks bijzonders dus, scheelt weer afval in je kliko. Voor een BDSM toy wat mij betreft prima, ik zou het zelf ook niet in een speciale doos of bewaarzakje bewaren. De gag is gemaakt van metaal met daaromheen PVC. Iets om rekening mee te houden is dat PVC een poreus materiaal is. Wat dus inhoudt dat je het gedeelte wat in je mond zit dus nooit helemaal schoon kan krijgen, hoe goed je ook je best doet met toycleaners en antibacteriële zeepjes. Maar toch vind ik het fijn dat dat PVC er omheen zit, want dit zorgt ervoor dat het metaal niet tegen je tanden zit. Een beetje bescherming voor mijn gebit vind ik wel echt fijn. De bandjes zijn volgens de omschrijving van kunstleer, maar ik zou niet verbaasd zijn als ze van echt leer zijn. Zo zien ze er uit en zo ruiken ze ook. Op de productafbeelding in de shop zie je ook andere bandjes, die me wel kunstleer lijken.

Hoe werkt zo’n Whitehead Jennings Gag dan?

Meo whitehead rachet style jennings mouth gag   Meo whitehead rachet style jennings mouth gag  

Als je niet zo thuis bent in de kinky toys, vraag je je misschien af wat de bedoeling is van deze Whitehead Jennings Gag. Dit is een gag, je draagt ‘m in je mond. De riempjes gaan achter je hoofd langs en worden daar vast gemaakt. Je kan ‘m dan, zonder je handen te gebruiken, niet meer uit je mond halen. Je brengt deze mondspreider gesloten in de mond en daarna kan je ‘m open klikken. Zo ver als je wilt. Of kan hebben. Want hij kan best ver open.

In een BDSM spel, of als je gewoon lekker een beetje kinky bezig bent zonder dat BDSM te noemen, kan dat best wel spannend zijn. Ik vind deze Whitehead Jennings gag er wel gelijk super kinky uitzien, dus ik kan me best voorstellen dat dit niet ieders smaak is. Ik hou van de kinky stuff, dus als het er ook heel kinky uitziet, vind ik het alleen maar leuker. Wanneer je deze mondspreider in hebt, kan je eigenlijk niet meer verstaanbaar praten. Ook als ‘ie gesloten is, gaat dat nog maar heel moeilijk. Je kan nog wel geluid maken. Wanneer de gag open is, kan je partner in je mond stoppen wat ‘ie maar wil. Ik zou geen vier gangen maaltijd doen, want kauwen is geen optie. Slikken gaat ook maar erg lastig trouwens.

Als je je nu afvraagt of dat nou leuk of geil is, dan is dit speeltje waarschijnlijk niet voor jou. Als je je dat niet afvraagt omdat je weet hoe geil dit kan zijn, lees dan lekker verder.

Praktische zaken

Meo whitehead rachet style jennings mouth gag   Meo whitehead rachet style jennings mouth gag  

Eerst even over de praktische dingen. Toen ik deze Whitehead Jennings gag zag, vroeg ik me wel eerst even af hoe het werkte. Aan de zijkant heb je twee pootjes, die je duidelijk in kan drukken. Maar als je daar in knijpt, gebeurt er nog niks. Je moet dus de twee pootjes die aan de onderkant uitsteken eerst naar elkaar toe drukken. Dan kan je de pootjes aan de zijkant ook inknijpen en dan gaat de gag open. En snel ook. En dat is precies wat je eigenlijk niet wilt, want geloof mij, als je te snel te ver je mond open doet, kan je wel eens op de SEH belanden. Dus zeker iets om rekening mee te houden is dat je rustig in moet knijpen en degene die de gag draagt, kan ook wat tegendruk geven met de tanden. Probeer dit echt eerst even rustig uit, want je kaken zijn best wel gevoelig. Om de mondspreider weer te sluiten, druk je de onderste pootjes weer naar elkaar en degene die ‘m in heeft, kan dan de mond sluiten.

Ik vind dit niet het makkelijkste systeem, je moet echt opletten. Maar het werkt wel goed. Als de gag open is, blijft ‘ie ook echt open. Je kan zelf instellen hoe ver ‘ie open moet door de ribbeltjes op de ijzeren pootjes die naar onderen steken. Dat maakt ‘m wel gelijk heel geschikt voor mensen die snel kramp in hun kaken krijgen, want je hoeft ‘m natuurlijk niet zo ver open te zetten. Je kan het ook afwisselen, door ‘m af en toe wat verder open te doen en daarna ‘m weer te sluiten. Mogelijkheden genoeg.

Hoe voelt de Whitehead Jennings Gag?

Meo whitehead rachet style jennings mouth gag   Meo whitehead rachet style jennings mouth gag  

Wat me als eerste opviel, is dat mijn hoofd eigenlijk net te breed is voor de gag. Aan één kant drukt het ijzer net wat in mijn wang. Nu ben ik ook wel dik, maar ik weet eigenlijk niet of mijn hoofd ook echt breder is dan gemiddeld. Vaak zijn mannenhoofden ook nog wat groter (en dus ook breder) dan vrouwenhoofden, dus ik kan me wel voorstellen dat er meer mensen zijn met mijn hoofdmaat, of misschien zelfs nog groter (breder). Maar het ging wel en zelf had ik er niet zo’n problemen mee. De afdruk in mijn wang verdwijnt naderhand snel.

Verder vind ik de gag een beetje eng, omdat ik bij het openen bang ben dat het te snel gaat en mijn kaak bijvoorbeeld dan ineens uit de kom gaat of klem zit of zoiets engs. Maar als je het rustig doet, gaat het prima en dan is het zelfs best comfortabel. Als ‘ie gesloten is, of alleen een klein beetje open dan. Als de Whitehead Jennings gag verder open staat, voelt het natuurlijk niet comfortabel. Hou je mond maar eens vijf minuten open, dat is gewoon niet comfy. Maar het was wel spannend.

Met deze mondspreider, eventueel gecombineerd met wat bondage of handboeien, ben je best wel overgeleverd aan je partner. Je kan niet meer praten en voor je het weet heb je ineens iets in je mond. Ja, hij kan ver genoeg open zodat er een gemiddeld formaat penis doorheen past. En dan is er ook nog kwijl. Ik vind het best wel intens allemaal. En dat vind ik er nou precies zo tof aan.

Stoptekens

Meo whitehead rachet style jennings mouth gag   Meo whitehead rachet style jennings mouth gag  

Natuurlijk is het, als je zo’n soort speeltje gaat gebruiken, wel nodig om van tevoren af te spreken wat je wel en niet wilt. Want op het moment zelf, lukt dat dus niet meer. Een stopwoord uitspreken gaat ook niet meer. Je kan bijvoorbeeld iets vasthouden wat je laat vallen als je wilt stoppen. Of als je je handen vrij kan gebruiken afspreken dat je drie keer tikt als je niet meer wilt.

Conclusie

Meo whitehead rachet style jennings mouth gag   Meo whitehead rachet style jennings mouth gag  

Deze Whitehead Jennings Gag werkt prima. Je moet wel voorzichtig doen, maar dan functioneert ‘ie naar behoren. Voor mensen met een wat breder hoofd, zit ‘ie wat aan de krappe kant. Het PVC wat om het metaal heen zit, is poreus, dus je kan ‘m nooit 100% schoonmaken. Allemaal dingen om rekening mee te houden, maar dit is wel gewoon een super spannende BDSM toy. Als je van zulke spelletjes houdt, kan ik ‘m je echt aanbevelen. I love it!

Je kan de MEO Whitehead Jennings Gag hier bestellen in de shop van MEO voor 49 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.