MEO Spring Loaded Mouth Gag

11-11-2019

BDSM toy review: MEO Spring Loaded Mouth Gag

Gags, of in het Nederlands knevels. Ik hou ervan. Maar mijn kaken en kokhalsreflex zijn het daar niet altijd mee eens. Dat blijft met de meeste gags wel een dingetje. Maar, alsnog vermaak ik me er meestal prima mee. Ik ben dan ook altijd in voor het testen van een gag. Er zijn tenslotte zoveel soorten. Deze keer kreeg ik van MEO de Spring Loaded Mouth Gag. Zo’n soort gag had ik nog nooit geprobeerd, dus ik keek erg naar deze test uit.

Zoals de naam al doet vermoeden, werkt deze gag dus met een veer. Als ik deze gag ergens zou zien liggen, zou ik niet direct raden wat het was. Als ik aan een gag denk, zie ik hele andere dingen voor me dan dit. Deze Spring Loaded Mouth Gag ziet er super simpel uit. Een metalen staafje met daaromheen een veer en aan de boven- en onderkant nog twee horizontaal geplaatste metalen staafjes met op elk een plastic dopje. Super simpel dus.

Hoe werkt zo’n Spring Loaded Mouth Gag dan?

Meo spring loaded mouth gag
Meo spring loaded mouth gag

Het ziet er niet alleen simpel uit, het werkt ook simpel. Je drukt het bovenste horizontale staafje naar beneden en je doet de gag in je mond. Het plastic dopje van het onderste staafje plaats je op een tand in je onderkaak. Het handigst is het om de gag aan de zijkant van je mond te plaatsen, zodat de dopjes op je kiezen zitten. Dan laat je voorzichtig wat druk los, zodat het bovenste staafje naar boven beweegt. Je houdt je mond zo ver open als je kan en op een gegeven moment raakt het bovenste plastic dopje dan een kies aan de bovenkant van je mond. Dat is het.

Het bovenste staafje kan een beetje wiebelen. Door de druk van je kies, wordt ‘ie wat naar onder gedrukt en komt het staafje net iets schuin te zitten. Op deze manier kan het staafje niet meer naar beneden schuiven en zit het dus vast. Hierdoor drukt de veer dus niet in wanneer je wat kracht zet, maar blijft je mond echt in deze stand open staan. Super handig!

Een of twee

Meo spring loaded mouth gag
Meo spring loaded mouth gag

Volgens de MEO website zou je eigenlijk twee Spring Loaded Mouth Gags moeten gebruiken, één aan elke kant. Ik kreeg er maar één, maar dat werkt ook echt prima. Als ik de ene kant van mijn mond niet dicht kan doen, kan ik de andere kant van mijn mond ook écht niet dicht doen. Het ziet er wel iets koeler uit als je er twee gebruikt, maar het is zeker niet nodig dus.

Maar werkt het ook?

Meo spring loaded mouth gag
Meo spring loaded mouth gag

Oh ja, het werkt! Het is allemaal zo simpel en zo klein dat ik eigenlijk echt niet verwachtte dat het zou werken. Maar het werkt heel goed. Ik vind het wel een beetje eng. Want hoewel er natuurlijk plastic dopjes op de uiteindes van de staafjes zitten, ben ik dan toch altijd bang dat er iets verschuift en ik ineens metaal op mijn kiezen heb. En dat lijkt me gewoon niet zo fijn voor mijn kiezen. En nou ja, ik vind het sowieso altijd een beetje eng als mijn mond langere tijd zo ver open is. Straks gaat m’n kaak op slot of weet ik veel wat. Zo ben ik gewoon hoor, dus dat is vooral mijn issue en dat heb ik met elke open mond gag. Maar zodra ik dat losgelaten heb, is dit gewoon echt een awesome gag.

Gags in een BDSM-spel

Meo spring loaded mouth gag
Meo spring loaded mouth gag

In een BDSM-spel vind ik gags dus echt super tof. Vooral gags die je mond open houden, zoals de Jenningsgag die ik laatst getest heb. Het geeft gelijk een heel kwetsbaar gevoel, zo met je mond open. En dat kan dan weer een onderdanig gevoel aanwakkeren. Voor een BDSM-spel gericht op vernedering is zo’n gag ook super geschikt. En nou ja, als je er van houdt, kan je zelf vast genoeg dingen verzinnen die leuk zijn met een open mond gag zoals deze spring loaded mouth gag.

Wat ik het toffe vind van specifiek deze gag, is dat je maar zo’n klein dingetje in je mond hebt. Bij een mondspreider heb je echt over de hele lengte van je mond, boven en onder, iets zitten. Hier heb je alleen één klein dingetje aan de zijkant van je mond. De rest van je mond is gewoon helemaal toegankelijk. De dominante partij kan er van alles mee doen. Oh, de mogelijkheden. Ja, voor kinky people is dit wel echt een heel leuk speeltje. En zo simpel.

Oncomfortabel

Meo spring loaded mouth gag
Meo spring loaded mouth gag

Zoals ik aan het begin al zei, krijg ik met gags vaak last van mijn kaken en mijn gagreflex. Van dat laatste heb ik met deze gag helemaal geen last. Logisch, want er zit niks in je mond (nou ja, van de gag zelf niet dan). Perfect voor mensen met een gevoelige gagreflex dus. Van mijn kaken krijg ik wel last na een tijdje. Het hangt er een beetje vanaf of ik mijn mond echt zo ver open heb als ik kan, of net iets minder ver. Dat scheelt een boel. Maar alsnog, dit is niet een gag die ik uren in kan hebben. Na een half uurtje begint het voor mij echt oncomfortabel te worden. Nu kan oncomfortabel prima onderdeel van een spel zijn, maar met mijn kaakgewrichten ben ik toch altijd liever een beetje voorzichtig. Ze zijn vrij kwetsbaar.

Goedkoop

Meo spring loaded mouth gag
Meo spring loaded mouth gag

Deze Spring Loaded Mouth Gag is net geen 15 euro en dus wel echt een heel goedkoop speeltje. Het is ook een heel eenvoudig speeltje, dus ik denk dat dat wel goed zit. Wat ik wel gemerkt heb is dat de plastic dopjes er vrij makkelijk uit kunnen. Als je de gag op de grond laat vallen, dan ben je zo’n dopje al snel kwijt. Je kan ‘m (als je ‘m weer gevonden hebt, haha) er we weer terug in duwen. Dat is wel een beetje gepiel en als je dit te vaak moet doen, denk ik dat het niet goed komt.

Maar heel stevig zit het niet vast dus. Je duwt ze er vrij makkelijk uit. Tijdens het gebruik zal dit denk ik niet zomaar gebeuren. Maar ervoor of erna kan het wel gebeuren. Ook met opbergen dus even goed uitkijken dat de dopjes er niet uit gaan en wegrollen naar waar je ze niet meer terug vindt dus. MEO speeltjes worden altijd gewoon in een plastic zakje geleverd, dus daar heb je niks aan. Maar het is wel aan te raden om ‘m zelf in een afsluitbaar zakje op te bergen.

Conclusie

Hoe een simpel en goedkoop speeltje toch zo tof kan zijn, daar is deze spring loaded mouth gag een goed voorbeeld van. Kwalitatief is dit echt niet de allerbeste toy, maar voor wat je betaalt, kan je er echt wel een hoop plezier van hebben! I love it! De gag houdt je mond helemaal open en vrij, voor alle kinky dingen die je daarna wil doen. Het werkt prima en voor de liefhebbers is dit echt wel tof.

Je kan de MEO Spring Loaded Mouth Gag hier bestellen bij MEO voor 14,90

Helaas is de Spring Loaded Mouth Gag niet meer te koop bij MEO.de maar misschien zijn andere gags ook wel een optie.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.