MEO Spiked Slave Pleasure Gloves From Dr. Sado

26-07-2019

BDSM toy review by Tess: MEO Spiked Slave Pleasure Gloves From Dr. Sado

Uit de enorme doos met BDSM speeltjes die we kregen van MEO, koos ik deze keer de Spiked Slave Pleasure gloves om te proberen. Best wel een lange naam, maar het zijn dus leren handschoenen met scherpe puntjes. Er van uitgaande dat je als de onderdanige, ontvangende partij houdt van dit soort sensaties, is de naam spiked pleasure gloves op zich wel logisch, maar misschien toch ietwat misleidend, afhankelijk aan wie je het vraagt. Dit soort handschoenen worden ook wel Vampire Gloves genoemd.

De verpakking en de specs van de Spiked Pleasure Gloves

Meo spiked slave pleasure gloves from dr. Sado Meo spiked slave pleasure gloves from dr. Sado

Zoals (bijna) altijd is de verpakking gewoon een plastic zak. Prima, al was een bewaarzakje van een iets dikkere stof op zich wel handig geweest. Als je deze handschoenen in je bezit hebt, ga je het ongetwijfeld een keer meemaken dat je ze wil pakken, of gewoon op zoek bent naar iets anders, en je vol in de spikes grijpt. En die zijn best scherp. De handschoenen zijn gemaakt van leer en ruiken ook echt naar leer. Ik vind dat fijn, want ik hou van de geur van leer. Maar als je daar niet van houdt, of je bent vegan, dan moet je deze spiked pleasure gloves aan je voorbij laten gaan. De scherpe pinnetjes zijn van metaal, maar ik weet niet wat voor metaal. Het kan wel roesten in elk geval, volgens het kaartje dat aan de handschoenen hangt. Op het kaartje vind je nog wat informatie over hoe je met het leer om moet gaan om het zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. De handschoenen zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L.

De handschoenen hebben op de bovenkant van de hand een opening met een drukknoopje daar boven. Geen idee waarom dit is, zal misschien iets met de pasvorm te maken hebben, al vond ik de handschoenen alsnog niet heel mooi aansluiten. Aan de andere kant hebben de spiked pleasure gloves een stukje waar elastiek in het leer zit.

Waarom wil je handschoenen met scherpe spikes?

Meo spiked slave pleasure gloves from dr. Sado Meo spiked slave pleasure gloves from dr. Sado

Misschien lees je dit en vraag je je nog steeds af waarom iemand handschoenen met scherpe spikes wil. Heel simpel: sommige mensen vinden dat heel lekker voelen. De spikes zitten dus aan de buitenkant van de handschoenen. De binnenkant voelt net als normale leren handschoenen. De bedoeling is dat de gever, als dit in een BDSM spel is meestal de dominante persoon, de spiked pleasure gloves aantrekt en dan met de scherpe puntjes over de huid van de onderdanige gaat. Dit kan heel zachtjes, kriebelend, maar ook hard. Net wat je samen leuk en lekker vindt. Zoals je misschien al in mijn review over een pinwheel met scherpe puntjes had gelezen, vind ik zulke scherpe, krassende toys echt heel lekker.

Sensation play

Meo spiked slave pleasure gloves from dr. Sado Meo spiked slave pleasure gloves from dr. Sado

Iets wat ik zelf super lekker vind om te doen, of te ontvangen dan vooral, is sensation play. Dit houdt in dat je verschillende sensaties te voelen krijgt. Bijvoorbeeld dus strelen afgewisseld met krassen, maar denk ook aan aaien en slaan, een ijsklontje met daarna een warme hand die het koude spoor volgt. Je kan daar echt van alles bij bedenken. Zeker met een blinddoek op vind ik dat echt super lekker, want dan voel je alles nog beter. Voor sensation play vind ik deze spiked pleasure gloves echt perfect!

Hoe zitten de spiked pleasure gloves?

Meo spiked slave pleasure gloves from dr. Sado Meo spiked slave pleasure gloves from dr. Sado

Zoals je begrijpt, keek ik er naar uit om deze handschoenen te gaan testen. De handschoenen die ik kreeg, hebben de grootste maat: maat L. Maar ze vallen wel echt heel klein uit. Ik heb ze verschillende mensen laten passen, maar lang niet iedereen kreeg ze รผberhaupt aan. Bij mij passen ze echt net. Of nou ja, qua breedte dan. De vingers zijn juist weer wat te lang voor mijn vingers. Mijn partner kon er met veel moeite inkomen, zodat we toch konden testen. Maar comfortabel vond โ€˜ie het niet. Niet zoveel pleasure voor hem dus. Maar hoe voelde het voor mij?

Hoe voelen de spiked pleasure gloves?

Meo spiked slave pleasure gloves from dr. Sado Meo spiked slave pleasure gloves from dr. Sado

Ik kan er eigenlijk vrij kort over zijn. Het voelde heerlijk! Maar ik ben niet kort van stof, dus natuurlijk ga ik je er nog meer over vertellen. De spikes voelen echt wel scherp aan. Toen ik met mijn vingers over de spikes ging, vroeg ik me af of ik echt onder de bloedende krassen zou komen te zitten. Als ik met mijn duim over zoโ€™n rijtje scherpe puntjes probeerde te glijden, ging dat niet echt soepel. Het voelde alsof de spikes in mijn huid bleven hangen. Maar wanneer mijn partner de spiked pleasure gloves aan had en er mee over mijn huid ging, ging dat juist wel heel soepel. En het deed eigenlijk helemaal geen pijn.

Krassende nagels keer honderd

Meo spiked slave pleasure gloves from dr. Sado Meo spiked slave pleasure gloves from dr. Sado

Iedereen vindt natuurlijk iets anders lekker voelen, maar dit gevoel is voor mij gewoon echt genieten. Als je net zoals je een massage kan boeken ook kon boeken dat iemand een uur lang zachtjes met deze handschoenen over mijn rug en billen krast, count me in! Het gevoel van iemand met wat langere nagels die zachtjes over je huid krassen, maar dan keer honderd, want veel meer scherpe puntjes dan nagels natuurlijk. Love it! Maar dat is dus de lieve, ontspannende manier. Je kan nog meer met deze spiked pleasure gloves.

Gevoelige plekjes

Meo spiked slave pleasure gloves from dr. Sado Meo spiked slave pleasure gloves from dr. Sado

Wanneer je wat meer into pijn bent, kan je natuurlijk harder krassen met de pleasure gloves. Zoals ik al zei, zijn de puntjes echt wel scherp. Dus als je meer druk zet, wordt het gevoel ook gelijk intenser. Afhankelijk van de druk varieert het gevoel van โ€˜oeh, dit kriebelt zo lekkerโ€™ tot โ€˜holy fuck dit doet wel echt pijnโ€™. Je kan natuurlijk ook de wat gevoeligere plekjes opzoeken op het lichaam. Bij mij zijn mijn rug en billen echt minder gevoelig dan bijvoorbeeld de binnenkanten van mijn bovenbenen, mijn borsten of mijn zij. In mijn zij vind ik het trouwens echt heel naar voelen, want het kietelt (en ik kan รฉcht niet tegen kietelen) en doet pijn tegelijk.

Spanking

Meo spiked slave pleasure gloves from dr. Sado Meo spiked slave pleasure gloves from dr. Sado

Na een spanking, als je billen warm en gevoelig zijn, is zacht gekriebel met de spiked pleasure gloves ook echt wel een aanrader. Het voelt voor mij dan echt super lekker. Als je het aandurft, kan je zelf ook (zachtjes?) spanken met de handschoenen aan. Hiermee kan je wel de huid wat openhalen waardoor het dus ook kan gaan bloeden. Dat is wel iets om eerst even over na te denken. Maar ook knijpen kan fijn voelen met deze handschoenen, of de achterkant zonder spikes afwisselen met de kant met spikes. Dat is ook echt wel wat zo leuk is aan deze handschoenen, je kan er van alles mee doen.

Conclusie

Ik vind deze handschoenen echt super tof! Het zachte gekriebel tot het meer pijnlijke gevoel, ik vind het allemaal fijn. Maar de pasvorm laat wel echt te wensen over. Als je grote handen hebt, zullen deze spiked pleasure gloves je waarschijnlijk niet passen, maar ook sluiten ze niet bij iedereen even mooi aan op de hand. Ik hoop dat ze deze handschoenen ook nog in maat XL en XXL gaan maken, zodat ook de mensen met grote handen hier mee kunnen spelen, want qua gevoel en wat je er allemaal mee kan, is dit wel echt een super leuk speeltje.

Je kan de MEO Spiked Slave Pleasure Gloves from Dr. Sado hier bestellen bij MEO voor 59 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.