MEO Silicone BDSM Blindfold

17-06-2024

Een blinddoek in een BDSM-spel vind ik echt een leuke, spannende toevoeging. Als ik niet meer kan zien wat er gebeurt, of gaat gebeuren, loopt bij mij de spanning al snel hoog op. Niet weten wat er komt en er dus ook niks aan kunnen doen om dat te voorkomen of tegen te houden, ja, dat maakt het extra spannend. Vaak vind ik het gewoon het fijnst om mijn partner lekker in de ogen aan te kunnen kijken, maar zo af en toe een blinddoek zou ik toch niet willen missen. Maar het vinden van de perfecte blinddoek is nog wel een dingetje. Ik vertel je vandaag over de MEO Silicone BDSM Blindfold, die ik kreeg van MEO.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Waterproof: ja!
Verkoopprijs: 24,90 euro, hier te koop bij MEO
Is ’t wat? Ja! Deze ga ik zeker vaker gebruiken.

Verschillende soorten blinddoeken

De meo silicone bdsm blindfold in mijn hand. De meo silicone bdsm blindfold dubbelgevouwen in mijn hand.

Vorig jaar schreef ik over de MEO San Fransisco Padded Blindfold, die heel goed werkte en comfortabel te dragen is. Maar de MEO Silicone BDSM Blindfold is toch weer wat anders. De Padded blindfold drukt je ogen dicht, door middel van de padding/kussentjes. Maar de Silicone Blindfold heeft juist ruimte voor je ogen. Voor allebei valt wat te zeggen, maar vandaag gaat het over de MEO Silicone BDSM Blindfold.

 

De voordelen van de MEO Silicone BDSM Blindfold

Je ziet de achterkant van de meo silicone bdsm blindfold, met de drukknoopjessluiting. Je ziet hier goed de vorm van de blinddoek.

Deze blinddoek heeft voor mij twee voordelen. Hij is gemaakt van siliconen, daardoor kan je ‘m heel gemakkelijk onder de douche/in het water gebruiken. Nu begrijp ik dat dit voor veel mensen zoiets zal zijn van: waarom zou je dat willen? Maar hee, als ik het leuk vind, dan zijn er vast meer mensen die het óók leuk vinden, of in elk geval een goede optie om te hebben.

Het tweede voordeel voor mij is dat deze siliconen blinddoek niet tegen je ogen aan zit. Zelf heb ik hele droge ogen, dus een blinddoek die niet tegen m’n ogen drukt, maakt dat in elk geval niet erger. Ik kan me ook voorstellen dat sommige mensen het gevoel van die druk tegen ogen ook gewoon niet zo prettig vinden. Maar waar ik het óók handig voor vind, is dat het mijn make-up wat meer in tact laat dan een normale blinddoek. Hoewel het soms wel heel leuk is als mijn make-up na een BDSM-spel helemaal geruïneerd is, vind ik het bijvoorbeeld op een feestje wel fijn als het gewoon een beetje netjes blijft zitten.

De test van de MEO Silicone BDSM Blindfold

Ik knijp in de blinddoek om te laten zien hoe flexibel het materiaal is. De sluiting van de meo silicone bdsm blindfold

De MEO Silicone BDSM Blindfold sluit met een drukknoopje. Er zijn er drie, dus je kan ‘m zo verstellen dat ie goed bij je hoofd aansluit. Het zijn stevige drukknoopjes, dus je moet wel een beetje hard drukken om ze dicht te krijgen, maar niet zo hard dat het pijn doet aan mijn hoofd. Het is belangrijk om niet een te wijde stand te kiezen, want dan kan je makkelijk onder de blinddoek door kijken. Als je ‘m zo instelt dat ie echt goed aansluit, dan kan ik zo goed als niks meer zien. Ik kan bij m’n neus nog wel iets zien, maar meer dan een streepje licht is dat eigenlijk niet. Ik zie niks waar ik iets van kan maken. Misschien als je een grotere neus hebt, dat je zelfs dat niet eens ziet.

Bij de neus is de blinddoek zo gevormd dat er ook daadwerkelijk ruimte is voor je neus. Het is maar een klein stukje, maar het maakt voor mij wel dat de blinddoek hierdoor veel lekkerder zit. Het siliconen voelt ook fijn aan op mijn huid. Ik denk dat het siliconen misschien een topcoat heeft, want het heeft geen ‘drag’ zoals sommige siliconen seksspeeltjes soms hebben. Het materiaal voelt gewoon lekker glad en zacht, het is niet van dat materiaal waar al je haartjes aan blijven hangen, gelukkig.

Zo leuk als ik van tevoren dacht dat het zou zijn om een blinddoek te gebruiken onder de douche, zo leuk was het ook echt! Soms heb je wel dat iets in je fantasie super lijkt, maar in het echt valt het dan tegen. Maar dit niet. Dit was echt heel tof. Ik heb sowieso nog niet heel vaak in mijn BDSM-leven onder de douche gespeeld, maar ik vind het echt een aanrader. Het stromende water terwijl je niets ziet, gecombineerd met de spanning omdat je niks ziet. Hopen dat er niet ineens koud water over je heen stroomt. En klappen komen écht harder aan als je huid nat is. Ja, het was een feestje en deze blinddoek mag voortaan op dates lekker mee in mijn toilettas!

Conclusie

De MEO Silicone BDSM Blindfold is écht heel leuk. Hij draagt comfortabel, hij drukt niet op je ogen, houdt je make-up best wel in tact én is superleuk om te gebruiken onder de douche. Er is bijna niet onderdoor te kijken en de prijs is ook heel goed. Alleen maar voordelen. Ik ben enthousiast!

Je kan de MEO Silicone BDSM Blindfold hier bestellen bij MEO voor 24,90 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.