MEO Metal Paddle

20-03-2023

Een paddle van metaal, dat klinkt alsof het echt pijn doet. Dus ik was natuurlijk gelijk nieuwsgierig. Nee, ik heb nog niks geleerd van mijn ervaringen met de Metal Loop en ik dacht dus weer dat een BDSM-toy die mogelijk heel veel pijn doet een goed idee was. Ik kreeg de MEO Metal Paddle van MEO zelf.

Specs

Materiaal: aluminium
Verkoopprijs:  In de aanbieding voor 69,90 euro, hier te koop bij MEO 
Is ’t wat? Auw! I like it!

De verpakking en de inhoud

De meo metal paddle en het zakje. De kant met de puntjes van de meo metal paddle.

Meestal zitten BDSM-toys van MEO gewoon in een plastic zakje. Dat was nu ook zo, maar, in dat plastic zakje zat ook nog een stoffen zakje, met daarin de MEO Metal Paddle. Ik hou heel erg van deze stoffen MEO-zakjes, ook al trekken ze enorm pluisjes aan. Ze zijn echt perfect om wat langere BDSM-toys in mee te nemen naar een feestje of een spannende date. Ik schaam me niet voor mijn BDSM-voorkeuren, maar ik vind het toch niet per se heel prettig om over straat te lopen terwijl er allerlei zweepjes en ander mepgerij uit mijn tas steekt. In zo’n zwart, stoffen zakje van MEO kan ik perfect meerdere mep-dingetjes stoppen en vervoeren, lekker discreet, zonder dat iemand weet wat er in zit. Er staat wel een tekstje op één kan van het zakje, wat het wel wat minder discreet maakt, maar dat is makkelijk op te lossen door ‘m in een andere tas te doen.

Mijn eerste indruk van de MEO Metal Paddle

De meo metal paddle in mijn hand. De meo metal paddle naast een lipstick

‘Oh, shit’ was eigenlijk het eerste wat ik dacht toen ik de MEO Metal Paddle uitpakte. Ja, natuurlijk had ik wel bedacht dat aluminium een heel hard materiaal was. Maar toen ik de paddle zo in mijn hand had, voelde het toch wel soort van confronterend. Ook had ik op de productafbeeldingen nog niet zo duidelijk gezien dat één kan van de paddle allemaal kleine puntjes had. Het zijn net allemaal mini piramidetjes, die ook redelijk scherp aanvoelen. Alsof gewoon een metalen paddle nog niet afschrikwekkend genoeg is! De puntjes voelen wel scherp, maar niet zo scherp dat je huid er direct van open zou gaan. Tenzij je heel hard slaat, dan kan dat natuurlijk wel gebeuren.

Aluminium is een vrij licht materiaal, waardoor de MEO Metal Paddle toch gewoon lekker in de hand ligt. Ik vind de paddle vrij lang, waardoor hij er nog indrukwekkender uitziet. De opening in het midden van de paddle vind ik er stoer uitzien. Behalve dat het leuk is voor de look, zorgt dit er ook voor dat er minder luchtweerstand is, en je dus makkelijker harder kan slaan met deze (best wel enge) paddle.

Wat me opviel, is dat er vrij makkelijk vlekjes van bijvoorbeeld vingerafdrukken op de paddle komen. Ook ziet het er uit alsof hij geschilderd is, want in de binnenkant van de opening ziet het randje er uit alsof de verf wat gedrupt is.

De test van de MEO Metal Paddle

De meo metal paddle op mijn hand en arm. Je ziet hier het randje met de verf die er een beetje raar op zit.

Ja, ik was best geïntimideerd door alleen al de look & feel van deze paddle. Maar ik was alsnog nieuwsgierig naar hoe hij zou voelen. Het is dan voor mij wel zo’n heel dubbel gevoel, want ik ben supernieuwsgierig, maar ik weet ook heus wel van mezelf dat ik helemaal niet zo heel goed veel pijn kan hebben.

Ik nam de MEO Metal Paddle mee naar een BDSM-feestje, waar een aantal van mijn kink-vrienden erg enthousiast reageerden op deze paddle. Het duurde ook niet lang voordat hij werd uitgeprobeerd. Gelukkig niet als eerste door mij, dan kon ik gewoon nog even kijken naar het effect wat hij op iemand anders had. Al maakte dat het niet per se minder eng, moet ik zeggen.

Niet lang daarna was ik dan toch zelf aan de beurt. Met wat lekkere spanning lag ik te wachten op wat komen zou. Na de eerste klap was ik wederom toch weer verbaasd over hoe hard metaal is. Ja, nog steeds wéét ik dat wel, maar holy fuck. Als zo’n metalen paddle op je billen landt, dan weet je het pas echt. Het voelde alsof ik geslagen werd met een betonnen muur. Echt, dit ding geeft (natuurlijk) geen millimeter mee. En dat voelt echt zó anders dan een paddle van leer, siliconen of rubber. Wat me wel verbaasde, is hoe anders dit voelt dan een houten paddle. Ik bedoel, hout staat ook niet per se bekend om zijn flexibiliteit, hè. Maar toch voelde deze MEO Metal Paddle veel harder en dit totale gebrek aan meegeven had ik nog niet eerder op deze manier gevoeld.

De pijn is fel en indringend. Heel heftig. Maar, de pijn zakt ook wel snel weer weg. Dat is ook echt anders dan andere paddles. Ik vond het super interessant om te merken hoe anders deze paddle voelt.

En dan is er nog de kant met die scherpe puntjes. Holy fuck, dat is nóg intenser! Die puntjes geven weer een totaal ander gevoel. Het is moeilijk te beschrijven hoe dat voelt. Het verschil tussen een egaal, glad oppervlak of al deze losse scherpe puntjes is echt heel duidelijk. De kant met de puntjes voelde nog heftiger en scherper.

Mijn billen werden ook heel snel heel rood. Met andere paddles gebeurt dat toch wat minder snel bij mij. Dat vond ik wel echt tof om te zien, ik hou er wel van als je achteraf in de spiegel kijkt of een foto maakt en dan ook nog kan zien hoeveel pijn het heeft gedaan.

Wat ik trouwens ook heel leuk vind van de kant met de puntjes: die kan je ook heel goed gebruiken om mee te over iemands huid te gaan. Als je de paddle gewoon heen en weer over (net gespankte) billen beweegt, en die puntjes krassen dan zo over je huid, ik hou er van! Oh en wat ik óók leuk vind, is de zijkant van de paddle gebruiken. Dit vind ik trouwens bij de meeste paddles heel fijn, omdat dat over het algemeen zo’n hele diepe pijn geeft, waar ik van hou. Met deze metalen paddel gaat dit ook heel goed!

Conclusie

Ja, whoah, deze MEO Metal Paddle is echt pijnlijk maar amazing! Hij doet wel serieus pijn (tenzij je heel zachtjes slaat, natuurlijk) en geeft voor geen millimeter mee, waardoor het heel intens voelt. Er is één gladde kant, die al heftig voelt, maar de andere kant met de scherpe puntjes voelt nog heftiger. Ja, deze paddle mag blijven!

Je kan de MEO Metal Paddle hier bestellen bij MEO voor 69,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. ik heb een perfecte cockring gevonden die mooi om mijn penis past aangezien ik leid onder en micro penis deze site heeft me echt geholpen

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.