MEO Invisible BDSM Gag

31-03-2023

Een onzichtbare gag, ik vind het echt een superleuk idee. Ik hou sowieso van gags, dus bijzondere gags spreken mij direct aan. Ik kreeg deze MEO Invisible BDSM Gag van MEO.

Specs

Materiaal: siliconen
Verkoopprijs:  In de aanbieding voor 29,90 euro, hier te koop bij MEO
Is ’t wat? Hm, ik weet het niet…

Mijn eerste indruk van de MEO Invisible BDSM Gag

De meo invisible bdsm gag  in mijn hand. De meo invisible bdsm gag  en een lipstick

De meeste MEO producten worden geleverd in een gesealde plastic zak, zo ook deze MEO Invisible BDSM Gag. Er in zit altijd nog een kaartje van MEO met een kinky foto.

Ik moet bekennen dat toen ik deze gag op de MEO website zag, ik eigenlijk niet zo goed begreep hoe je ‘m moest dragen. Maar, zoals ik al zei, ik hou van bijzondere gags, dus ik vroeg ‘m toch aan. Toen ik ‘m kreeg, duurde het gelukkig niet lang voor ik zag hoe ik ‘m moest gebruiken.

De rode blokjes zijn siliconen bijt-blokjes. Je schuift zo’n blokje dus tussen je kiezen, zo ver mogelijk naar achteren als past. Het riempje gaat achter je hoofd langs en dan dicht. Het idee is dat je door die blokjes tussen je kiezen je mond niet verder open kan doen dan dat, maar ook niet meer dicht. Zo blijft je mond open en, nou ja, dat kan natuurlijk leuk zijn voor kinky spelletjes. De siliconen stukjes die het bandje met de blokjes verbinden, zijn flexibel. Je kan ze verbuigen en in die stand blijven ze dan zitten.

De test van de MEO Invisible BDSM Gag

De meo invisible bdsm gag  van achteren gezien. Je ziet ook het slotgespje. Een van de blokjes van de meo invisible bdsm gag  in mijn hand.

Toen ik eenmaal door had hoe deze Invisible Gag werkt, was het tijd voor de test. Omdat deze gag alleen tussen je tanden zit, is het aannemelijk dat je dan ook geen last hebt van een kokhalsreflex. Ik was daar erg blij mee, want ik heb daar best vaak last van met gags. Dus enthousiast paste ik deze gag, om vervolgens toch iets minder enthousiast te zijn. Ik heb dus nog steeds last van dat kokhalsreflex met deze Invisible Gag. Ik denk wel echt dat dit aan mijn gevoeligheid ligt. Ik ben zo iemand die soms ook al moet kokhalzen als ik teveel schuim van tandpasta in m’n mond heb, of bij de tandarts zo’n dingetje in m’n mond krijg waar ze dan een foto mee maken. Teergevoelig typje op dit gebied, dus.

Iets minder enthousiast inmiddels, was het tijd voor de echte test. Ik probeerde goed door mijn neus te ademen terwijl ik de gag in kreeg, want dat helpt mij om niet te gaan kokhalzen. Als de blokjes eenmaal goed tussen mijn tanden zitten en ik rustig adem, gaat het wel oké.

Het is me niet duidelijk waarom deze gag eigenlijk bandjes heeft. Je duwt de blokjes tussen je kiezen en die zitten daar dan. Als je het bandje te strak dicht maakt, dan worden de blokjes juist schuin getrokken en dan vallen ze uit (of in) je mond. Met je tong kan je de blokjes ook heel makkelijk tussen je tanden vandaan duwen, met of zonder bandje, dat maakt geen verschil. Het bandje heeft ook nog eens een slotgespje, maar ik begrijp daar het nut totaal niet van, want er is geen manier waarop je kan voorkomen dat de drager deze gag zelf uit diens mond kan krijgen en dan heeft het bandje geen nut meer.

Wat mij leuk leek aan deze gag is dat je mond helemaal vrij is als je ‘m draagt. Je hebt alleen wat tussen je tanden en verder is je mond helemaal open. Ik kan daar best wel wat spannende scenario’s mee bedenken. Een van mijn favoriete gags is de Rimba Mondspreider, die eigenlijk hetzelfde effect heeft, maar die heeft dan weer niet dat vrije voor mijn gevoel.

Maar, met deze gag kwam ik er achter dat de ruimte tussen je tanden en het stukje in je mond daar naast (de binnenkant van je wangen) blijkbaar veel ruimte biedt. De blokjes vormen een soort muurtjes, waardoor de opening van je mond echt een heel stuk kleiner wordt. Het is dus helemaal niet zo makkelijk om daar dus van alles in te stoppen (mocht je dat willen). Bijvoorbeeld piemels en dildo’s passen alleen als ze niet te groot zijn, of als ze heel flexibel zijn en een beetje in kunnen deuken. Het viel me best tegen hoe weinig ruimte er over was in mijn mond met deze gag.

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke mogelijkheden met deze gag, wat allemaal wel kan. En sowieso het gevoel wat ik krijg van zo’n gag waarbij mijn mond open is, is altijd heel intens. In een BDSM-spel vind ik dat heel fijn voelen. Ik voel me extra kwetsbaar met mijn mond open, en dat vind ik dan weer heel leuk om mee te spelen. Maar voor dat gevoel, is het wel jammer dat ik deze gag zelf zo makkelijk uit kan krijgen. Het voelt soms zelfs alsof ik echt een beetje moeite moet doen om ‘m in te houden. Wat op zich óók een leuk spelelement kan zijn, maar als je meer gaat voor het machteloze gevoel, dan werkt dit niet echt. Ik denk dat deze gag dus best specifiek is, je moet er net van houden.

Conclusie

Ik weet niet zo goed wat ik van deze MEO Invisible BDSM Gag vind. Ik vind ‘m leuk omdat ‘ie anders is en hij je mond open houdt. Maar ik kan ‘m heel makkelijk zelf uit krijgen door zachtjes te duwen met mijn tong. Ook hebben de bandjes totaal geen nut, dus die snap ik niet. Wat ook jammer is, is dat er nog vrij weinig ruimte in je mond over is met deze ‘muurtjes van siliconen’ in je mond. Het idee van deze gag is heel leuk, maar praktisch gezien zitten er toch wel wat minpuntjes aan.

Je kan de MEO Invisible BDSM Gag hier bestellen bij MEO nu in de aanbieding voor 29,99 euro 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.