MEO HURTME Leather and Stainless Steel Cane

23-08-2021

Ik hou van canes! Een cane is eigenlijk een soort stok om mee te slaan, meestal van bamboe of rotan. Maar er zijn ook andere materalen, zo is de HURTME Leather and Stainless Steel Cane dus omhult met leer. Dat geeft weer een heel ander gevoel dan een ‘normale’ cane, waar ik heel benieuwd naar was. Ik kreeg deze cane van MEO.

Specs

Materiaal: Leer en rvs
Verkoopprijs: 89,90 euro, hier te koop bij MEO 
Is ’t wat? Erg lekker!

Mijn eerste indruk van de HURTME Leather and Stainless Steel Cane

De hurtme leather and stainless steel cane in mijn hand. Het handvat van de hurtme leather and stainless steel cane met de veter er aan.

Net zoals bijna alle MEO BDSM-toys krijg je de HURTME Leather and Stainless Steel Cane gewoon in een plastic zakje. Geen fancy verpakking, maar dat is ook niet echt nodig bij een cane vind ik zelf.

Het handvat is gemaakt van roestvrijstaal en is behoorlijk dik. Er zit een leren veter door het uiteinde van het handvat wat je om je pols kan doen of kan gebruiken om je cane op te hangen. Het is wel echt een lange veter, een beetje te lang eigenlijk, maar die kan je natuurlijk makkelijk zelf korter maken.

Wat je ook korter kan maken, is de cane zelf. Ik vraag me af of dit wel de bedoeling is. Je kan het ‘stokje’ dus een stukje in het handvat duwen. Het gaat om ongeveer zeven centimeter, niet echt een lengte die veel verschil maakt, lijkt me. Omdat het leer dan langs de ingang van het handvat schraapt, is het leer daar ook wat meer versleten.

De test van de HURTME Leather and Stainless Steel Cane

Het handvat van de hurtme leather and stainless steel cane in mijn hand. Close-up van de top van de hurtme leather and stainless steel cane

Ik ben na viereneenhalf jaar nog altijd erg blij met mijn beroep. Seksspeeltjes testen is gewoon echt heel leuk. Maar ik ben altijd wel extra blij als ik een BDSM-toy mag testen. Extra-extra als het om een cane gaat.

Elke cane geeft weer een ander gevoel. Dikke canes geven een diepere, doffere pijn, terwijl dunne canes meer zo’n snijdende, scherpe, felle pijn geven. Ik hou zelf veel meer van doffe pijn, dus zo’n dikkere cane als deze HURTME Leather and Stainless Steel Cane is dan helemaal fijn.

Bij het testen van deze cane kwam ik er al snel achter dat het leer om de cane er voor zorgt dat de klap nog een wat doffer gevoel geeft. Bijna alsof het de klap iets dempt. Wat niet wil zeggen dat deze cane zachtjes aankomt, want dat is zeker niet het geval.

Het gevoel van de HURTME Leather and Stainless Steel Cane

De hurtme leather and stainless steel cane Close-up van het stukje leer wat in het handvat kan schuiven.

Qua gevoel doet deze leren cane me een beetje denken aan zo’n gummiknuppel. Van die pijn die lekker diep doordringt. Ik vind dat vooral heel lekker op mijn billen en bovenbenen. Bovenarmen soms ook wel. Sowieso is het met canes aan te raden om op plekken op het lichaam te slaan waar je niet gelijk bot voelt. Dus niet op scheenbenen, polsen, knieën en dat soort plekken. De wat meer ‘vlezige’ plekken zijn beter geschikt. Als je ook van die doffe diepe pijn houdt, lees dan ook even deze review over de MEO Butt Bruiser!

Met de HURTME Leather and Stainless Steel Cane kan je zachtjes tikken, dan voelt het bijna als een massage. Maar in de MEO beschrijving kon je al lezen dat deze cane vooral geschikt is voor de ‘pain horny maso’. Wat op zich wel al beter klinkt dan de omschrijving van de MEO Loop, waar het ging over ‘hellish pain’. Nu zou ik mezelf niet per se zo omschrijven, maar ik vind het wel leuk als het wel pijn doet. En dat kan met deze cane heel goed.

Zoals ik al zei, is het handvat dus wel heel dik. Nu was ik zelf niet degene die de HURTME Leather and Stainless Steel Cane vast hield, maar de feedback die ik kreeg, was dat dit niet per se heel comfortabel in de hand ligt. Een wat dunner handvat was fijn geweest. Verder voelde het wel prima om met de cane te slaan. En voor mij voelde het erg lekker om er mee geslagen te worden.

Conclusie

De HURTME Leather and Stainless Steel Cane geeft een doffe, diepe pijn die ik echt heel erg lekker vind. Het is wel een beetje gek dat het eerste stukje van de cane in het handvat geduwd kan worden en het leer daardoor op die plek sneller slijt. Het handvat is ook erg dik, daar moet je net van houden als je degene bent die ‘m vasthoudt. Maar als je van doffe, diepe pijn houdt, is deze leren cane zeker een aanrader.

Je kan de HURTME Leather and Stainless Steel Cane hier bestellen bij MEO voor 89,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.