MEO Humiliator Mouth Gag System + Feather Duster Attachment

29-01-2021

Zoals je misschien wel weet, doe ik aan BDSM, dus af en toe vind ik het ook leuk om BDSM-toys te reviewen. Natuurlijk niet ieders smaak, want niet iedereen is fan van kinky dingen. Dus als je BDSM-dingen te heftig vindt, zoek dan beter even een andere review op. Maar als je het wel leuk of interessant vindt, lees dan lekker verder. Van MEO kreeg ik deze Humiliator Mouth Gag System + Feather Duster. Een best wel heftige gag.

Specs

Materiaal: Leer, neorpeen, metaal, plastic, struisvogel veren en ?
Verkoopprijs: De gag is 119,90 en hier te koop bij MEO, de Feather Duster is 59,95 euro en hier te koop bij MEO
Is ’t wat? Ja, maar wel heftig

Gags en vernedering

De meo humiliator mouth gag system ligt naast het feather duster attachment. De gag vanaf de zijkant zien. Je ziet duidelijk het extra deel wat tegen de kin zou leunen en het staafje wat al aan de gag zelf zit, waar je de attachments in moet klikken.

Als je niet into BDSM bent, is het misschien uberhaupt moeilijk voor te stellen waarom iemand een gag zou willen dragen. Laat staan een gag die gericht is op vernedering. Ik ben dus wel into BDSM en binnen het BDSM-spel vind ik vernedering ook iets fijns om mee te spelen.

Nu moet ik eerlijk toegeven dat deze gag al een hele tijd achter in mijn kast heeft gelegen, omdat ik gewoon niet zo goed wist hoe ik hier over moest schrijven. Ik ben altijd heel open in mijn reviews, maar een review over een gag als deze vind ik toch ook best wel pittig. Eerder schreef ik al eens over de Pie Hole gag, een gag met een gootsteendopje. Dat was op zich ook al best een gag die met vernedering speelt, maar deze Humilator Mouth Gag gaat voor mij nog een stapje verder.

Ik denk niet dat dit de plek is om uitgebreid uit te leggen wat er allemaal leuk is aan vernedering voor mij. Mocht je daarin geΓ―nteresseerd zijn, dan is Meet the Kinksters misschien wel een leuke aanrader. Dat is een podcast die ik samen met Eva maak, waarin wij praten over BDSM.

Mijn eerste indruk van de Humiliator Mouth Gag System + Feather Duster Attachment

De meo humiliator mouthgag system vanaf de achterkant gezien, zodat je goed de ring kan zien die in de mond gaat. Het is een zwarte, glimmende halve ring, niet zo dik. Daar omheen zie je neopreen. De achterkant van de meo humiliator mouthgag system. Je ziet het extra stukje band met neopreen voering.

De toys van MEO zitten altijd verpakt in een doorzichtige plastic zak. Daar is niks over te vertellen verder dus. De gag koop je los, en er zitten dan nog geen accessoires bij. Ik kreeg de Feather Duster er bij, die kan je er dus op klikken. Er zijn ook nog twee andere attachments te koop bij MEO voor deze gag. Hou je vast! Een toiletrolhouder en een wc-borstel. Nog een stapje heftiger dan deze plumeau dus.

Het gedeelte van de gag wat in je mond gaat, is een halve ring. Een beetje een bijtring. Ik kan nergens vinden wat het materiaal is. Het lijkt me siliconen, maar dat weet ik dus niet zeker. Het deel wat je gezicht raakt, is gevoerd met neopreen, wat voelt als een soort kussentje voor je gezicht. Heel fijn. De buitenkant van de gag en de bandjes zijn van leer. Aan het bandje vast zit nog een extra stuk neopreen, wat je in je nek draagt en daar dus ook extra zacht is. Dat is wel praktisch, aangezien je dus een attachment aan deze gag hangt, en er dus best wat druk op komt te staan. Zo is het zo comfortabel mogelijk, waardoor je de gag langer kan dragen.

De Feather Duster is gemaakt van struisvogel veren en is een mooie volle, maar niet te grote plumeau. In het begin vallen er wel kleine stukjes veer uit, dus het is aan te raden β€˜m eerst even goed uit te kloppen.

De test van de Humiliator Mouth Gag System + Feather Duster Attachment

Een lipstick in het midden van het dichte riempje van de meo humiliator mouthgag system De meo humiliator mouthgag system in mijn hand. Je ziet nu goed hoe hij gevormd is en dat het kin-stukje ook echt rond is.

Je kan de gag natuurlijk ook zonder attachment dragen. Dat leek me wel fijn om mee te beginnen. Om even goed te voelen hoe deze gag eigenlijk zit, want ik heb nog nooit eerder een gag met een (bijt)ring als deze gehad. Ik heb wel eerder een ringgag in gehad, maar die gaat dan juist rechtopstaand in je mond, zodat je mond ver open staat. Deze halve ring is dikker en ligt. Je mond is dus maar een heel klein stukje open en je kan goed in deze ring bijten.

Wanneer ik de Humiliator mouth gag zo draag, zit het best wel comfortabel. Ik krijg vrij snel kramp in mijn kaken van de meeste gags, maar bij deze gag is dat niet zo snel zo. Het neopreen voelt heel fijn tegen mijn gezicht. Lekker zacht. En het bandje met extra kussentje in mijn nek zit ook fijn. Op deze manier voelt het nog echt als een gag voor luxe-subjes. (Sub is een afkorting van submissive, oftewel de persoon met de onderdanige rol in het BDSM-spel.)

De Humilator Mouth Gag System met Feather Duster Attachment

De meo humiliator mouthgag system met feather duster attachment in mijn hand. De feather duster in mijn hand.

De plumeau zit op een staafje. Een best wel lang staafje vind ik. Aan het uiteinde zitten twee palletjes die je in kan drukken en dan kan je β€˜m in de gag duwen. Het is makkelijk om dit attachment vast en los te maken van de gag. Hij blijft ook goed zitten.

In de eerste instantie viel het me heel erg mee hoe het voelde. Voor mijn kaken dan. Qua gevoel in mijn hoofd was het nog een ander verhaal. Maar de druk op mijn kaken leek erg mee te vallen, terwijl de Feather Duster dus best wel lang is. Maar na een paar minuten voelde ik toch wel echt druk op mijn kaken. Om de gag, of eigenlijk het attachment, recht te houden, moest ik wel echt in de ring bijten. En wanneer ik een paar minuten op iets bijt, krijg ik blijkbaar al een soort zeurend gevoel in mijn kaken.

Later kwam ik er achter dat wanneer het bandje wat strakker vastgemaakt wordt in je nek, het niet nodig is om op de ring te bijten. De vorm aan de buitenkant van de gag is ook best apart. Bij je kin zit nog een soort extra ronding. Wanneer de bandjes strak genoeg zitten, steunt de gag ook echt op dit ronde stukje. Deze gag-vorm zou er voor moeten zorgen dat je kaken niet moe worden, en dat blijkt dus ook echt zo te zijn. Als je β€˜m goed aantrekt dus. Het is duidelijk dat er goed nagedacht is over dit ontwerp. Hou ik van!

Het enige waar ik me wel een beetje zorgen over maak, is het schoonmaken. Van deze gag ga je, net zoals van de meeste gags, wel kwijlen. En dat kwijl komt dan ook in dat lekkere zachte neopreen. Ik weet niet zeker hoe ik dit goed schoon kan maken.

Het plumeau-gevoel

De feather duster gezien van de kant van het staafje. Je ziet de twee palletjes onderaan die in de gaatjes van het staafje in de gag moeten vallen. Close-up van de struisvogelveren

Zoals ik al zei, was het gevoel in mijn hoofd nog een ander verhaal. Ik vond het best wel heftig voelen om een plumeau aan de Humiliator Mouth Gag vast te hebben. Het voelde een beetje als objectificering, wat ook een vorm van vernedering is. Met een plumeau aan je hoofd vast, is het wel duidelijk dat het de bedoeling is dat je iets gaat afstoffen. Ik hou niet eens van schoonmaken (ik ben echt een slechte huisvrouw hoor), dus zo’n plumeau is dan ook wel gewoon extra erg. Maar nou ja, beter dan die wc-borstel, right?

Vernedering

Close-up van het punt waar het attachment vast zit aan de gag. Het extra bandje met neopreen aan het andere bandje.

Vernedering is een lastig iets. Ik vind het voor mezelf soms al lastig te begrijpen. Genieten van pijn is voor mensen vaak iets duidelijker. Want veel mensen houden bijvoorbeeld wel van wat krassen van nagels tijdens de seks, of een kneepje in een tepel. Als je opgewonden bent, kan pijn best lekker zijn en veel mensen kunnen zich daar op de een of andere manier wel iets bij voorstellen, zonder dat ze zichzelf als masochist bestempelen.

Maar vernedering gaat over emotioneel-masochisme. Misschien kan je het vergelijken met dat het soms ook zΓ³ lekker is om even die ene super zielige film te kijken. Zodat je even lekker mee kan leven en je even heel zielig kan voelen. Misschien even lekker huilen. En daarna weer door met je eigen echte leven. Zo vind ik het dus af en toe heerlijk om me even heel ellendig te voelen in een BDSM-spel. En dan daarna voel ik me extra lekker. Misschien een beetje gek, maar ik ga er heel lekker op. En dat is het belangrijkste. Doe vooral wat jΓ­j fijn en lekker vindt. En als je het met iemand anders doet, zorg dan dat je consent hebt. En dan lekker genieten.

Conclusie

Deze Humilator Mouth Gag + Feather Duster Attachment is best wel heftig. Hij zit best wel comfortabel, maar je moet wel even zorgen dat je de bandjes echt strak genoeg doet. Dan is β€˜ie denk ik best lang te dragen.
Het is makkelijk om het attachment in de gag te plaatsen. De plumeau is ook echt mooi. Qua gevoel vind ik β€˜m wel heftig, hij heet natuurlijk niet voor niets de Humiliator gag. Want vernederend is β€˜ie wel.

Je kan de Humilator Mouth Gag voor 119,90 hier bestellen bij MEO.
De Feather Duster Attachment kan je hier bestellen bij MEO voor 59,95 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.