MEO Heretics Fork | BDSM review

04-03-2020

Om in het BDSM thema van vorige week te blijven review ik vandaag de MEO Heretics Fork, een bdsm tool die bedoeld is om te zorgen dat iemand netjes zijn hoofd omhoog houdt, of deze persoon dat nou wil of niet. Ik kreeg de MEO Heretics Fork natuurlijk van meo.de in ruil voor een eerlijke review.

Heretics Fork

Mocht je toevallig ooit op Heretics Fork hebben gegoogled, dan kwam je waarschijnlijk niet als eerste de MEO Heretics Fork tegen.

Nee eerder zal je iets tegenkomen dat tijdens de verschillende inquisities is gebruikt om “bekentenissen” los te krijgen, ja je leest het inderdaad goed, de Heretics Fork is eigenlijk een martelwerktuig dat vroeger (in een wat minder onschuldige versie dan de MEO Heretics Fork) werd gebruikt om “heksen en ketters” tot een “reddende bekentenis” te brengen, je weet wel, je bekent en dan word je daarna alsnog vermoord.

De Heretics Fork in zijn vorm zoals hij werd gebruikt zo rond de 16e eeuw is nogal heftig dus. Mocht je daar interesse in hebben dan zet ik hier een linkje naar torturemuseum.net (maar pas wel op best heftige plaatjes).

Je vindt daar overigens ook nog wat meer informatie over de toenmalige Heretics Fork, en ook dat is best heftige informatie.

Meo heretics fork

Is deze Fork een heftig martelwerktuig?

De MEO Heretics Fork is natuurlijk niet gemaakt om bekentenissen los te maken, alhoewel, misschien een leuke geile stoute bekentenis.

Nee, dit stukje BDSM-speelgoed is meer gemaakt voor kinky en sexy vermaak.

Zo is deze vork ook niet scherp, zal het je huid niet doorboren en is het de bedoeling dat je iemand er niet een paar dagen mee martelt. Zoals ik al in de intro schreef, het is een tool om je speelpartner’s postuur te corrigeren. Te zorgen dus dat de onderdanige die je deze MEO Heretics Fork onder de kin bindt het hoofd niet kan laten zakken.

Eigenlijk is het een hardware versie van de uitdrukking “kop op”, maar dan met het bijkomende voordeel dat het allemaal niet zo heul optioneel is.

De MEO Heretics Fork bestaat dus uit twee “vorken” een voor onder de kin, en een voor op de borst. In tegenstelling tot het middeleeuwse martelwerktuig zijn de punten dus bot en kan je de vork instellen zodat je, als je daarvoor kiest je sub nog enig comfort heeft.

Dat instellen doe je met behulp van de vleugelmoer die in het midden van de MEO Heretics Fork zit, en uitsteekt en in mijn mening wel heel functioneel is, maar niet echt iets toevoegt aan de esthetiek van deze BDSM toy. Overigens kan je met het instellen de MEO Heretics Fork instellen van 15 cm tot ongeveer 21 cm. Afhankelijk van het postuur van je sub heb je dus aardig de mogelijkheid om te kiezen tussen recht kijken en omhoog kijken

Verder is de MEO Heretics Fork gemaakt van “edelstahl” (roestvrijstaal) en voorzien van een lederen halsband die je om de nek van je sub doet. De halsband is 2cm breed en is af te stellen tussen de 38 en 48 cm.

Meo heretics fork

MEO Heretics Fork in de doos

Als je vaste lezer bent van mijn MEO-reviews weet je inmiddels dat MEO niet aan dozen doet, en zo ook niet bij de MEO Heretics Fork, ook hier werd deze vork voor ketters in een plastic zakje met een label geleverd, dat scheelt een hoop karton, en aangezien het maar een klein pakje was, ook best wel wat plastic. Geen opsmuk dus. Zoals ik inmiddels wel van MEO.de gewend ben.

MEO Heretics Fork getest

Maar wat is er nou zo leuk aan het corrigeren van het postuur van iemand in een BDSM spel, ik denk dat ik dat voor de wat meer doorgewinterde kinkster niet hoef uit te leggen. Maar voor mensen die nu al denken WTF, die dude is een middeleeuwse gek, zal ik het proberen uit te leggen.
Dat terwijl ik wel moet zeggen dat niet iedereen dit leuk vindt, en dat iedereen anders is. Maar voor de mensen die niet kinky zijn, “keep an open mind”, dan probeer ik het uit te leggen.

Als mens gebruik je je lichaam soms heel bewust maar soms heel onbewust. Denk er maar eens aan hoe je soms verbaasd bent dat je op bepaalde plekken spierpijn hebt waar je je eerst eigenlijk niet bewust was dat “daar” ook spieren zaten na een heftige sessie in de sportschool.

Zo is dat ook met je hoofd omhooghouden als er met je gespeeld word, of althans, dat je niet meer de vrijheid hebt om je hoofd omlaag te bewegen.

Dit maakt het zo dat je lichaam anders gaat reageren of prikkels, of dat nou pijn is, of genot. Je hoofd niet meer vrij kunnen bewegen speelt met je brein. Voor sommigen is dat erg geil, voor anderen heel erg vernederend. Maar in alle gevallen doet het “iets” met je.

Zo ook met mijn slachtoffer in dit geval. Met gemak deed ik de MEO Heretics Fork om de nek van mijn sub. Eerst stelde ik de halsband zo af dat er genoeg ruimte was en dat ik zeker wist dat er nog enige mate van “waarneembaar” comfort was.

Toen terwijl ik werd aangekeken met een opgeheven hoofd stelde ik de MEO Heretics Fork zo af dat de vork net in de huid begint te prikken.

Ik werd een beetje ongelovig aangekeken toen ik zei, zo, nu zit ie goed. En vooral ook met wat ongeloof dat dit “comfortabele” vorkje tot (wenselijk) ongemak zou gaan leiden.

Maar al met de eerste keer instemmend willen knikken op een vraag van mij kwam mijn slachtoffer erachter waarom de MEO Heretics Fork zo lekker effectief is.

Niet dat hij zeer deed, meer dat het hoofd niet naar beneden kon.

Een half uur aan spel volgde, waarin het hoofd niet om kon gaan met pijn en lustprikkels omdat het fysiek in zijn beweging beperkt werd.

Na een half uur al was er enige wanhoop, en overgave, dat dat is waar deze MEO Heretics Fork dus eigenlijk voor gemaakt is.

Bij navraag zei mijn slachtoffer mij dat het heel heftig was, heel fijn en heel heftig. “Maar toch vind ik het een kutding.” Eigenlijk dus een 10/10 score gegeven door een maso.

MEO Heretics Fork schoonmaken

Met al dat geprik in de huid wil je deze botte vork natuurlijk wel goed kunnen schoonmaken. Dat kan ook want de leren halsband kan losgehaald worden en zo kan je de roestvrijstalen onderdelen goed reinigen, en zelfs uitkoken. Natuurlijk wel goed drogen, want ook roestvrijstaal kan roesten als je het niet goed afdroogt.

Conclusie

Wat valt er nog meer te zeggen over dit heel erg niche bdsm speeltje? Het is leuk, effectief, en voor herhaling vatbaar. Wil jij dus eens je partner recht laten kijken, of omhoog, of gewoon een beetje plagen, dan is deze MEO Heretics Fork misschien wel voor jou.

Je koopt de MEO Heretics Fork bij MEO.de voor € 49,- wat niet duur is voor een goed gemaakt stukje roestvrijstaal.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.