MEO Finger Restraints

14-06-2024

In de 23 jaar dat ik aan BDSM doe, heb ik al héél wat BDSM-toys voorbij zien komen. Dan is het extra leuk als ik iets tegenkom waarvan ik denk: hee, dat ken ik nog niet! Dat had ik met de MEO Finger Restraints. Metalen boeien die je vingers in bedwang houden, het klinkt spannend en het ziet er ook spannend uit. Ik kreeg ze van MEO.

Specs

Materiaal: rvs
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 89,90 euro, hier te koop bij MEO
Is ’t wat? Het werkt, maar misschien is het toch niet zo mijn ding.

Nieuwsgierig naar de MEO Finger Restraints

Meo finger restraints Meo finger restraints

Toen ik naar de productfoto’s van de Finger Restraints keek, was ik wel gefascineerd. Ik beeldde me al helemaal in hoe dat zou voelen, mijn handen zo in positie gehouden door dat staal. Hoe het zou zijn om mijn handen niet meer te kunnen gebruiken. Ik werd er wel echt nieuwsgierig van. Ook mijn D. had hier wel zijn eigen ideeën bij, dus we waren allebei enthousiast.

Maar ik moet zeggen, toen ze eenmaal binnen waren, had ik toch een beetje twijfels over wat ik nu met deze Finger Restraints moest doen. Ook was ik verbaasd over de diamantjes die in de schroefjes zitten. Die zitten dan aan de onderkant van je hand, waar ze niet echt opvallen. Je kan natuurlijk je handpalmen naar boven draaien (als je die bewegingsvrijheid hebt), maar nou ja, ik vind het sowieso een beetje gek bij de look van deze stoere vingerboeien, dat je er dan ineens diamantjes bij hebt. Bij één schroefje was het diamantje er ook al gelijk uit, maar aangezien ik toch echt precies niks om die diamantjes geef, vond ik dat niet zo interessant.

Diamantjes en pijnlijke vingertoppen

De deukjes in mijn vingertoppen na het gebruik van de meo finger restraints. Twee schroefjes van de meo finger restraints, waar bij één er geen diamantje meer in zit.

Ik nam de Finger Restrains mee naar een date met mijn D. en al snel werden mijn vingers vastgezet in de boeien. Een beetje gek vond ik wel dat het schroefje bij de polsboei alleen blijft zitten als je het van onder naar boven er in doet (het diamantje moet aan de onderkant), anders valt ie heel snel weer open (en dan kan je zoeken naar het schroefje). Het metaal ging over de rug van mijn hand en toen moest ik mijn vingers in de openingen doen. Daarvoor moet er wel eerst genoeg ruimte zijn, dus de schroefjes moet je dan een beetje los draaien. Toen mijn vingers eenmaal zaten, behalve mijn duim want die blijft vrij, begon mijn D. één voor één de schroeven aan te draaien. Nergens in productbeschrijving had ik gelezen dat dit pijn zou doen. Wellicht had ik dat zelf wel kunnen bedenken. De schroeven hebben geen punt, maar alsnog hebben ze een klein oppervlak dus als dat in je vinger drukt, voelt dat gewoon pijnlijk. Bij mij, tenminste. Natuurlijk kan je (of degene met wie je speelt) zelf kiezen hoe strak je de schroeven aandraait. Maar het is wel zo, dat als ze niet strak genoeg vast zitten, je met wat wiebelen wel je vingers er tussenuit kan krijgen. Dat was, denk ik, reden genoeg voor mijn D. om de schroeven strak vast te draaien. Dus toen prikten die schroeven vrij stevig in mijn vingertopjes en dat deed best wel pijn.

Anders dan verwacht

Je ziet de zijkant en bovenkant van mijn hand met de meo finger restraints om. De binnenkant van mijn hand met de meo finger restraints om.

Nu hou ik in een BDSM-spel best wel van een beetje pijn, dus het had wel wat voor mij. Maar het was gewoon totaal niet wat ik er van verwacht had. Als je hand- of polsboeien gebruikt bijvoorbeeld, dan zit je vast, maar dat doet over het algemeen geen pijn. Ik had verwacht dat ik met deze MEO Finger Restraints ook vast zou zitten, of dat ik in elk geval dus mijn handen niet meer kon gebruiken. Maar pijn, dat had ik er niet bij verwacht.

Met de Finger Restraints om mijn vingers, kan ik mijn handen inderdaad een heel stuk moeilijker gebruiken. Ik merkte dat ik het wel jammer vond dat mijn duim wel vrij kon bewegen. Al heb je natuurlijk aanzienlijk minder aan een duim als je je andere vingers niet kan gebruiken. Maar ik kon bijvoorbeeld nog wel mijn waterflesje oppakken met twee handen, en met mijn duim het dopje open flippen om wat te drinken. Het was verre van handig, maar het kón gewoon nog wel. Terwijl ik juist eigenlijk uitkeek naar het gevoel van echt niks meer zelf kunnen doen.

Eigenlijk vind ik zelf de MEO Finger Restraints leuker vanwege de pijn dan vanwege de restrictie. Die schroefjes zijn best goede torture dingen en dat in combinatie met toch wel wat restrictie, dat vind ik wel tof. Op de website van MEO staan een aantal suggesties hoe je deze Finger Restraints zou kunnen gebruiken: met een chastity belt, met een hood/blinddoek/gag of met kaarsvet. Best wel leuke suggesties en het is ook wel zo dat deze restraints je best wel een machteloos gevoel geven. Dus om dat te combineren met andere dingen die die machteloosheid vergroten of benadrukken, is altijd leuk.

Conclusie

De meo finger restraints van boven gezien. Mijn vingers in de meo finger restraints.

De MEO Finger Restraints waren anders dan ik had verwacht. De schroefjes doen best wel wat pijn aan mijn vingertopjes. Omdat je je duim nog wel kan gebruiken, kan je je handen nog wel een beetje gebruiken, dat vond ik jammer. Maar de combinatie van pijn met restrictie vond ik wel tof. De diamantjes in de schroefjes snap ik gewoon echt nog steeds niet, maar gelukkig zitten die aan de onderkant.

Je kan de MEO Finger Restraints hier bestellen bij MEO voor 89,90 euro

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.