Meo.de Alien Fetish Mask | BDSM-masker review

16-02-2022

Een heel ander soort review voor de verandering, namelijk over een stuk kleding, een modeaccessoire voor kinky feestjes. Een masker. En eerlijk? Ik vind het spannend om deze review te schrijven, want hoe moet ik dit nu reviewen? Ik ga het in ieder geval wel doen!

SPECS

  • Materiaal: TPU, PE, PC en foam
  • Maat: One size fits all, door de verstelbare elastische strap, en past om een bril heen
  • Gezichstveld: Ruim
  • Prijs: € 39,95 bij Meo.de

Maskers

Een masker is een manier om je “echte” persoonlijkheid te verstoppen. Of, je gebruikt het voor een verkleedpartijtje. Een masker verhult in ieder geval meestal wie jij bent, verandert hoe je er uitziet, en daarmee je voorkomen. Meestal is dat leuk, vooral voor de drager, soms ook niet, en dan kan ik zo, aan wat het OMT heel erg optimistisch het einde van de Coronapandemie durft te gaan noemen, wel inkomen.

Deze review gaat natuurlijk niet over neus-mond-maskers, maar over een kledingstuk dat bijdraagt aan een bepaalde fetish, of aan een bepaald doel.

En maskers zijn er in vele maten en vormen, denk aan de maskers voor een gemaskerd bal, de maskers van de artsen tijdens de zwarte pest, en bijvoorbeeld het masker van Guy Fawkes dat door bepaalde groepen in de onlinewereld wordt gebruikt.

Maskers bieden dus door hun vorm soms ook een vorm van veiligheid, en vooral anonimiteit.

Meo alien fetish mask

BDSM en maskers

Maskers worden tijdens kink en BDSM spellen vaak gebruikt om net even wat meer cachet te geven aan een scene of persoon, om vervreemding te veroorzaken, net even die twijfel te creeëren die een spel veel spannender en daarom intenser maken.

Heel vaak worden de leren en neopreen hoods die mensen in de kinkscene dragen aangemerkt als maskers, wat misschien ook wel weer klopt, maar het doel van een hood is (meestal) het ontnemen van de zintuigen EN het ontnemen van iemands “persoonlijkheid”, als je iemand wil objectiveren dan is dat heel makkelijk gedaan als je iemands gelaatstrekken volledig verbergt of verandert door middel van een masker.

In bovenstaand scenario is het dan ook zo dat de Dominant/Top dit bij de onderdanige/bottom al dan niet (met consent) tegen de zin in toepast.

Meo.de Alien Fetish Mask

Het Meo.de Alien Fetish Mask speelt dan weer in op een heel ander idee, namelijk in dit geval specifiek op een Alien Fetisj, buitenaardsen die dingen met je gaan doen, dat uiterlijk moet dan worden gewaarborgd door dit masker. Niet omdat je er ineens uitziet als een beest dat wel trek heeft in een stukje Sigourney Weaver, maar omdat je onherkenbaar, niet van deze wereld, en eng er uit ziet.

Het Meo.de Alien Fetish Mask werkt daarin heel goed, het ziet er high-tech uit, verhuld heel je gezicht, maar bied je een ruim gezichtsveld, wat bij andere maskers juist heel erg beperkt wordt. Kortom, je kan alles nog heel goed zien. En is door het aanwezige schuim heel erg comfortabel om te dragen.

Meo.de Alien Fetish Mask getest

Ik hou enorm van maskers, het net even iets meer onverspelbare karakter, het net iets anoniemer zijn, het net even anders zijn. Ik wordt daar blij van, ik ga daar goed op, maar er is een probleem. Ik heb een bril. En zoals andere brildragers vast kunnen beamen, het dragen van een bril zorgt meestal voor een uitdaging, de meeste maskers bieden namelijk gewoon geen ruimte voor een bril, dus dan moet hij af of hij moet “op” het masker, en vooral dat laatste doet de anonimiteit wel schade aan. Want je herkent natuurlijk echt wel een bril.

En ja ik weet het, ik kan lensen in doen, maar daar hou ik niet zo van, en zonder bril kan ook, maar dan zie ik niet zoveel, en dat is met de dingen die ik op BDSM gebied graag doe best wel een dingetje.

Gelukkig heb ik dat probleem bij het Meo.de Alien Fetish Mask niet, de schuimrubber polstering past namelijk precies om een medium (en kleiner) maat montuur.

Geweldig dus, want ik kan een masker op, iemand zich de tandjes laten schrikken en ook gewoon in full HD zonder vage schimmen interpretatie ook nog eens zien wat het effect is.

Meo. De alien fetish mask

De polstering in het Meo.de Alien Fetish Mask zorgt er ook nog eens voor dat het Meo.de Alien Fetish Mask enorm comfortabel zit. Natuurlijk heb je wel door dat je iets op je gezicht hebt, maar het zit niet te strak, het wrijft niet, je kan het masker echt uren dragen zonder dat het naar gaat zitten.

Het mondgedeelte is wel voorzien van een dun schuimrubber maar ademen gaat ook heel erg makkelijk. Bij sommige andere maskers is dat echt wel anders, hoewel we nu een masker voor onze neus en mond misschien wel iets TE gewend zijn.

Ik ben ook verbaasd over hoeveel ik nog kan zien. Eigenlijk is mijn gezichtsveld recht vooruit niet beperkt en is een heel klein randje naar boven en naar beneden beperkt door het masker. Een beetje het gevoel van een integraalhelm, maar dan zonder een hele helm zeg maar. Goed te doen dus wel.

Verder ziet het masker er dus gewoon heel gaaf uit, doe er een hoodie bij aan die je over je hoofd trekt terwijl je het masker op hebt en niemand herkent je meer, alientransformatie geslaagd, and fun will be had!

Ik kan dit Meo.de Alien Fetish Mask echt aanraden, ik wordt er heel erg blij van.

Schoonmaak

Schoonmaak? Nou ja, het masker zelf aan de buitenkant is met een vochtige doek goed schoon te maken, het vizier (stukkie waar je doorheen kijkt) is met wat ruitenreiniger of een alcohol swipe snel weer kraakhelder, de polstering aan de binnenkant is echter niet heel erg goed te reinigen. Dat is ook eigenlijk niet nodig, want een masker, in tegenstelling tot een seksspeeltje wordt natuurlijk niet zo heel snel, zo heel vies.

Conclusie

Het Meo.de Alien Fetish Mask is echt een aanrader voor brildragers met een maskerfetisj, maar ook als je geen bril hebt en toch eens iets anders wil proberen is dit masker een echte aanrader. Ik kan dus van harte zeggen: koop het, het is het wel echt waard.

Je koopt het Meo.de Alien Fetish Mask bij Meo.de voor € 39,95

PS.

Ik zag dat op Meo.de dit masker onder de gasmaskers staat vermeld, het is geen gasmasker, het is niet eens een masker dat wat dan ook filtert, het is echt alleen maar voor “de sier” en het fetish effect.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.