MEO Cocksucker Hood

12-02-2021

Hoods vind ik echt zo’n cliché bdsm ding. Wanneer je in een film iets over BDSM ziet, hebben de mensen die dat doen meestal een hood op. Ik vind het er altijd een beetje gek uitzien, maar ik weet dat het wel lekker voelt. Van MEO kreeg ik de MEO Cocksucker Hood. Lekker expliciete naam ook wel, hè? Maar goed, het gaat dus om een hood met opening bij de mond. Lekker praktisch.

Specs

Materiaal: Micro-geperforeerd leer
Verkoopprijs: 149,90 euro (nu in de aanbieding voor 129,90 euro), hier te koop bij MEO
Is ’t wat? Een beetje vreemd, maar wel lekker

Mijn eerste indruk van de MEO Cocksucker Hood

Close-up van het kaartje wat aan de hood vast zat. De achterkant met de vetersluiting van de meo cocksucker hood

De toys van MEO zitten altijd gewoon verpakt in een plastic zak, dus daar valt verder niks over te zeggen.
Het eerste wat me opviel toen ik de Cocksucker Hood uit de zak haalde, was de geur van leer. Voor de vegans is dit natuurlijk helemaal kut, maar ik hou wel echt van de geur van leer. Dit leer is geperforeerd, er zitten dus overal kleine gaatjes in het leer. Ik vind dit er best wel tof uitzien. Maar behalve dat het er tof uitziet, maakt dat de hood ook iets ‘lichter’.

Wanneer je een hood van dik leer over je hoofd hebt, voelt dat best wel beklemmend. Dat kan nu net deel van de lol zijn natuurlijk, maar wanneer je dit nog wat te heftig vindt, is geperforeerd leer wel een fijne tussenstap. Wat ook handig is, is dat je door de kleine gaatjes er ook nog wel doorheen kan kijken. Niet dat je super goed ziet, maar je ziet echt wel genoeg om redelijk normaal te kunnen functioneren.

De achterkant van de hood heeft een vetersluiting, zodat je ‘m strak kan aansnoeren en hij mooi aansluit op je hoofd. Onder de sluiting zit een stukje leer, zodat je haar niet tussen de veters komt en de hood echt helemaal afsluit.

Waarom zou je een hood dragen?

De siliconen dildo in de mond opening van de meo cocksucker hood Close-up van de meo cocksucker hood. Je ziet de gaatjes en de ijzeren dingetjes waar de veter doorheen gaat.

In mijn review over de MEO Spandex hood schreef ik al over dat ik best een drempel ervaarde om een hood te dragen. Juist omdat het clichébeeld van de BDSM’er altijd met hood is en ik me helemaal niet herken in dat clichébeeld, wilde ik geen hoods dragen. Tot ik het toch een keer probeerde en er achter kwam dat ik het wel heel lekker vond voelen.

Met een hood op, voel ik me een beetje afgesloten van de buitenwereld. Ik word er heel rustig van. Ik kan me meer concentreren op wat er gebeurt in het spel. Alles voelt heftiger. Allemaal dingen die ik fijn vind in een BDSM-spel. Dat het er dan misschien in mijn ogen een beetje gek uitziet, ach, dat neem ik er dan wel bij. In een goed BDSM-spel ben ik toch zeker niet bezig met hoe ik er uit zie.

De test van de MEO Cocksucker Hood

Mijn hand in de meo cocksucker hood, zodat de mond opening goed zichtbaar is. Ik hou de onderkant van de meo cocksucker hood open, zodat de binnenkant te zien is. Die ziet er zacht en suede-achtig uit.

Om de hood op te krijgen, moet je eerst de veter heel los maken. Je kan ‘m dan net als een muts opzetten, behalve dat je ‘m dan natuurlijk helemaal over je hele gezicht trekt. Wanneer ‘ie goed zit, er zit duidelijk een stukje waar je neus moet, en de opening moet bij je mond en kin, kan je de veter aantrekken. Het is makkelijker als iemand anders dit doet, maar het is ook goed te doen om dit zelf te doen.

Wanneer de veter wordt aangetrokken, voel ik het leer gelijk strakker om mijn gezicht gaat. De binnenkant van het leer is suède-achtig en voelt heel lekker tegen mijn huid. Ik vind het strakke gevoel om mijn gezicht echt heel fijn voelen. Door de gaatjes kan ik nog wel zien, maar het is een beetje alsof ik door een donkere sluier kijk. Het voelt duidelijk wat minder heftig dan een dichte hood, maar alsnog krijg ik wel dat fijne gevoel.

De pasvorm van de Cocksucker Hood

Close-up van de hood. Je ziet hier goed de vorm van de neus. Close-up van de gaatjes, waarbij je ziet dat je er doorheen kan kijken want je ziet het roze van het ondergrondje er doorheen.

Ieder hoofd heeft natuurlijk een andere vorm en maat, dus het is best wel lastig om één hood te maken die bij iedereen goed zit. Mijn neus is blijkbaar iets kleiner dan gemiddeld, want bij de meeste hoods heb ik ruimte over bij de neus. Dat was ook zo bij deze Cocksucker Hood. Ik vind dat altijd een beetje (extra) gek staan, maar qua gevoel is het verder helemaal niet storend.

Om de opening zit een leren biesje. Dit rekt natuurlijk helemaal niet. De eerste keer had ik de hood strak dicht geregen terwijl ik mijn mond ook dicht had. Hierdoor was het best wel lastig om mijn mond open te krijgen. Een klein stukje kon wel, maar ver genoeg om ook daadwerkelijk cock te sucken, ging niet.

Het helpt om je mond (even) open te doen tijdens het dicht rijgen. Maar alsnog vond ik het juist wel een beetje beperkend voelen bij het openen van mijn mond. Voor een hood met deze naam, had ik verwacht dat je juist heel makkelijk je mond open zou kunnen doen. Maar ik kan me ook voorstellen dat juist een beetje extra moeite moeten doen, wat kan toevoegen aan de beleving. Als je non-stop orale seks wilt hebben, lijkt mij dit persoonlijk niet heel prettig. Maar ik ben ook een beetje een luxe-sub en hou bij dit soort dingen van een beetje comfort. Maar wanneer je deze MEO Cocksucker Hood draagt in een spel, waarbij je af en toe orale seks gaat hebben, is dit echt heel goed te doen. Ik vind het zelf dus heel fijn dat deze optie er is. Want dat is met een dichte hood soms toch wel jammer, dat ook je mond afgesloten is.

Conclusie

De MEO Cocksucker Hood zit heel comfortabel en geeft mij een lekker, beetje afgesloten gevoel. Door de kleine gaatjes kan ik er nog wel doorheen kijken, wat ‘m iets minder heavy maakt qua gevoel. Ik heb wel een klein beetje moeite met het openen van mijn mond, omdat de omlijning van de opening niet meerekt. Maar ondanks dit, vind ik deze hood toch wel echt heel fijn en lekker.

Je kan de Cocksucker Hood hier bestellen bij MEO, nu in de aanbieding voor 129,90 euro, normaal voor 149,90 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.