MEO Big Johnny

17-07-2018

Dildo review by Tess: MEO Big Johnny

Ik vind de MEO webshop toch altijd wel tof. Tegenwoordig zijn de meeste online sexshops natuurlijk heel fris en vooral gericht op vrouwen, clean en fun. De MEO shop is gericht op (gay) mannen en is een stuk explicieter. Je ziet regelmatig spannende gifjes als (één van de) productfoto(s) en ik vind dat tof. Niet dat alle shops zo zouden moeten zijn, helemaal niet zelfs, maar de afwisseling en de eigen stijl vind ik echt heel fijn. Van MEO kreeg ik deze Big Johnny dildo in ruil voor mijn eerlijke review. Omdat MEO dus gericht is op mannen, heet deze dildo ook vol uit de Big Johnny Prostate Stimulator. Maar aangezien ik geen prostaat heb, maar wel een G-spot, dacht ik dat dat ook wel zou werken.

Copy cat

Meo big johnny Meo big johnny

Wie bekend is met metalen toys, denkt waarschijnlijk gelijk aan de Njoy Eleven als ‘ie de Big Johnny ziet. Want ze zien er volgens mij precies hetzelfde uit. Nu heb ik zelf geen Njoy Eleven, dus helemaal zeker weten doe ik dat niet, maar de gelijkenis is in elk geval wel treffend. Nu ben ik eigenlijk principieel echt wel tegen het kopiëren van toys. Het is gewoon niet netjes, bedenk lekker je eigen seksspeeltje. Natuurlijk lijken heel veel toys wel op elkaar. Want hoeveel soorten Tarzanvibrators kan je nou bedenken bijvoorbeeld? Maar gewoon echt een seksspeeltje namaken is wel een beetje lame. Dus ik heb daar wel principes over, ja. Maar, nou ja, ik ben ook maar een mens, en soms gaat mijn eigen nieuwsgierigheid gewoon boven mijn principes. Ik was al heel lang super benieuwd naar de Njoy Eleven, zeker na het testen van de geweldige Njoy Pure Wand, maar ja, ik heb er geen. Dus toen ik de kans kreeg om deze look-a-like te testen, pakte ik die. Yep. Shame on me, ik weet het.

De verpakking

Meo big johnny Meo big johnny

De verpakking van de Big Johnny dildo was, net zoals bij de seksspeeltjes van MEO meestal het geval is, gewoon een plastic zak met daarop een MEO sticker. Niks om je sextoy in te bewaren dus, daar zal je zelf iets op moeten verzinnen. Maar misschien houdt dit de kosten ook wel weer wat lager. Wat ik wel jammer vind, is dat ik hierdoor dus geen idee heb of deze dildo een eigen merk dildo van MEO is of dat er toch een ander merk achter zit. Zulke informatie vind je meestal op de verpakking, maar nu weet ik dat dus niet.

Warm en koud

Meo big johnny Meo big johnny

De Big Johnny dildo is gemaakt van rvs, dat is een veilig materiaal voor sextoys, dus dat is helemaal prima. Het voelt van zichzelf vrij koud aan. Als je dat niet fijn vind, kan je ‘m heel makkelijk even opwarmen door ‘m in een bakje warm water te leggen. Vergeet dan niet eerst even aan de binnenkant van je pols te voelen of ‘ie niet te heet geworden is. Serieus, doe dat echt. Ik kan je uit ervaring vertellen dat dat de moeite waard kan zijn. Maar, een opgewarmde dildo is ook gewoon echt een aanrader, ik ben echt groot fan. Als je een warme dildo gebruikt is dat echt gewoon nog veel lekkerder. Al kan ik zelf dat hele koude ook wel waarderen (je kan ‘m dus ook op een warme dag nog wat kouder maken in een bakje met koud water en eventueel ijsklontjes). Tijdens het gebruik komt ‘ie toch ook wel snel gewoon weer op lichaamstemperatuur.

Deze Njoy Eleven look-a-like kan je dus aan twee kanten gebruiken. Ik vind beide kanten qua formaat best wel fors, maar de ene kant is wel kleiner dan de andere kant. Bij de kleine kant vind je ook nog wat ribbels. Ik vind het wel fijn dat er twee kanten zijn, juist vanwege het formaat. Dan kan je het een beetje opbouwen, of er soms voor kiezen om alleen maar één kant te gebruiken natuurlijk. Net wat je wil, maar meer keuze is wel een fijn iets, vind ik.

Glijmiddel

Meo big johnny Meo big johnny

Als je vaker mijn reviews leest, weet je dat ik altijd voor glijmiddel ben. Soms als ik dat tegen mensen zeg, dan krijg ik gelijk de reactie: ‘Maar ik word zelf gewoon nat hoor’. Ten eerste, als je zelf niet nat of niet nat genoeg word, is dat echt geen schande. En ten tweede ook als je zelf ‘gewoon nat’ wordt, kan glijmiddel alsnog echt super fijn zijn en wat toevoegen. Ik vind masturberen en sextoys gebruiken met glijmiddel echt nog zoveel lekkerder. Wel een goed glijmiddel natuurlijk. Mijn favorieten zijn Jo Agapé en Sliquid. Maar zeker bij een dildo van dit formaat, is glijmiddel dus een extra goed idee.

Deze Big Johnny is niet alleen groot, maar ook heel zwaar. Ik vroeg me af of dat gewicht niet vervelend zou zijn. Ik zag het al voor me dat ik heel snel een lamme arm zou krijgen, want mijn arm spieren zijn niet meer zo getraind. Ook vond het ik formaat best wel imponerend, dus ik was gewoon heel benieuwd hoe het zou zijn.

De verschillende kanten van de Big Johnny

Meo big johnny Meo big johnny

Het materiaal is lekker glad en dat helpt wel met inbrengen. Ik moet zeggen dat de kleine kant me qua formaat wel mee viel. Zo door de hele look had ik verwacht dat ik zelfs die kant te groot zou vinden, maar dat was helemaal niet zo. We hebben nu een hele warme zomer, dus koud voelde de Big Johnny al niet meer, maar echt super snel had hij ook gewoon de temperatuur van mijn lichaam aangenomen. De gladde, ronde kop voelde echt heel fijn aan en voor mijn G-spot is deze vorm echt super geschikt. De ribbels deden me niks, ik merkte er bijna niks van.

De kleinere kant vond ik ideaal om mee op te warmen en mijn lichaam wat voor te bereiden op de andere kant. De andere kant, de grote kant, is echt super indrukwekkend. De vorm is echt heel fijn en door het gewicht voelt het allemaal gewoon echt anders. Elke beweging die je maakt met de dildo komt ook echt zwaarder aan. Ik vind het heel moeilijk uit te leggen, maar het is zo anders dan een ‘normale’ dildo met veel minder gewicht. Zelfs met maar heel weinig moeite en weinig beweging werd mijn G-spot al heel snel heel goed gestimuleerd. Ik was eigenlijk zelf verbaasd hoe snel ik al een orgasme kreeg door deze Big Johnny.

Conclusie

De Big Johnny is echt een super imposante toy die echt ook heel goed werkt. Beide kanten zijn qua formaat wel stevig, maar ik vind ze niet te groot, zeker omdat je twee kanten hebt en zo dus goed kan opwarmen. Het gewicht voegt echt heel veel toe aan het gevoel, het maakt alles veel intenser. Voor je G-spot is dit echt een super goede en fijne dildo. Misschien niet een dildo die je er heel makkelijk even bij pakt, maar hij geeft wel echt een bijzondere ervaring. Ik kan helaas niet zeggen of hij net zo lekker is als de Njoy Eleven, maar hij is in elk geval qua prijs een stuk betaalbaarder.

Je kan de MEO Big Johnny hier bestellen bij MEO voor 99,00.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Lijkt idd als twee druppels water op de Njoy eleven alleen een stuk vriendelijker geprijsd, leuke review!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.