MEO BDSM Paddle Tenderizer

23-02-2024

Een houten paddle geeft mij altijd zo’n old-school spanking vibe en dat vind ik leuk! Maar deze MEO BDSM Paddle Tenderizer heeft twee verschillende kanten en dat maakt ‘m wel extra speciaal. Naast één gladde kant, heeft ‘ie ook een kant met houten puntjes. Net zoals een vleeshamer. Ik was erg benieuwd hoe dit zou voelen. ik kreeg deze paddle van MEO zelf.

Specs

Materiaal: hout
Verkoopprijs: nu in de aanbieding voor 49,90, hier bij MEO
Is ’t wat? Auwie!

Mooi hout

Ik heb geen verstand van houtsoorten, maar ik vind deze BDSM Paddle Tenderizer er heel mooi uitzien. Ik vind de kleur van het hout leuk en het is heel tof dat je echt die houtnerven zo goed ziet. Op de gladde kant ziet dit er echt stylish uit. De andere kant ziet er uit als een vleeshamer. Het zijn net allemaal kleine piramidetjes. In het handvat zit een gaatje met daar doorheen een (denk ik) leren koordje. Dit is handig als je de paddel op wil hangen. Sommige mensen hebben zo’n kast waar ze al hun zwepen en mepdingen in op hangen. Of een hele speelkamer vol met allemaal kinky meptuig aan de muren. (#goals) Ook zit er een MEO stickertje op het handvat. Die kan je er vrij makkelijk af krijgen, maar dan heb je wel zo’n lijmlaagje op je paddle die je er ook weer af moet boenen.

Spanking

Spanking is iets wat ik in een BDSM-spel eigenlijk altijd fijn vind. Dat kan met de blote hand (dat is wel favoriet bij mij!) maar met een houten paddle kan dat ook prima. Ik hou wel van paddles, maar ze voelen wel allemaal anders. Paddles van suede of siliconen geven een wat doffere klap, die ook wat dieper doordringt. Rubberen paddles geven echt zo’n ‘sting’, terwijl ze óók diep doordringen. Houten paddles hebben vaak ook wel een beetje zo’n sting, of bite. De klap zelf vind ik dan lekker voelen, maar dan zit er nog zo’n scherpe napijn bij. Beetje zo’n haat-liefde-verhouding, voor mij.

Vleeshamers zijn misschien niet het eerste waar je aan denkt om mee te slaan, maar eigenlijk zijn ze supergeschikt. Vind ik dan. Ook vleeshamers heb je in verschillende soorten en maten. Ik hou van metalen vleeshamers, die lekker wat gewicht hebben. Het leukst vind ik het als ze aan beide kanten van de hamer een andere structuur hebben. Of één gladde kant en één kant met structuur. Een vleeshamer geeft vaak een hele doffe klap, met pijn die diep doordringt. En dat is een gevoel wat ik heel fijn vind. Als een vleeshamer een beetje scherpe puntjes heeft, kijk ik er wel mee uit, want voor je het weet, sla je er huid mee open. En dat is niet iets waar ik zelf van hou.

Bedrijfsongeval

Nu ik deze review aan het typen ben, zit ik er zelf ook niet helemaal lekker bij. Want precies dat is dus wel gebeurd met deze MEO BDSM Paddle Tenderizer. Mijn huid is open geslagen. En dat gebeurde niet met de kant met structuur! Daardoor had ik het ook niet echt verwacht, eigenlijk. Samen met mijn D. was ik deze houten paddle aan het testen. Hij merkte dat de kant met structuur toch wel heftig was, en dat het de vorige keer wat kleine wondjes had achter gelaten. Dus deze keer sloeg hij mij met de gladde kant. Nu is mijn D. zo’n type die het leuk vindt om dan steeds op één bil te slaan. Ik vind dat gewoon heel zielig voor mij, maar gelukkig vind ik het fijn om mezelf zielig te vinden in zo’n situatie. Dus hadden we er allebei toch plezier van. Maar goed, we waren heel lekker bezig. Mijn ene bil deed heel veel pijn, hij vond het leuk, ik vond het stiekem ook heel leuk. Maar toen we klaar waren, merkte ik dat de huid op mijn bil heel ruw aanvoelde. En nog iets later was er echt een wond ontstaan.

Toen ik het hier later met andere bottoms (bottoms als BDSM-rol, de ontvangende partij, niet bottoms als in andere billen. Want billen kunnen niet praten. Dus.) over had, hoorde ik dat meerderen een soortgelijke ervaring hadden. Als je heel lang met een paddle op (ongeveer) dezelfde plek slaat, kan het dus gebeuren dat achteraf (niet gelijk) de huid dus stuk gaat. Ik had dit zelf niet bedacht, dat dat dan nog kon gebeuren nádat je gestopt bent met slaan. Maar goed, geen ramp, wel vervelend als dat niet je intentie is. Dus iets om rekening mee te houden. Zo’n houten paddle is écht heel hard en je huid is daar wellicht niet tegen bestand. Die van mij in elk geval niet. Had ik toch nog een klein bedrijfsongeval. Met m’n bil. Ik kreeg van een andere bottom deze pleisters getipt, en ik kan bevestigen: die werken écht heel goed. Plakt niet aan je wond en laat het snel genezen.

Hoe voelt de MEO BDSM Paddle Tenderizer?

Maar, los van deze verwonding, vind ik dit dus wél een hele fijne paddle. We hebben nu geleerd dat we niet zó lang op één bil moeten slaan, maar gelukkig heb ik nog een bil, en ook op bovenbenen kan je deze paddle best gebruiken. Op alle plekken waar je genoeg vlees/vet hebt is hij te gebruiken, eigenlijk. De gladde kant geeft inderdaad die bite waar ik het al over had. Ik vind dat altijd wel een apart gevoel, dat de klap eerst dof is en dan scherp. Als je heel rustig begint met slaan en dan opbouwt naar steeds harder, dan is het écht heel lekker vind ik.

De kant met de structuur vind ik eigenlijk nóg lekkerder voelen. Want die heeft niet die ‘sting’. Wat gek is, want die kant heeft juist allemaal puntjes. Maar de pijn voelt voor mij juist minder heftig daardoor. Het is jammer dat de puntjes dus redelijk makkelijk kleine wondjes maken (ik hou gewoon niet van wondjes), want dit is wel een soort pijn waar ik echt van kan genieten. Maar slaan hoeft natuurlijk niet altijd op z’n hardst, dus ik zie genoeg mogelijkheden om veel plezier van deze MEO BDSM Paddle Tenderizer te hebben.

Conclusie

Ik ben best wel fan van deze MEO BDSM Paddle Tenderizer. Ik vind ‘m heel mooi. Hij doet wel echt pijn, vooral de gladde kant. En hij is dus écht heel hard, dus doe wel voorzichtig als je de huid niet stuk wil maken. De kant met structuur geeft weer een heel ander, minder scherp gevoel, maar kan wel makkelijk kleine wondjes veroorzaken. Als je niet te hard slaat, sla je echt niks open, met beide kanten niet. Maar als je wat harder gaat, is het wel iets om rekening mee te houden.

Je kan de MEO BDSM Paddle Tenderizer hier bestellen bij MEO, nu in de aanbieding voor 49,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.