MEO Bad Boy Good Lips Gag

23-11-2018

Zo lang als ik aan BDSM doe, ben ik al best wel geïntrigeerd door gags. Maar vaak is het met gags zo dat ik het er super spannend uit vind zien, maar in de praktijk krijg ik vaak gewoon super snel kramp in m’n kaken, krijg ik er een beetje kokhals neigingen van of zit het gewoon echt niet lekker. Dus ik ben eigenlijk altijd op zoek naar fijne en spannende gags. Van Wolf van MEO.de kreeg ik de Bad Boy Good Lips Cock Sucker Gag in ruil voor mijn review.

De verpakking

Zoals bijna alle producten die je bij MEO besteld, zat ook deze Bad Boy Good Lips Gag gewoon in een plastic zakje met een MEO label er op. Niet fancy, niet spannend, gewoon heel praktisch. Maar bij BDSM spullen vind ik meer ook eigenlijk niet nodig. Ik zou een gag ook niet zo snel in een doosje of zakje opbergen, dus ik mis dat niet.

Het materiaal

Meo bad boy good lips gag Meo bad boy good lips gag

De Bad Boy Good Lips gag is gemaakt van siliconen. Erg fijn, want het zit tenslotte wel in je mond als je ‘m gebruikt. Vroeger had ik echt geen idee van het materiaal van de knevels die ik gebruikte. Of zo’n ballgag nou misschien wel giftige stoffen bevatte of poreus en daardoor echt super onhygiënisch was, ik had er geen weet van. Inmiddels ben ik gelukkig een stuk wijzer en wil ik gewoon dat alle toys die ik gebruik veilig zijn voor mijn lichaam. De bandjes van de gag zijn gemaakt van kunstleer. Ook zitten er wat metalen delen op de bandjes. Ik weet niet wat voor metaal dit precies is.

Gags, gags, gags

Meo bad boy good lips gag Meo bad boy good lips gag

Er zijn allerlei soorten gags. Of knevels, mondknevels, net hoe je het wil noemen. De meest bekende is denk ik de ballgag, die, zoals de naam natuurlijk al doet vermoeden, bestaat uit een balletje en een bandje. Ik testte al eens een hele toffe van de PinkPonyClub. Maar je hebt ook bitgags, dat is dan eigenlijk meer een soort staafje wat in je mond gaat. Natuurlijk zijn er nog veel meer soorten gags, ook in verschillende vormen. De beginner ball gag van Tantus die ik een tijdje terug testte had ook weer een wat andere vorm. Deze gags zorgen er voor dat je niet meer, of in elk geval moeilijker, kan praten. Vaak ga je van een gag ook kwijlen. Maar er zijn ook gags die je mond open houden op zo’n manier dat er nog wat in je mond kan. Bijvoorbeeld een ringgag of een mondspreider. Of deze Bad Boy Good Lips Gag.

Voordelen van de Bad Boy Good Lips Gag

Meo bad boy good lips gag Meo bad boy good lips gag

Dat vind ik dus ook gelijk een van de leuke dingen van deze gag, je mond is open, zonder dat er dus echt iets in de weg zit. Dat maakt het voor mij gewoon nog spannender. Deze gag heeft dan ook nog de vorm van lippen, dat vind ik er echt wel tof uitzien. Het is grappig en een beetje raar, door het zwart is het ook best kinky. Je hebt ‘m trouwens ook in het roze. En wat ik ook echt heel fijn vind, is dat er verder, behalve het gedeelte om je tanden en lippen, niks in je mond zit. Ik ben daar zelf echt super gevoelig voor, ik ga echt vrij snel kokhalzen van gags, en dat heb ik met deze gag dus niet.

Tandarts-gevoel

Meo bad boy good lips gag Meo bad boy good lips gag

Achter de lippen zit een soort sleufje, met daar achter weer nog een stukje siliconen. In dat sleufje kan je je lippen doen, of je tanden en je lippen. Als je alleen je lippen er tussen doet, vind ik het er wel echt gek uit zien. Het deed me denken aan zo’n tandartsding als je je tanden laat bleken. Nu is vernedering ook echt wel een ding hoor, kan super leuk zijn en in bepaalde bdsm spellen vind ik dat ook echt super tof om daar mee te spelen. Maar dit zag er gewoon niet uit. Echt heel raar. Dus zelf vond ik het fijner om mijn tanden en lippen tussen de twee gedeeltes van de gag te doen.

De gag in doen

Meo bad boy good lips gag Meo bad boy good lips gag

Dat maakte het wel iets lastiger om de gag goed in te krijgen. Normaal met een gag doe je gewoon je mond open, gag er in, riempje vast en klaar. Hier is het echt wat meer gepruts om ‘m helemaal goed op z’n plek te krijgen. Het siliconen is natuurlijk wel heel flexibel, maar dat betekent juist ook dat het makkelijk ook weer van z’n plek floept als je net even aan de andere kant bezig bent om ‘m goed te krijgen. Je moet wel iets meer geduld hebben dus, maar als ‘ie zit, zit ‘ie ook gewoon goed. Riempje vast en klaar. Het nadeel van het siliconen vond ik trouwens wel dat dit het soort siliconen is dat heel snel stof aantrekt. Dus het is wel aan te raden om de gag voor gebruik nog even af te spoelen.

Flexibel

Meo bad boy good lips gag Meo bad boy good lips gag

Als je ‘m in hebt, houdt de gag dus je mond open. Maar omdat het siliconen is, lukt het wel met een klein beetje moeite om je mond iets te sluiten. Dit kan heel handig zijn als je iemand bent die snel last heeft van kramp in de kaken bijvoorbeeld. Het kan dus, maar het is niet heel makkelijk. Als ik de gag in had, bleef gewoon door de vorm en de druk mijn mond vanzelf open. Ik had de eerste paar keer eigenlijk niet eens door dat ik mijn mond nog (soort van) kon sluiten met de gag in.

Cock Sucker Gag

Meo bad boy good lips gag Meo bad boy good lips gag

Ik vond deze Bad Boy Good Lips gag echt wel tof om te gebruiken. Het voelde heel kinky. Juist door de vorm van de lippen voelde het heel apart. De ene keer vond ik het juist sexy en de andere keer voelde ik me bijna een soort opblaaspop. Dat vind ik wel tof, want deze gag biedt dus wel verschillende mogelijkheden voor een BDSM spel. Elke keer als ik speel, heb ik weer zin in iets anders en voelt het allemaal anders en deze gag past voor mij bij verschillende types BDSM spel. Omdat de gag je mond dus open houdt, kan je dus gewoon nog pijpen terwijl je de gag draagt. Omdat je mond dus al open is, voelt dat echt heel anders dan normaal. Ik hou erg van zulke (BDSM) spelletjes, dus ik vond het helemaal leuk met deze gag.

Conclusie

Ik vind de MEO Bad Boy Good Lips gag echt een super fijne gag. Het is even iets lastiger om ‘m goed in te doen, maar daarna heb je er ook echt plezier van. Het materiaal is goed en precies flexibel genoeg. En het is gewoon een spannende BDSM toy.

Je kan de Bad Boy Good Lips gag hier bestellen bij MEO in het zwart.
In het roze vind je deze gag hier bij MEO.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Sold out 🙁 ziet er wel erg leuk uit!

    Antwoord
  2. OMG dit vind ik dus zoooo geil!!
    En het staat toch net even iets sexier vind ik

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Vlog: MEO Bad Boy Good Lips Gag en Easytoys Erotische Adventskalender | Tess Tesst - […] Mijn geschreven review over de Bad Boy Good Lips gag vind je hier.  […]
  2. BDSM toy review by Tess: Rimba Mouthgag with O-ring | Tess Tesst - […] aan de binnen- en/of buitenkant en nog veel meer. Van bijna alle gags ga je kwijlen, omdat je met…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.