Vlog: MEO Bad Boy Good Lips Gag en Easytoys Erotische Adventskalender

25-11-2018

Vlog: MEO Bad Boy Good Lips Gag en Easytoys Erotische Adventskalender

Deze zondag natuurlijk ook weer een YouTube vlog om even terug te blikken op de afgelopen week. Welke toys bespreek ik deze keer? Eerst vertel ik je over de MEO Bad Boy Good Lips gag. Een gag in de vorm van een mond, die jouw mond open houdt. Spannend!

Daarna vertel ik je over de prachtige erotische adventskalender van Easytoys. Maar looks zeggen helaas niet alles. Ik laat je de twee leukste en twee slechtste producten uit deze kalender zien. Met o.a. een strik voor om je borsten, die ik natuurlijk ook even demonstreer.

Vorige week testte ik ook een erotische adventskalender, die vlog vind je hier.

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn kanaal, zou ik het echt heel erg waarderen als je dat nog even wilt doen door hier te klikken. En als je de vlog leuk vond, vergeet dan niet eventjes op het duimpje omhoog te drukken.

Mijn geschreven review over de Bad Boy Good Lips gag vind je hier. 

Om de gag te bestellen, moet je hier zijn.

Mijn geschreven review over de Easytoys adventskalender vind je hier.
De kalender is niet meer te bestellen.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een seksspeeltje op afstand gaat bestellen, een andere sextoy of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Yay Orgasms

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.