Meiki Samanda Big Hip

11-03-2018

Meiki Samanda Big Hip

Ik kreeg een tijdje geleden een berichtje op mijn twitter account. Niels van Motsutoys wilde met mij spreken over de mogelijkheden tot een review van toys die zij verkopen. Dit is de eerste review voor Motsutoys die ik schrijf, ik kreeg de Meiki Samanda Big Hip masturbator in ruil voor een eerlijke review.

Motsutoys

Motsutoys is in 2008 opgericht door Niels, het heette eerst Mytenga, omdat Niels graag de geweldige seksspeeltjes (en dat is niet overdreven) van Tenga  aan het Nederlandse publiek wilde tonen, en natuurlijk ook beschikbaar maken voor de Nederlandse markt.

Inmiddels zo’n tien jaar later verkoopt Motsutoys ook nog een hele hoop andere leuke en bijzondere seksspeeltjes uit Japan. Zoals je je kan voorstellen zijn niet alle speeltjes dus “standaard”. En eerlijk is eerlijk dat spreekt mij eigenlijk wel heel erg aan.

My hips don’t lie

Ik besloot om mijn eerste review dan ook te schrijven op meteen de meest “out there” sex toy die door Niels mij was toegestuurd. Namelijk de Meiki Samanda Big hip heupmasturbator.

Ik heb al jaren een fascinatie voor realdolls (mocht jij dit lezen en realdolls verkopen en een review willen neem dan contact op!) en alle “bijna echte” masturbators die er zijn. Je hebt natuurlijk de Fleshlight, de masturbator die bekend staan om zijn “echte” gevoel.

De Meiki Samanda gaat een stapje verder. Ik weet niet zo goed hoe ik een heup masturbator zou moeten omschrijven, anders dan een soort van kwart pop zonder armen of benen, met letterlijk alleen maar heupen, een kutje en een kont. Zowel het kutje als de kont zijn te penetreren en te neuken.

De masturbator bestaat dus eigenlijk uit een heel stuk op mensenvlees lijkend kunststof. In totaal weegt het geheel ook nog eens zo’n 5 kilo. De omvang liegt er ook niet om, deze bedraagt (pakt u allen even uw “meetlat”) 34 x 25 x 14 cm.

Get your freak on

Ik kan mij voorstellen dat iemand die de Meiki Samanda Big Hip voor het eerst ziet misschien denkt dat het wel heel erg op een heul erg petite meisje lijkt.

Als je dan ook nog meeneemt dat Meiki heel erg zijn best heeft gedaan om de binnenkant van het kutje en het kontje zo echt mogelijk te maken (de binnenkant ziet eruit als “echt” slijmvlies zoals je dat bij echte kutjes en kontjes ook zou zien), kan je je voorstellen dat mensen daar wellicht wat van denken. Dat is echter heel erg aan die mensen, het is per slot van rekening allemaal nep en gemaakt om in klaar te komen.

Ik moest wel even slikken, evengoed, ik heb mij er overheen gezet en ben gaan testen (dat is namelijk mijn werk).

Meiki samanda big hip heup masturbator

Net als echt vlees

Het materiaal van de Meiki Samanda is dermate echt dat het ook warmte (en kou) vasthoudt. Motsutoys stuurde mij dan ook een volautomatische Onahole holewarmer op. Die ervoor moest zorgen dat de holes van Samanda ook warm zijn. Voordeel van deze holewarmer is dat hij zelf uitgaat na 4 minuten, je kan dit dus gewoon rustig laten zitten zonder brand of smeltgevaar.

Mijn “probleem” hierin is dat Samanda in mijn slaapkamer op mij lag te wachten, in mijn slaapkamer is het, zeker gezien het huidige weer, best koud, dat is lekker als je goed wil slapen. Maar het “vlees” van Samanda is hiermee dan ook zo afgekoeld dat de holewarmer eigenlijk niet voldeed. Kortom initieel was de ervaring nogal koud. Piemels zijn niet zo goed met kou, dus je snapt wat er de eerste keer gebeurde. Dit is dus duidelijk iets waar je rekening mee moet houden. Hoe je Samanda in deze omstandigheden eerst kan opwarmen? Nou ik heb zo’n warmte kussentje, dat doet wonderen. En anders moet je haar denk ik eerst even met een kruik te bed brengen (pas wel op dat ze niet smelt natuurlijk).

Van masturberen kan je leren

Wat mij meestal stoort aan masturbators is dat ondanks dat het net echt lijkt je toch altijd weer je armen moet gebruiken om te kunnen masturberen. Bij de Meiki Samanda is dit echt handsfree. Deze heup-masturbator kan je gewoon neuken, en door zijn gewicht en het materiaal blijft de masturbator ook gewoon liggen.

Ik moet wel zeggen door mijn lengte (ik ben 1,92m hoog) is het neuken van de Samanda wel een kunststukje, ik heb meerdere posities geprobeerd maar uiteindelijk liggend om mijn zij ging dat eigenlijk best goed.

Het spreekt natuurlijk voor zich dat je glijmiddel moet gebruiken. Motsutoys stuurde mij KYO-glijmiddel dit is een speciaal glijmiddel dat dikker is dan andere waterbasis glijmiddelen en niet zo snel opdroogt. Het is echt een aanrader. Het bevat eigenlijk geen nare stofjes. En het is langzaam maar zeker mijn toy testing glijmiddel aan het worden.

Maar, hoe voelt dat nou?

Ja, lekker. Voelt het als een echt kutje?

Ja eigenlijk wel, ik bedoel dat natuurlijk relatief.

Want het is en blijft allemaal nep natuurlijk. Maar goed opgewarmd voelt het inderdaad net of je echt iemand aan het neuken bent. En je voelt ook wel degelijk verschil tussen het kutje en het kontje. Het is echt heel erg lekker, ik kan niet anders zeggen.

Meiki samanda big hip heup masturbator

Safesex met de Meiki Samanda Big Hip?

Een opvallend detail is dat op de doos van de Meikie Samanda Bighip vermeld staat dat je aan safe-seks moet doen, dus een condoom moet gebruiken. Ik ben natuurlijk een groot voorstander van safe-seks, althans als het gaat om seks hebben met echte mensen, je weet immers maar nooit. Evengoed is dit voor een masturbator wel een beetje vreemd, ik bedoel, je wil neuken, en aangezien je seks toy hopelijk vrij exclusief is wil je gaan voor het “echte” gevoel, dus waarom een condoom.

Natuurlijk heb ik navraag gedaan bij Motsutoys. De uitleg is eigenlijk heel simpel en duidelijk. Samanda is niet zo heul makkelijk schoon te maken, vooral omdat de binnenkant van Samanda in tegenstelling tot bijvoorbeeld een Fleshlight niet zo makkelijk te drogen is. En als het niet goed opdroogt kan e.e.a. nog wel eens gaan schimmelen. Dat wil je niet.

Motsutoys stuurde mij gelukkig een handige tip voor het schoonmaken en vooral ook het drogen.

De condoom tip/instructie is dus voor als je niet je kwakkie uit Samanda wil opruimen, overigens, je zal haar sowieso moeten reinigen want ook met condoom blijft de binnenkant van Samanda niet schoon.

Kom Samanda, we gaan douchen!

Nee, ik ben niet een poly relatie met mijn seksheup begonnen. Echter door het formaat van de Samanda is er in mijn huis geen gootsteen groot genoeg voor het schoonmaken. Ik moet haar dus meenemen onder de douche. Daar is het spoelen van de gaten eigenlijk een vrij simpel klusje. Beetje zeep, douche erop en door de “sperma uitgangen” aan de onderkant van Samanda spoel je de gaten snel en goed schoon door.

Het drogen is echter wel weer een groter kunststukje, maar weer niet zo moeilijk dat het niet echt gaat.

Conclusie

De Meiki Samanda Big Hip is wat mij betreft een aanrader. Ondanks dat het gebruik ervan wel een bepaalde leercurve heeft, vooral als je het wil schoonmaken. Ondanks dat is het qua gevoel echt wel heel erg lekker, een heel ander gevoel dan welke andere masturbator dan ook. Door zijn handsfree mogelijkheden vind ik het zelfs beter dan de Fleshlight. Kortom, als je iets nieuws en fijns wil ervaren. Go for it!

Je kan de Meiki Samanda Big Hip in de aanbieding kopen bij Motsutoys voor € 129,95 ipv € 249 euro.

Het geweldige KYO-glijmiddel koop je hier voor € 19,95

De Onahole holewarmer koop je hier voor € 19,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

3 Reacties

 1. Maar, maar, maar…. hoe ziet de Samanda er nou uit onder de stropdas/achter het bloemetje? Ik vind de foto’s heel stylish en mooi (zoals altijd eigenlijk bij jullie reviews).
  Maar wel fallussen in allerlei vormen in beeld, maar geen nepvagina’s? Hoezo?

  Antwoord
  • Heel simpel gezegd? Omdat we anders de promotie van onze site op social media kanalen niet voor elkaar krijgen. Zelfs met deze afgedekte versie gingen de “skinfilters” van de sites al stuiteren. Het is absurd, het zou vanuit ons ook gewoon met nepvagina en pleine publique mogen. Maar we moeten helaas ook rekening houden met onze social promotion.

   Antwoord
 2. Overigens kan je op de site van Motsutoys Samanda in al “haar” glorie bekijken

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Sex toy review by Jay: Alpha Male Milking Stick | Tess Tesst - […] namelijk dat staal snel de omgevingswarmte overneemt, en zoals jullie in mijn review over de Meiki Samanda hebben kunnen…
 2. Ondo! Nupu | Masturbator review by Jay | Tess Tesst - […] Ondo! Nupu is dus een Onahole, een echt verengelst Japans woord voor Kunstvagina. Volgens mijn bronnen online stamt het…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.