MasterSeries Zweep Met Kettingen

16-03-2018

BDSM toy review by Tess: MasterSeries Zweep Met Kettingen

Masterseries zweep met kettingen

Ik doe al bijna mijn hele volwassen leven aan BDSM en op een gegeven moment waagde ik ook de stap om voor het eerst naar een BDSM feestje te gaan. Ik verwachtte eigenlijk allemaal rare mensen tegen te komen. Want ja, ik kende BDSM alleen van Jambers. En in Jambers zag je nou nooit eens gewoon the-girl-next-door die aan BDSM (toen nog gewoon SM) deed. Nee, het was meestal gewoon een soort freakshow. Sinds ik er achter was gekomen dat ik ook BDSM gevoelens had, had ik wel online contact met andere BDSM’ers, maar ik had er pas drie in het echt ontmoet. Die drie waren dan wel normale mensen. Leuke mensen zelfs. Maar hoe zouden die anderen zijn. Misschien waren wij wel alle drie net de uitzondering.

BDSM feestjes

Masterseries zweep met kettingenMijn eerste BDSM feestje was echt een geweldige ervaring. Het was een feestje voor jonge mensen en iedereen was super vriendelijk en gezellig. En ze waren (bijna 😉 ) allemaal heel normaal. Gewoon zoals mensen die ik ook tegen kwam in de supermarkt of op school. Wat een opluchting was dat en het zorgde er ook gelijk voor dat ik mezelf minder een buitenbeentje voelde.

Sinds dat eerste feestje, ergens in 2001, ben ik zo ontzettend vaak naar BDSM feestjes gegaan. Het is er over het algemeen heel gezellig en je ziet nog eens wat. Je kan zien hoe andere mensen spelen en soms is dat heel inspirerend. Regelmatig zie ik dingen waarvan ik denk: hmm dat zou ik ook wel eens willen uitproberen.

Ketting-inspiratie

Masterseries zweep met kettingenZo heb ik al een paar keer een stel gezien die een zweep hebben waarvan de stroken gemaakt zijn van ketting. Het ziet er super heftig uit, maar ik vind het intrigerend. Sinds ik hun daarmee heb zien spelen, wilde ik dat eigenlijk ook wel een keer uitproberen. Maar die zweep van hun, met grote dikke schakels, leek me toch wel wat te heftig. Dus toen ik in de Easytoys webshop deze zweep van de MasterSeries tegen kwam, met wat dunnere kettinkjes, wilde ik ‘m natuurlijk gelijk proberen. Gelukkig was Miriam van Easytoys zo lief om er één naar mij op te sturen, in ruil voor mijn review.

Floggers

Masterseries zweep met kettingenDe zweep met kettingen zit gewoon in een plastic zakje. Vind ik prima, ik hoef geen doos om mijn mepgerij. Zelfs dat zakje had van mij niet gehoeven, maar ik kan me voorstellen dat dit in een opslag wel een stuk praktischer is in plaats van allemaal loshangende kettingen die misschien wel met elkaar in de knoop raken. De zweep zelf ziet er wat apart uit. Ik heb natuurlijk in al die tijd best wel wat zwepen gezien. Zwepen met stroken noem je floggers of in het Nederlands gewoon strokenzwepen. Meestal zijn de stroken gemaakt van leer, maar het kan ook van rubber, kunstleer of zelfs die scoobiedoo touwtjes (wel lekker vrolijk met al die kleurtjes). Je kan natuurlijk heel veel materialen gebruiken om een strokenzweep mee te maken. Dus waarom niet met ketting. Maar dat ziet er dan dus wel gelijk anders uit dan ik gewend ben. De stukjes ketting zitten ook alleen aan de buitenkant van het handvat. Met floggers van leer zie je meestal de binnenkant van het handvat niet meer, omdat daar ook gewoon stroken zitten. Dus dit oogt een beetje, tja, ik zou bijna zeggen sneu. Een beetje kaal. Maar het is natuurlijk wel ketting, dus ik kan me ook wel weer voorstellen dat dit aantal stukjes ketting ook wel genoeg is.

De looks

Masterseries zweep met kettingenHet handvat is gemaakt van leer. Dat ziet er wel oké uit, gewoon gevlochten over het handvat, met knopen aan de uiteindes. En dan ook nog een lusje van leer aan de bovenkant, zodat je de zweep makkelijk kan ophangen. Voor de meeste zwepen geldt dat het het beste is om ze op te hangen als je ze niet gebruikt, vanwege het materiaal, zodat er geen vouwen in komen bijvoorbeeld, maar voor deze kettingen zweep zal dat niet zoveel uitmaken. Maar het staat ook wel stoer, als je zo’n rijtje zwepen naast elkaar hebt hangen natuurlijk.

De ketting die gebruikt is, ziet er wel echt anders uit dan ‘normale’ ketting. Het lijkt bijna wel een soort chainmail, er zitten meerdere ringetjes in elkaar en die vormen dus zo een ketting. Het oogt echt wel wat liever dan het soort ketting wat je gewoon in de bouwmarkt ziet.

De test

Masterseries zweep met kettingenIk was dus nog niet gelijk onder de indruk van de looks van deze zweep met kettingen, maar toch was ik wel een beetje bang voor hoe hij zou voelen. ‘Niet te hard hè!’ riep ik dan ook, met een toch wel wat nerveuze stem, toen het tijd was om echt te gaan testen. Gelukkig luisterde hij, en deed ‘ie zachtjes. Heel zachtjes om mee te beginnen, dat is sowieso handig bij een nieuwe zweep, want je weet nooit hoe het aankomt natuurlijk. En zo super zachtjes, voelde het eigenlijk heel lekker. De strengen waren lekker koud en het voelde natuurlijk echt heel erg anders dan alle andere zwepen die ik al kende.

Langzaam begon hij wat harder te slaan en werd ik ook wat relaxter. Ik vond het echt super lekker. De stroken kwamen als een soort waaier op mijn billen neer en gaven dan een doffe, diepe impact. Het was helemaal niet zo vreselijk hard en pijnlijk als ik verwacht had. Het had zelfs best een beetje iets weg van een massage.

Voorzichtig

Masterseries zweep met kettingenWe hebben alleen vrij voorzichtig gespeeld met deze bdsm toy, want ik vind het materiaal toch wel eng om echt hard mee te slaan. Maar als je het gewoon rustig doet, is het dus echt heel goed te doen. En wie wel durft, kan natuurlijk ook best wat harder gaan. Zolang je uitkijkt op welke lichaamsdelen je slaat, kan dat best. Lichaamsdelen met wat extra padding zijn daar best geschikt voor. In mijn geval heb je dan wat meer keus, maar bij de meeste mensen zijn de billen altijd wel goed, en vaak ook bovenbenen, kuiten en bovenarmen.

Conclusie

Ik vind deze zweep er niet zo mooi uitzien, maar toch vind ik ‘m echt heel tof. Een zweep met stroken van ketting, dat komt toch gelijk wel badass over en dat vind ik wel leuk. Het geeft wel gelijk een beetje een mindfuck, want geslagen worden met kettingen, whoah! In de praktijk viel het heel erg mee, als je er rustig mee doet. Dus zelfs voor de niet-zo-maso mensen is hij toch prima geschikt.

Je kan deze Zweep met kettingen hier bestellen bij Easytoys voor 59,95.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

3 Reacties

  1. Ik hou erg van het gevoel van kettingen. Deze intrigeert me dan ook heel erg!

    Antwoord
  2. Wie zoet is krijgt……

    Antwoord
  3. In eerste instantie moet ik er niet aan denken, maar nu misschien toch… ooit…?

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sextoy Toppers en Floppers 2018 + Giveaway! | Tess Tesst - […] Master Series zweep met kettingen Ik vind deze zweep best lelijk, maar hij is echt wel leuk om mee…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.