Master Series The Key Holder Time Lock

18-03-2022

Een slot met een timer, dat niet open gaat tot de tijd voorbij is. Dat klinkt toch best wel spannend? Vond ik wel. Ik wilde dat wel eens testen. Easytoys stuurde deze Master Series The Key Holder Time Lock naar mij op.

Specs

Materiaal: ABS-plastic en staalkabel
Oplaadbaar: ja
Standjes: instelbaar tot 99 uur en 59 minuten
Waterproof: nee
Verkoopprijs: 77,99 euro, hier te koop bij Easytoys 
Is ’t wat? Ik vind het een beetje eng.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de master series the key holder time lock De achterkant van de verpakking van de master series the key holder time lock

Master Series heeft wel echt een eigen look qua verpakkingen. Het is denk ik wel het soort verpakking wat je zou verwachten bij een BDSM-toy. Of in elk geval in de vorige eeuw dan. Want het is ondertussen best wel oldschool. Dat zwart met grijs. En dan die vrij expliciete foto’s er bij van hoe je deze time lock kan gebruiken. Het mag best wel een keer geüpdatet worden.

In de verpakking vind je de Master Series The Key Holder Time Lock zelf, het USB-oplaadkabeltje en een korte gebruiksaanwijzing.

Mijn eerste indruk van de Master Series The Key Holder Time Lock

De master series the key holder time lock, de gebruiksaanwijzing en het oplaadkabeltje Master series the key holder time lock in mijn hand.

Wat me het eerste opviel, is hoe dun het staalkabeltje is. Het slot is ook niet heel groot natuurlijk, maar toch had ik het wel iets dikker/steviger verwacht. Er zit een doorzichtige sleeve om de staalkabel heen, zo voelt die toch glad aan.

Het slot is voorzien van een schermpje, met daar onder drie ronde knopjes. Aan de zijkant van het slot zit een rechthoekige knop. Als het slot aanstaat en je drukt op het middelste knopje, dan gaat er een blauw lampje branden zodat je beter de resterende tijd kan zien.

Het doet me een beetje denken aan een digitaal horloge uit mijn jeugd (en dat is best lang gelden).

Wat kan je nou met de Master Series The Key Holder Time Lock?

Master series the key holder time lock naast een lipstick Master series the key holder time lock open

Misschien vraag je je af waarom iemand een tijdslot zou gebruiken. Kan ik me voorstellen, want als je niet zo thuis bent in de BDSM-wereld of de chastity-wereld, dan heb je daar ook eigenlijk nooit mee te maken, lijkt me.

Als je naar de naam kijkt van deze toy, the key holder, geeft dat eigenlijk aan dat ‘ie bedoeld is voor een kuishuidskooitje. Zo’n peniskooitje, met slotje, is de moderne variant van de kuisheidsgordel voor mensen met een penis. Als je daar in geïnteresseerd bent, kan je hier een review lezen. Wanneer je zo’n kuisheidskooitje draagt, zit daar een slotje op. Als je iemand hebt die de sleutel voor jou bewaard, noem je die persoon een key holder. Super spannend natuurlijk, want je kan ‘m dan zelf niet af doen. Maar als je zo’n persoon niet hebt, of je kan die persoon misschien niet zo vaak in het echt ontmoeten, dan kan zo’n tijdslot als de Master Series The Key Holder Time Lock misschien een oplossing zijn. Als je samen afspreekt op hoeveel tijd je het slot zit, zit ‘ie ook echt vast.

Maar je kan het slot ook voor andere dingen gebruiken. Als je ‘m niet direct aan de peniskooi wil hangen, omdat het slot toch wat groot is, kan je ook de sleuteltjes in een kistje doen met de timelock daar op.

Of je kan het tijdslot gebruiken voor zelfbondage. Als je boeien hebt, kan je die aan elkaar of ergens aan vastmaken voor een bepaalde tijd. En zo kan je natuurlijk allerlei dingen verzinnen die hier goed mee uit te voeren zijn.

De test van Master Series The Key Holder Time Lock

Het tijdslot met het lampje aan. Het open tijdslot in mijn hand.

Een kuisheidsgordel heb ik niet. Zou ook vrij onhandig zijn met mijn werk. Maar ik kon me best wat voorstellen om bijvoorbeeld een bepaalde tijd boeien om te moeten houden. Of misschien wel aan mijn bureau vastgeketend te zitten, zodat ik eindelijk eens doorwerk. Maakt het werken gelijk wat spannender.

Ik bekeek de gebruiksaanwijzing van The Key Holder Time Lock eens goed. Of nou ja, zoveel stond er nou ook weer niet. Je drukt op het middelste knopje om het slot aan te zetten, met het linker knopje stel je de uren in, met het rechterknopje stel je de minuten in. En dan druk je op het middelste knopje en dan heb je nog vijf seconden om van mening te veranderen. Als je toch niet wilt locken, druk je binnen deze vijf seconden weer op die middelste knop en dan kan je de tijd opnieuw instellen.

Maar als die vijf seconden voorbij zijn, dan zit het slot echt vast. Vast vast. De enige manier om ‘m tussentijds open te krijgen, is door de staalkabel door te knippen. Het is niet zo’n dikke staalkabel, maar met een gewone schaar gaat dit natuurlijk niet lukken. Daar heb je wel echt een kniptang voor nodig. Er zit geen veiligheidsoptie in dit tijdslot.

Dat vind ik dus best wel spannend. Of eng eigenlijk. Want ik ben best onhandig. Ik zie het zo gebeuren dat ik denk dat ik ‘m instel op een uur, maar dat ‘ie dan ineens op tien uur staat. Of nog erger, op negen-en-negentig uur! Wat overigens gewoon kan gebeuren, want hij onthoudt de laatste tijd die je hebt ingevoerd. Dus als je de laatste keer zeven uur hebt ingesteld, dan staat ‘ie de volgende keer automatisch op zeven uur. Als je dan één uur wil, moet je ‘m eerst helemaal voorbij de negen-en-negentig klikken met dat ene knopje, om weer bij nul uit te komen.

En wat als de batterij tussentijds leeg raakt? Er staat nergens wat er dan gebeurt. Er is ook geen indicator voor de batterij, dus ik kan óók niet zien of de batterij misschien bijna leeg is. Ik zag mezelf al zitten, vastgeketend aan m’n bureau, met een lege batterij, en dan het slot nog ergens dichtbij moeten inpluggen. Of Jay moeten roepen, met kniptang.

Voor altijd vast?

Master series the key holder time lock met oplaadkabeltje Master series the key holder time lock in mijn handpalm.

Dus eigenlijk komt het er op neer dat ik een bangerd ben. Ik durfde het gewoon niet aan. Ik heb het slot meerdere keren ‘los’ getest. Dus ‘m gewoon aangezet voor een bepaald aantal uur, om te kijken of ‘ie daarna netjes open ging. En elke keer gebeurde dat wel. Ik heb het echt vaak gedaan, voor lange periodes ook. Ging elke keer goed. Maar ja, ik zat niet vast. Dus als het niet gebeurde, was er geen man overboord.

Ik kan niet in het slot kijken. Dus ik heb geen idee hoe de kwaliteit is. Hoe groot de kans is dat ‘ie tijdens gebruik ineens stuk gaat. Wanneer er een veiligheidsoptie was geweest om het slot dan toch nog open te krijgen, bijvoorbeeld met een sleuteltje, dan had ik dat wel fijner gevonden. Ik kan me ook goed voorstellen dat dit voor mensen misschien juist de kick is, dat er echt geen andere manier is, maar voor mij is dat duidelijk niet zo. Ik heb dan liever dat een ander persoon daar de controle over heeft dan een apparaatje waarvan ik betrouwbaarheid niet kan inschatten.

Conclusie

De keren dat ik deze Master Series The Key Holder Time Lock geprobeerd heb, deed ‘ie het netjes. Het instellen van het tijdslot is op zich makkelijk, maar niet per se handig omdat ‘ie de laatste tijd onthoudt. Als je minder tijd dan dat wilt, moet je váák klikken.

Er zit geen veiligheidsoptie op. Dus wanneer je per ongeluk de verkeerde tijd instelt, of om een andere reden tussentijds los moet of wanneer de batterij leeg gaat, dan moet je het slot openknippen. Zorg dus dat je altijd een tang bij de hand hebt als je dit slot gebruikt. Wel zonde van je geld dan ook, want dit slot is niet goedkoop.

Je kan de Master Series The Key Holder Time Lock hier bestellen bij Easytoys voor 77,99 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.