Master Series Stung Silicone Tawse

22-03-2024

Ik heb best wel veel BDSM-toys gebruikt in mijn leven, maar een tawse heb ik nog niet zo vaak gevoeld. Toen ik deze Master Series Stung Silicone Tawse zag, werd ik erg nieuwsgierig. Hoe zou deze tawse voelen? Ik kreeg ‘m van Easytoys.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 67,99 euro, hier bij Easytoys (maar de zwarte versie vind je hier voor 55,99 euro)
Is ’t wat? Hij is gemeen!

Rode siliconen BDSM-toys

De Master Series Stung Silicone Tawse ziet er, voor een BDSM-toy, best lief uit, vind ik. Hij heeft wel iets vrolijks met dat rode kleurtje. Het siliconen voelt ook lekker aan. Het voelt glad en heeft net iets zachts. Het materiaal is ook lekker flexibel, maar toch stevig genoeg om ‘m goed te kunnen hanteren. Het handvat voelt ook fijn om vast te houden. Hij doet me ook een beetje denken aan één van mijn favoriete BDSM-toys ever: de Fun Factory Buck Dich. Een rode siliconen paddle (trouwens ook in het zwart verkrijgbaar) waarvan de klap mij nog het meest doet denken aan een bare hand spanking. De meeste paddles geven naast een doffe klap ook nog wat scherpe pijn, zo’n ‘sting’, maar de Buck Dich niet. Die heeft alleen dat doffe en dat vind ik heerlijk.

The Stung stings

Eigenlijk had er een belletje moeten gaan rinkelen toen ik de naam ‘Stung’ zag bij deze tawse, maar toch bleef in mijn hoofd dat hele fijne gevoel van de Buck Dich hangen. Rood, siliconen, om mee geslagen te worden, ja, ik keek uit naar heerlijke doffe pijn, want daar geniet ik in een BDSM-spel het meest van. Maar nou ja, je raadt het al, tijdens het testen kreeg ik al snel een flinke reality check. Want deze Master Series Stung geeft inderdaad een ‘sting’, oftewel zo’n gemene, scherpe pijn.

Verschillende soorten pijn

Onder de mensen die van pijn houden in een BDSM-spel zijn er mensen die van doffe pijn houden (yay team doffe pijn!) en mensen die van scherpe pijn houden (ik snap het gewoon niet). Doffe pijn is het soort pijn wat je je voorstelt bij een stomp. Scherpe pijn voelt meer snijdend. Vaak voel je scherpe pijn ook wat oppervlakkiger terwijl doffe pijn vaak juist dieper doordringt. Een singletail (zo’n Indiana Jones zweep) geeft een stingy/scherpe pijn, en bijvoorbeeld de Butt Bruiser geeft een doffe pijn. Veel paddles geven een combinatie van doffe en scherpe pijn.

Zo ook de Master Series Stung Silicone Tawse. Het siliconen heeft best wat gewicht, waardoor hij zeker ook een doffe klap geeft die wat dieper doordringt in mijn lichaam. Maar gelijk daarna voel ik ook die scherpe pijn. En die is best flink ook. Ik kan niet zo goed dealen met scherpe pijn. Die pijn blijft bij mij heel lang hangen. En als er dan nog een keer geslagen wordt, dan lijkt die pijn ook te stapelen. Dat is best wel lastig om daar dan nog mee te dealen. Gelukkig vind ik het in een BDSM-spel vaak ook wel heel leuk en lekker om het moeilijk te hebben, dus zo heb ik toch zeker nog wel genoten van de Master Series Stung Silicone Tawse.

Natuurlijk hoef je niet per se alleen maar hard te slaan met deze tawse. Hij is ook prima geschikt om wat zachter mee te tikken. En dat voelt voor mij dan ook heel lekker. Het fijnst vind ik het om het langzaam op te bouwen. Dus beginnen met zachte tikjes en heel langzaam opbouwen naar steeds hardere slagen. De huid kan dan ook goed wennen aan de pijn en wordt steeds warmer, waardoor het uiteindelijk heel bevredigend voelt. Voor mij dan, want ik kan me voorstellen dat als je niks masochistisch in je hebt, dat het dan helemaal niet lekker voelt.

Voordelen van siliconen

Een voordeel van de Master Series Stung Silicone Tawse vind ik dat hij van siliconen is. Siliconen is een niet-poreus materiaal, waardoor je het dus altijd heel hygiënisch kan schoonmaken. Je zou ‘m zelfs kunnen uitkoken als je dat wil. Wanneer je met verschillende partners speelt, is het wel een fijn idee om te weten dat je ‘m goed schoon kan maken. Of als je het leuk vindt om onder de douche te spelen of met wat meer lichaamsvloeistoffen. Het kan allemaal met deze siliconen tawse, want je spoelt het er na afloop allemaal gewoon weer vanaf. Superhandig!

Conclusie

De naam zegt het al, de Master Series Stung Silicone Tawse geeft echt stingy/scherpe pijn. Hij is heel prettig en makkelijk om mee te slaan en je kan ‘m ook goed doseren. Hij heeft best wat gewicht, waardoor hij eerst dof voelt maar daarna gelijk heel scherp. Omdat hij van siliconen is, kan je ‘m supermakkelijk hygiënisch schoonmaken, wat in veel gevallen heel handig kan zijn.

Je kan de Master Series Stung Silicone Tawse Rood hier bestellen bij Easytoys voor 67,99 euro
De zwarte versie kan je hier bij Easytoys bestellen voor 55,99 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.