Master Series Spread ‘Em Poker

23-10-2023

Eerder schreef ik al eens over de Master Series Pussy Tugger. Ook een klem voor de vulvalippen, met een ketting er aan. Maar nu kreeg ik de Master Series Spread ‘Em Poker. Een pussy klem met kleine schroefjes. Ik kreeg ‘m van Easytoys.

Specs

Materiaal: rvs
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 77,99 euro, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Ik vind ‘t wel spannend.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de master series spread 'em poker. De achterkant van de verpakking van de master series spread 'em poker.

Zoals altijd bij Master Series, heeft ook deze Spread ‘Em Poker een hele expliciete verpakking. Op zich handig dat je gelijk ziet hoe je deze klem nu eigenlijk gebruikt, want ik kan me goed voorstellen dat als je alleen een foto van de klem ziet, dat je dat niet direct weet. Op de voorkant zie je een kleine tekening van de klem in gebruik, op de achterkant een iets grotere en ook meer close-up tekening. Verder is de verpakking heel donker, wat ook best past bij het beeld wat veel mensen hebben bij BDSM.

Op de achterkant van de verpakking lees je nog de tekst ‘That pussy is your property, so pinch those lips and pry it open!’ Ik vraag me echt af wie verzint om zoiets op een verpakking te zetten. Ik vind het jammer dat daar bij Master Series niemand werkt die zegt: ‘joh, moeten we dat nou wel doen?’ Maar goed, die verpakking belandt meestal toch vrij snel in de prullenbak.

In de verpakking vind je ook nog een kleine inbussleutel om de kleine schroefjes mee aan te kunnen draaien.

Mijn eerste indruk van de Master Series Spread ‘Em Poker

De master series spread 'em poker naast een lipstick. De master series spread 'em poker in mijn hand.

De Spread ‘Em Poker ziet er heel degelijk uit. Het metaal voelt best zwaar en hij lijkt goed in elkaar te zitten. Hij is iets groter dan de Pussy Tugger. Ook zijn de uiteindes van de lange schroeven voorzien van metalen bolletjes. Bij het testen van de Pussy Tugger kwam ik er acchter dat die schroeven in je benen prikken als je die bij elkaar doet (bijvoorbeeld omdat je gaat lopen). De Pussy Tugger had kleine zwarte hoesjes om de uiteindes, die niet veel hielpen. Maar deze bolletjes zijn een stuk fijner! Het prikt alsnog in je benen als je je benen bij elkaar doet (afhankelijk van je bouw, denk ik), maar dit voelt echt minder rot.

Dan heeft deze pussy klem nog als extraatje allemaal kleine schroefjes. Om te beginnen steken die helemaal uit naar buiten, en voel je ze dus niet aan de binnenkant van de klem. Maar met de kleine inbussleutel kan je deze schroefjes aandraaien en dan komen ze door de klem heen. Dus als je de klem op je vulvalippen hebt, prikken deze schroefjes in je lippen!

De test van de Master Series Spread ‘Em Poker

De master series spread 'em poker zo ver als hij open kan met de dopjes er nog op. De master series spread 'em poker met een kleine opening en je ziet de schroefjes ook, zoals ze in de vulvalippen zouden prikken.

Je zou het niet verwachten van een sextoytester, maar ik ben wel een beetje kutjes-preuts. Ik voel me toch niet zo op m’n gemak als iemand mijn vulva uitgebreid bekijkt. En dat is nu toch wel precies wat er nodig is om deze Spread ‘Em Poker aan te brengen. Gelukkig vind ik in een BDSM-setting het best wel tof om te spelen met schaamte en ongemak, dus zo kwam het ergens nog wel goed uit.

Het aanbrengen van de pussy klem is niet eenvoudig. En helaas was ik mijn eigen tip uit mijn vorige review vergeten: dat het makkelijk is om de ronde dopjes en aandraai-deeltjes er helemaal af te draaien en dan de buitenste delen van de klem er af te halen. De plaatst het binnenste deel van de klem dan op de juiste plek van de vulva, en dan kan je de buitenste delen er één voor één weer op draaien. Dit werkt écht makkelijker dan proberen je vulvalip er tussendoor te trekken. Dat lukt uiteindelijk ook wel, maar het is echt meer gepruts.

Maar goed, na een hoop gepruts en een hoop gebloos van mij, zat de Master Series Spread ‘Em Poker dan eindelijk op mijn vulva. Het drukkende gevoel van de klem vind ik echt lekker voelen. Het doet geen pijn (alleen als je velletje er tussen komt bij het plaatsen!), maar het voelt gewoon wel lekker stimulerend. Het voelt wel heel gek als ik dan zelf mijn vulva aanraak, want nou ja, het is gewoon heel anders dan de normale toestand. Mijn vulvalippen tussen die klem, maar ook worden ze opzij geduwd en houden ze zo je vulva wat meer open.

Normaal bedekken mijn buitenste vulvalippen mijn binnenstevulvalippen (dat is bij iedereen anders, maar zo is die van mij). Maar met deze klem zijn mijn binnenste vulvalippen ineens zo zichtbaar. En beter bereikbaar. Het voelde heel bloot.

De opening van de klem is vrij klein, dus er past niet zoveel doorheen. Een kleine dildo of één (misschien twee) vinger(s) lukt net. Er lijkt wel wat meer ruimte te zijn bij deze klem in vergelijking met de Pussy Tugger. Mijn clitoris was bij deze klem beter bereikbaar dan bij die andere klem, waar het juist wat onhandig was allemaal.

Maar, dan heeft deze klem natuurlijk nog de kleine schroefjes. Daar was ik wel heel benieuwd naar. Ook dit was wel weer wat geklooi. Ik heb dikke bovenbenen en ben niet heel lenig. Dus je kan je voorstellen dat als je daar dan ook nog met een inbussleuteltje mini schroefjes moet gaan aandraaien, dat dat niet supermakkelijk gaat. Als je dunnere bovenbenen hebt en/of meer lenig bent, zal dit denk ik iets makkelijker gaan. Al lijkt het me nooit superhandig. Maar, het lukte wel. En dat voelde ik ook heel goed. Het voelde wel intenser dan ik had verwacht. Het voelde een beetje alsof iemand in een klein stukje van je vel knijpt. Zo’n felle pijn. Het voelt als pijn aan een heel klein gebied die toch echt wel pittig pijn doen. Hoe verder je de schroefjes uitdraait, hoe meer pijn, denk ik. Want heel ver hebben we het niet gedaan, omdat het bij een klein stukje dus al best heftig voelt. Ik vind zelf pijn bij mijn vulva ook gewoon heftiger dan pijn ergens anders. Omdat het zo intiem voelt, denk ik. Wat het dan ook juist spannend maakt.

Conclusie

De Master Series Spread ‘Em Poker is even lastig om aan te brengen, maar als ‘ie zit, zit ‘ie ook goed. De druk op mijn vulvalippen vond ik heel fijn voelen. Ook vind ik het wat grotere formaat van deze klem fijner in vergelijking met de Master Series Pussy Tugger. Het voelt heel bloot en ‘exposed’ om deze pussy klem te dragen. Om de kleine schroefjes aan te draaien is wat geklooi, maar het geeft wel direct intens resultaat. Het voelt best pijnlijk, ook als je ze maar een klein stukje aandraait.

Je kan de Master Series Spread ‘Em Poker hier bestelen bij Easytoys voor 77,99 euro

 

 

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.