Master Series Sarge Cockring | Cockring review

22-06-2022

Na mijn vorige review over een stalen cockring wist ik dat ik meer van dit soort stalen ringen wilde testen. Easytoys was zo fijn om er een op te sturen in ruil voor een eerlijke review en dus tijd voor de Master Series Sarge Cockring.

SPECS

  • Materiaal: RVS
  • Bodysafe? Ja
  • Glijmiddel: Alle soorten, maar let op dat het niet toevallig vlekken maakt op RVS
  • Binnendiameter: 57 mm, ook te verkrijgen in 38 mm variant
  • Gewicht: 240 gram
  • Prijs: € 44,99 bij Easytoys

Master Series

Wellicht heb je al vaker van Master Series gehoord, het is een merk dat vooral dealt in kinky dingen als tepelklemmen en heule grote glazen dildo’s. Tess heeft al behoorlijk wat reviews geschreven over dit merk.

En als ik haar er zo over hoor dan is het een merk dat echt wel leuke degelijke dingen maakt. Hoog tijd om daar dus iets van te reviewen, en dan meteen iets wat specifiek is voor mensen met een penis.

Master Series Sarge Cockring

De Master Series Sarge Cockring is een grote, zware RVS cockring. De naam Sarge geeft het ook wel een beetje aan. Hoewel ik bij sergeanten niet meteen aan cockringen denk, is dat voor mensen met een uniform fetisj of etisj voor militairen misschien anders.

De Master Series Sarge Cockring is ook vrij breed, waardoor je ondanks het gewicht van 240 gram best wel wat draagcomfort hebt.

Master Series Sarge Cockring in de doos

De Master Series Sarge Cockring wordt eigenlijk heel simpel verpakt. Net zoals alle andere master series producten moet de doos je doen denken dat je een soort stalen doosje vast hebt, terwijl het gewoon heel erg van karton is. Maar ja, Master series, groot stoer, metaal, het is vooral een marketing ding, en daarin zijn ze lekker consequent, en dat vind ik persoonlijk wel fijn.

Ik kan mij ook voorstellen dat dit mensen in de kink scene enorm zal aanspreken.

In de doos zit een plastic blister waar de Master Series Sarge Cockring meteen in zichtbaar is, je weet dus echt wat je koopt een grote glimmende cockring.

Master series sarge cockring

Master Series Sarge Cockring getest

O, blijdschap! Een grote stevige mooie glimmende zilveren (nou ja okee RVS) cockring. Eentje waar ik gewoon silicone glijmiddel op kan smeren voor het omdoen en het dragen, zonder silicone ruwe dingetjes. Ik ben in mijn nopjes.

De ring is de grootste qua diameter die ik tot nu toe heb, en ik merk dat deze cockring  zijn 57 mm diameter ook prima zit.

Voor als je het nog niet doorhad, deze ring is dus voor om je penis en ballen, wat ook niet verrassend is gezien het gewicht. Je weet wel dat je deze β€œbad boy” om hebt en ergens is dat ook wel lekker.

Door de grote opening ging het floepen zoals ik dat omschreef in mijn eerdere review over de Cazzomeo Stainless steel cockring eigenlijk heel makkelijk. Ook het feit dat ik silicone glijmiddel kan gebruiken vereenvoudigt alles enorm. Met gemak schuift deze cockring uiteindelijk om mijn penis en ballen.

Het gewicht is wel even wennen, ik begreep van andere dragers van cockringen dat dat zware gevoel best lekker is, en dat begrijp ik wel, je voelt echt dat je de ring om hebt. En een ring van deze omvang is ook niet bepaald subtiel, het geeft een bepaald stoer gevoel waar ik eigenlijk nooit zo mee bezig was.

Zoals ik al zei, is de ring groot, maar ook breed en waar ik bij de cazomeo toch wel af en toe een snijdend gevoel had omdat hij relatief smal was, heb ik dat bij de Master Series Sarge Cockring duidelijk niet.

Althans, niet aan de binnenkant van de ring. Wel merk ik dat de ring aan de voor- en achterkant een randje heeft dat heel smal toeloopt waardoor het op die plekken dat het je lichaam raakt een klein beetje kan β€œbijten”, maar met wat extra glijmiddel op die plekken is dat probleem eigenlijk al snel verholpen.

Verder las ik op de site van Easytoys dat je aangeraden wordt dat je deze cockring niet langer dan 30 minuten zou moeten dragen. En natuurlijk ben ik heel erg van wijze raad opvolgen. Maar in het geval van deze cockring denk ik eerlijk gezegd dat je hem langer kan dragen. Maar hou dan wel rekening met het volgende dat ook op de Easytoys site te lezen valt:

β€œEen cockring mag strak zitten, maar nooit oncomfortabel aanvoelen.”

En ik denk dat dat advies, het goed luisteren naar je eigen lichaam het beste devies is als het gaat om cockringen.

Natuurlijk moet je wel de juiste maat nemen. Meet goed, en ga jezelf niet voor de gek houden dat veel te strak de oplossing is als het gaat om cockringen.

Wil je trouwens meer weten over cockringen, hoe je moet meten en waar je over moet nadenken bij de aanschaf? Lees dan vooral mijn cockring gids.

Schoonmaak

Het schoonmaken van de Master Series Sarge Cockring is omdat deze gemaakt is van RVS simpel, zeep, heet water, klaar. Pas wel op dat je jezelf niet verbrand aan een gloeiend hete cockring natuurlijk.

Conclusie

De Master Series Sarge Cockring is een hele fijne, maar wel zware en grote RVS cockring.

Als dat goed klinkt voor jou is dit absoluut een aanrader, ik weet voor mijzelf zeker dat ik hem vaker zal dragen, ik vind het voor mijzelf een erg fijne cockring.

Je koopt de Master Series Sarge Cockring (57 mm) bij Easytoys voor € 44,99.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.