Master Series Pussy Tugger Schaamlipklem met Ketting

17-02-2023

BDSM-toys zijn er in zoveel soorten. De één wat gekker dan de ander (zonder judgement). En soms zijn er toys die me gewoon intrigeren. Zoals deze Master Series Pussy Tugger Schaamlipklem met Ketting. Deze klem ziet er zo apart uit dat ik nieuwsgierig was hoe het zou voelen en hoe ik me zou voelen als ik ‘m zou dragen. Gelukkig was Sinful zo lief om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen en stuurden ze mij deze pussy clamp op.

Specs

Materiaal: ijzer, zinklegering, PU-leer en pvc.
Verkoopprijs:  22,99 euro, hier te koop bij Sinful
Is ’t wat? Het heeft wel wat, maar…

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de master series pussy tugger met daarnaast de klem. Op een gekleurd ondergrondje met een paar bloemetjes. De achterkant van de verpakking van de master series pussy tugger schaamlipklem met ketting, met daarnaast de klem en daar weer naast de ketting.

Master Series staat denk ik niet bekend om z’n subtiele of discrete verpakkingen. Zo ook de verpakking van de Master Series Pussy Tugger Schaamlipklem met Ketting. Op het doosje zie je naast een foto van de toy ook een foto van de toy in gebruik. Op de achterkant van de verpakking zie je een nog iets grotere foto van de schaamlipklem op een vulva. Ook een kort, niet zo subtiel tekstje: ‘That pussy is your property, so pinch those lips, pry them open & give them a tug!’. Hoewel dat allemaal best geil kan zijn, vind ik het zelf niet zo heet om door de verpakking van mijn BDSM-toy zo toegesproken te worden, maar dat kan aan mij liggen. Verder vind je ook nog wat nuttige informatie op de verpakking, zoals het materiaal en de afmetingen van de klem.

Mijn eerste indruk van de Master Series Pussy Tugger Schaamlipklem met Ketting

De de master series pussy tugger schaamlipklem naast een lipstick De de master series pussy tugger schaamlipklem in mijn hand.

De klem ziet er degelijk uit. Op de uiteindes zitten zwarte hoesjes, geen idee waarvoor die zijn. Met de moertjes kan je zorgen dat je de klem verder open kan schuiven, zodat je ‘m makkelijker kan plaatsen. De zwarte hoesjes schuif je er makkelijk vanaf en dan kan je de moertjes ook helemaal los draaien om het plaatsen nog makkelijker te maken. Er zit ook een ketting bij deze schaamlipklem. Aan de voorkant van de klem zit een oogje waar je de ketting aan kan klikken.

Het ziet er allemaal wel een beetje freaky uit, vind ik zelf. Maar hee, niks mis met een beetje freaky!

De test van de Master Series Pussy Tugger Schaamlipklem met Ketting

De master series pussy tugger schaamlipklem De de master series pussy tugger schaamlipklem bijna helemaal open.

Ja, weet je, ik hou ontzettend van allerlei kinky shizzle. Ik geniet er ontzettend van. Maar ik ben ook een beetje kutjespreuts. Ik voel me er gewoon niet helemaal chill bij om met mijn benen wijd te liggen, terwijl iemand dan zo’n klem op mijn vulvalippen plaatst en mijn kutje daarna ook nog eens zo open getrokken wordt door die klem. Maar ja, ik was dus toch geïntrigeerd, en aangezien ik altijd bezig ben met body positivity en weet dat elke vulva er anders uitziet en dat ze allemaal goed zijn, wilde ik deze klem toch testen. Eerder testte ik al eens een schaamlippenspreider met klemmetjes en de You2Toys schaamlippenspreider. Dus ik had wel al een beetje ervaring met dit soort BDSM-toys.

Ik vond het best wel spannend. En wat ongemakkelijk, maar nu vind ik in een BDSM-setting het ook best lekker om me een beetje ongemakkelijk te voelen. Mijn partner ontfermde zich over de klem, ik kon gewoon ‘rustig’ achterover liggen. We kwamen er al snel achter dat het handig is om de zwarte hoesjes er af te halen, want het is echt het makkelijkst om de zijkanten van de Pussy Tugger er helemaal af te halen. Dat scheelt duwen en trekken aan je vulvalip. Op deze manier kan je de klem best wel makkelijk plaatsen. Andere manieren vond ik echt teveel geklooi. Waar je beter moet doen dan wij, is opletten waar je die zwarte hoesjes laat. In de hitte van de strijd zijn er twee zwarte hoesjes verdwenen om nooit meer terug gevonden te worden. Lekker belangrijk, dacht ik, want ik vond ze toch niet echt iets toevoegen aan de look, maar later kwam ik er achter waarom het toch wél belangrijk was.

Het gevoel van de Master Series Pussy Tugger op mijn schaamlippen was eigenlijk anders dan ik had verwacht. Ik had verwacht dat het pijn zou doen. Het geeft wel een beetje druk, wat natuurlijk logisch is, maar het voelt zeker niet pijnlijk. Het enige wat even een beetje pijn deed, was toen tijdens het plaatsen er een velletje tussen de klem kwam. Maar de klem op zich voelt eigenlijk best wel lekker. Ik vind dat beetje drukkende gevoel op mijn vulvalippen best wel prettig.

Wat de klem verder doet, is dat ‘ie je buitenste vulvalippen dus wat wegduwt, waardoor je binnenste vulvalippen en clitoris wat meer bloot komen te liggen. Tenminste, dat is bij mijn model vulva zo, ik heb wat je noemt een ‘innie’, waarbij mijn buitenste lippen de rest van mijn vulva grotendeels verbergen. Het voelde best wel exposed om deze klem op te hebben. Dat is een gevoel waar ik, binnen de juiste setting, heel erg van kan genieten.

Ik dacht dat deze klem ook superpraktisch zou zijn. Dat je veel makkelijker zou kunnen vingeren bijvoorbeeld, omdat de clitoris wat meer ‘open’ ligt. Maar dat was eigenlijk niet zo. Die klem is eigenlijk best een beetje een beperking. Ook qua penetratie past niet veel meer dan een vinger of een hele smalle vibrator of dildo. Deze Pussy Tugger gebruik je denk ik meer voor het visuele aspect, want je kan alles wel echt goed zien zo. Oh, en natuurlijk het gevoel aan je vulvalippen niet te vergeten.

De Master Series Pussy Tugger met riem

De master series pussy tugger schaamlipklem met riem. Close-up van het oogje van de de master series pussy tugger schaamlipklem

Je krijgt natuurlijk niet voor niets een riem bij deze Pussy Tugger klem. Ik was heel benieuwd hoe dat zou voelen, want het leek me best wel spannend om aangelijnd rond te lopen aan mijn vulva. Dit was het moment waarop ik er achter kwam dat de zwarte hoesjes wel degelijk nut hadden. Want als je gaat lopen, dan prikken de uiteinden van die schroeven dus in je benen. Ik kan me nog voorstellen dat als je dunnere benen hebt, die elkaar niet raken als je loopt, je hier minder last van hebt. Maar ik heb dikke bovenbenen en zo’n schroef die daar in port, is gewoon écht niet fijn. Ik moet zeggen dat de zwarte hoesjes het maar een klein beetje minder erg maken. Want je hebt dan niet het scherpe van die schroef, maar er porren nog steeds harde dingen in je benen bij elke stap die je zet. Het was niet het geile, spannende beeld wat ik in m’n hoofd had. Ik liep nu meer als een soort (aangelijnde) pinguïn rond. Dat voelde niet echt sexy, wat ik echt wel jammer vond. Want aangelijnd worden aan mijn vulva vind ik nog steeds een spannend idee!

Conclusie

De Master Series Pussy Tugger Schaamlipklem met Riem is best wel tof, maar ook niet helemaal wat ik er van verwacht had. Het opdoen van de klem is best makkelijk als je ‘m helemaal los draait. Het drukkende gevoel op mijn vulvalippen vind ik ook prettig. Maar heel praktisch is de klem niet, want het maakt gevingerd worden niet makkelijker en penetratie is maar heel beperkt mogelijk. De Pussy Tugger geeft wel een bepaalde look aan je vulva die leuk kan zijn, je bent echt helemaal exposed met deze klem.
Rondlopen met de klem vond ik erg onprettig, door de uitstekende schroeven die dan in mijn benen prikken. Het idee daarvan was duidelijk leuker dan de uitvoering.
Ik zou deze klem best wel nog eens gebruiken, maar liever niet meer om mee rond te lopen.

Je kan de Master Series Pussy Tugger Schaamlipklem met Riem hier bestellen bij Sinful voor 22,99 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.