Master Series Pride Pecker Rainbow Dick Drip Candle

24-02-2023

Een regenboogkaars voor waxplay, in de vorm van een piemel. Als je me een beetje kent, weet je dat ik hier natuurlijk gelijk enthousiast van word. Toen ik de Master Series Pride Pecker Rainbow Dick Drip Candle zag, dacht ik gelijk: dit heb ik nodig in mijn leven! Ik kreeg deze BDSM-kaars van Easytoys.

Specs

Materiaal: paraffine
Verkoopprijs:Β  27,99 euro, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Hij ziet er mooi uit, maar…

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de master series pride pecker rainbow dick drip candle De achterkant van de verpakking van de master series pride pecker rainbow dick drip candle, met daarnaast de kaars in het plastic met daar onder het bubbeltjesplastic.

Het is weer zo’n typische Master Series verpakking: een zwart met grijze doos met daarop een foto van de inhoud, in dit geval de Rainbow Dick Drip Candle. Op de achterkant zie je wat extra foto’s. Ook een foto van de kaars in gebruik. Of nou ja, een gefotoshopte-versie dan, want de hoeveelheid was die er van die kaars afdruipt, lijkt me in het echt moeilijk voor elkaar te krijgen.

Er staat ook wat informatie op de doos, onder andere de afmetingen van de kaars, dat de smelttemperatuur tussen de 58 en 60 graden ligt (daar kom ik later nog op terug) en het advies om de kaars 90 centimeter van het lichaam te houden en dat je voor het druppelen de kaars moet uitblazen.

In de doos vind je natuurlijk de regenboogkaars zelf. Goed ingepakt, want hij zit in het plastic en daaromheen zit nog bubbeltjesplastic.

Mijn eerste indruk van de Master Series Pride Pecker Rainbow Dick Drip Candle

De master series pride pecker rainbow dick drip candle naast een lipstick De master series pride pecker rainbow dick drip candle in mijn hand.

Deze kaars zit er zΓ³ tof uit! Hij ziet er echt uit als een realistische dildo, maar dan met regenboogkleurtjes. En een lontje. Dit zou echt een prima dildo zijn, qua vorm. Qua kleur ook, trouwens, ik hou natuurlijk enorm van regenboogkleuren.

De Rainbow Dick Drip Candle is best wel groot en hij voelt ook best zwaar. Ik vind het echt leuk dat hij zo’n duidelijke eikel heeft en dat je al die aderen ook goed ziet lopen. Helemaal leuk, deze look. De kaars is ook makkelijk aan te steken en hij geeft gelijk een goede vlam.

De test van de Master Series Pride Pecker Rainbow Dick Drip Candle

Close-up van de master series pride pecker rainbow dick drip candle De master series pride pecker rainbow dick drip candle en kaarsvet op mijn arm

Ik vind waxplay, oftewel spelen met kaarsvet, altijd wel spannend. Het warme, beetje brandende gevoel op mijn huid vind ik eng, maar ook lekker. Normaal gebruik ik altijd sojakaarsen, die speciaal gemaakt zijn voor waxplay. Sojawas heeft een lage smelttemperatuur (rond de 45 a 50 graden) en daardoor voelen de kaarsvetdruppels ook wat minder heet op je huid. Ook is de sojawas niet irriterend voor je huid. Ik vind het alsnog best wel heet voelen en daardoor vind ik het alsnog spannend.

Maar deze Rainbow Dick Drip Candle is gemaakt van paraffine. Volgens de productomschrijving op de Easytoys website zou dit een massagekaars zijn en is de paraffine hydraterend voor de huid. Ik heb hier nog nooit van gehoord (wel van massagekaarsen, maar niet dat een paraffinekaars deze eigenschappen heeft) en op de productverpakking kan ik hier dan ook niks over terugvinden. Ook staat er dat deze kaars een laag smeltpunt heeft, wat voor massagekaarsen ook het geval is, maar een smelttemperatuur tussen de 58 en 60 graden is niet echt laag te noemen.

Ondanks deze verwarrende informatie was het wel tijd voor de test. Ik gebruikte het Obaie Luxury Sekslaken, want het is wel erg handig om iets onder je te leggen als je met kaarsvet gaat spelen. Geloof mij, het kaarsvet ligt overal. Als het niet al tijdens het druppelen gebeurt, gebeurt dat wel met het verwijderen van het kaarsvet van de huid. Bij Easytoys hebben ze ook allerlei lakens die je hier goed voor kan gebruiken.

Ik lag op mijn buik, terwijl mijn partner de kaars aanstak. Een beetje gespannen was ik wel, want met een nieuwe kaars is het altijd spannend hoe het gaat voelen. Hij hield de kaars op behoorlijke afstand (door mijn ietwat bange en pushy aanwijzingen: ‘hou ‘m wel hoog genoeg, hoor! Ik wil geen brandwondjes! Hou je ‘m wel hoog genoeg?’) van mijn lichaam. Maar toen de eerste druppel op mijn rug viel, schrok ik toch van de hitte. Ik weet dat ik in het begin ook altijd even moet wennen aan het gevoel, dus ik probeerde rustig te ademen en we gingen weer door. Nog meer druppels kaarsvet op mijn rug, maar het wennen bleef uit. Ik kon ook niet echt ontspannen.

Mijn huid is best wel gevoelig en ik vind kaarsvet daardoor misschien wat sneller (te) heet aanvoelen. Om te checken of ik niet gewoon een hele gevoelige dag had (dat heb je soms, toch), gebruikten we nog even mijn oude, vertrouwde sojakaars. Die voelde toch echt wat minder heet. Ook viel me gelijk op dat de kleur kaarsvet van mijn oude kaars veel mooier en vooral feller was dan die van de Master Series Pride Pecker Rainbow Dick Drip Candle. De look van kaarsvet op mijn huid vind ik altijd heel tof. En zeker met deze regenboogkaars had ik verwacht dat de kleurtjes op mijn huid dan heel mooi zouden zijn. Maar het rood was heel licht. In de sfeervolle verlichting van de slaapkamer zag je het zelfs nauwelijks.

Ik probeerde het kaarsvet ook nog op de voorkant van mijn lichaam, waar het ook nog steeds heel gevoelig was. Op mijn arm vond ik het wΓ©l goed te doen, maar mijn arm vind ik niet per se een sexy plek voor kaarsvetspel.

Het idee van een regenboogkaars vind ik supertof, want al die mooie kleurtjes. Maar in de praktijk is het eigenlijk niet superhandig. Want deze kaars brandt niet heel snel op. Dus voor je al het rood op hebt en je aan het oranje toe bent, ben je best wel een heleboel kaarsvet verder. Sowieso geeft ‘ie niet zo’n mooie kleur af dus ook. Dus deze regenbooglook voegt alleen iets toe als je ‘m gewoon voor de sier brandt.

Omdat ik heel nieuwsgierig was naar de smelttemperatuur van de kaars, besloot ik om zelf eens te gaan meten. Dit deed ik met een vleesthermometer. Ik durf niet te zeggen of dit super accuraat is, maar ik vond het toch interessant. Het kaarsvet van de Master Series Pride Pecker Rainbow Dick Drip Candle was 65 graden. Het kaarsvet van mijn sojawaskaars was 50 graden. Nu is het zo dat het kaarsvet wel snel afkoelt wanneer het dus onderweg is van de kaars naar jouw huid. Ik weet niet hoe heet het kaarsvet is op het moment dat het je huid raakt. Maar ik zag in elk geval dus wel een duidelijk verschil in temperatuur tussen de twee kaarsen, wat mijn gevoel in elk geval wel verklaart.

Conclusie

Ik vind de Master Series Pride Pecker Rainbow Dick Drip CandleΒ  er echt supertof uitzien! Maar voor waxplay vind ik ‘m persoonlijk wel heet. Omdat het kaarsvet zo heet is, moet je ‘m echt wel op grote afstand van de huid houden, waardoor je ook weer moeilijker kan mikken. En dan alsnog voelen voor mij de druppels wat te heet om nog comfortabel te zijn. Ook vind ik de kleur van het kaarsvet op de huid erg flets. Maar ondanks dat, vind ik deze kaars wel echt heel tof, maar ik zou ‘m eerder gebruiken als accessoire dan voor kaarsvetspel.

Je kan de Master Series Pride Pecker Rainbow Dick Drip Candle hier bestellen bij Easytoys, ook in andere kleuren, voor 27,99 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.