Master Series Power Pins Magnetic Clamps – review

30-07-2021

Tepelklemmen, ik weet nog steeds niet wat ik er van vind. Misschien is het een beetje een haat-liefdeverhouding. Wel ben ik altijd geïnteresseerd om ze te proberen, want ik hoop zo ook eens tepelklemmen te vinden die helemaal perfect zijn. Van Easytoys kreeg ik de Master Series Power Pins, dit zijn magnetische tepelklemmen.

Specs

Materiaal: Aluminiumlegering (nikkelvrij)
Verkoopprijs: 42,95 euro, hier te koop bij Easytoys 
Is ’t wat? Niet echt.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de master series power pins De achterkant van de verpakking van de master series power pins

De verpakkingen van Master Series toys hebben altijd dezelfde stijl. Zwart met grijs. Echt zo’n standaard kinky look. Niet echt verrassend, maar ik kan het ze ook niet kwalijk nemen. De voorkant van de verpakking is grotendeels een doorkijkje, zodat je de klemmetjes al helemaal kan zien.

Op de achterkant van de verpakking vind je wat beknopte informatie in verschillende talen over deze magnetische klemmetjes. In de verpakking vind je vier Power Pins.

 

Mijn eerste ervaring met magneetjes

Master series power pins van de zijkant De onderkant van de master series power pins

Ik was erg benieuwd naar deze magnetische Power Pins. Er is een tijd in de BDSM-scene geweest dat die ronde magneetbolletjes helemaal ‘in’ waren. Maar mijn ervaringen daarmee waren niet heel positief en toen ik ook nog een verhaal van een vriendin hoorde over deze bolletjes, was ik er helemaal klaar mee. Ik denk dat dat verhaal inmiddels al zo’n tien jaar oud is, maar het wordt nog steeds verteld. Omdat het na tien jaar toch wel een beetje verwaterd was, heb ik haar nog even geappt om te vragen wat er nu precies gebeurde met die magneetjes en haar clitoris. Dit is wat ze antwoorde:

‘Die magneetjes waren best wel heel sterk en we hadden ze eerst op mijn tepels geprobeerd, maar daar voelde ik er niet zoveel van. Dus mijn partner zei: ‘nou, we proberen het op je clit!’ Eén magneetje er tegenaan en het idee was om die andere er dan heel voorzichtig tegenaan te doen. Maar die schoot uit z’n vingers en tja, het magneetje was héél goed dus die zocht die andere op. En mijn clit zat er tussen! Ik klapte mijn benen dicht en gilde ‘haal ze er af!!!!’ En mijn partner boven mij uit schreeuwen ‘Jaaaaa, dat probeer ik, maar doe dan je benen uit elkaar!!’

We moesten er allebei weer om lachen, maar toen ze daarna vertelde dat ze die magneetjes na dit voorval tactisch had kwijt gemaakt, vond ik dat vooral erg verstandig. Bij die ronde bolletjes heb je gewoon geen grip. Ze schieten heel makkelijk uit je vingers en gaan dan gelijk naar het andere magneetje. Ongeacht welk deel van jouw lichaam daar misschien tussen zit. Brrr! Ik moet daar niet aan denken, hoe grappig het ook klonk.

Mijn eerste indruk van de Master Series Power Pins

De master series power pins naast een lipstick De master series power pins op mijn hand.

Het idee van magneetklemmetjes vond ik wel nog steeds leuk, maar niet in bol-vorm dus. De Master Series Power Pins hebben een veel betere vorm, met een soort handgreepje. Ze doen me een beetje denken aan grote punaises. Zonder dat scherpe ding dan, natuurlijk.

De Power Pins zijn helemaal van metaal gemaakt en in de onderkant zie je het magneetschijfje zitten. Het viel me gelijk op hoe super krachtig deze magneetjes zijn. Toen ik er één uit de verpakking haalde, schoten de andere drie magneetjes daar gelijk tegenaan. Twee magneetjes waren recht tegen elkaar aan gegaan met de onderkanten en ik kreeg ze ook niet meer los van elkaar in de eerste instantie. Ik vroeg me af wat er aan de hand was, of ze misschien op een andere manier vast zaten. Maar wanneer ik met twee handen heel hard trok, kreeg ik ze los.

De Test van de Master Series Power Pins

De master series power pins op een boob-kerstbal De master series power pins op een boob-kerstbal

Deze ervaring maakte het voor mij niet per se aantrekkelijk om ze te gaan testen. Normaal test ik klemmetjes altijd eerst even op mijn hand. Het stukje tussen je duim en wijsvinger is heel geschikt om klemmetjes te testen. Maar ik durfde deze magneetjes daar niet op te zetten. Want ik had echt twee handen nodig om ze los te krijgen, en dat kan natuurlijk niet als ze op één hand zitten.

Ik vroeg me af hoe ik dit moest aanpakken en tijdens het nadenken, zette ik de magneetjes op de stof van mijn jurkje. Het was gewoon een zomerjurkje, dus de stof was vrij dun. Maar toen ik de magneetjes er weer af wilde halen, zette ik me schrap om weer heel hard te trekken. Dat bleek helemaal niet nodig. Met dit dunne stukje stof er tussen, waren de magneetjes véél minder sterk.

Ik bekeek de onderkant van de magneetjes en vroeg me af hoe dit nu kwam. Ik probeerde het nog een keer zonder stof, en weer kreeg ik ze bijna niet van elkaar. Nog een keer met stof: heel makkelijk van elkaar. Nu is natuurkunde niet iets waar ik super goed in ben, maar dit verbaasde me toch wel echt. Ik besloot het even bij mijn oorlelletje te proberen. Aan elke kant één magneetje en dat ging best wel goed. Het voelde wel  een klein beetje strak, maar zeker niet pijnlijk. (Wanneer je ze een tijdje laat zitten, wordt het langzamerhand wel steeds pijnlijker.) De magneetjes bleven goed zitten, maar waren ook heel makkelijk te verwijderen. Dit maakte mijn angst wel een stuk minder en zo durfde ik het wel aan om ze ook op mijn tepel te testen.

De Master Series Power Pins als tepelklemmen

Twee master series power pins tegen elkaar. De master series power pins in mijn hand

Tepels zijn er natuurlijk in allerlei vormen en maten. Mijn tepels zijn niet zo groot en ze steken ook niet zo ver uit. Dat maakt tepelklemmen eigenlijk nooit makkelijker. Het was dus een beetje gepiel om de magneetjes goed op mijn tepels te krijgen. Maar toen ze eenmaal zaten, was ik best content. Het deed niet echt pijn en was dus prima vol te houden. Toen ik een beetje bewoog, merkte ik dat de klemmetjes ook helemaal niet echt goed zaten. En dat bewegen, had ik beter niet kunnen doen. Want de klemmetjes verschoven naar het puntje van mijn tepel, tot de magneetjes elkaar raakten. Met mijn tepel er nog tussen. De klemmetjes vormden samen een hoek, het leek een beetje op een mondje, die in mijn tepel hapte.

Nu zijn de meningen er over verdeeld hoor, maar ik vind het puntje van mijn tepel nooit een goede plek voor een klem. Dat is echt het gevoeligste deel, dus een klem kan je daar beter net achter zetten. Maar dat is dus niet te doen met deze magneetjes. Daar is er teveel huid, of lichaam eigenlijk, wat er tussen zit, waardoor ze niet meer goed klemmen. En dan gaan ze dus zelf verplaatsen. Vind ik geen goede eigenschap voor klemmen. Ik wil dat ze blijven zitten waar ze er op gezet zijn.

Het materiaal van de Master Series Power Pins

De master series power pins op een rijtje. Twee master series power pins met daar voor wat chips van het materiaal.

En dan was er nog een andere issue. Het materiaal van de Master Series Power Pins chipt. Er bladderen kleine stukjes metaal van de onderkant af. Waarschijnlijk door de kracht waarmee ze tegen elkaar aan getrokken worden, laat het buitenste laagje los. Er zijn dus allemaal kleine stukjes vanaf. Eerst alleen bij de onderkant, maar later trok dat ook door naar de zijkant. Het deed me denken aan hoe mijn nagellak er na drie dagen uit ziet. Zo jammer altijd. Maar nagellak kan ik gewoon opnieuw doen. Deze magneetjes zijn gewoon slechte kwaliteit. Dit materiaal werkt duidelijk niet. Het onderkantje voelt ook op sommige plekjes nu een beetje scherp en die stukjes die er af vallen, zitten ook overal. Niet per se iets wat ik prettig vind, voor seksspeeltjes. Ik ga deze magneetjes dan ook niet meer gebruiken.

Conclusie

Het idee leek zo leuk. Magneetklemmetjes die je wél goed kan vasthouden. Maar ze werken niet goed. Wanneer er niks tussen zit, klemmen ze té hard en wanneer er wel iets (bijvoorbeeld een tepel) tussen zit, klemmen ze niet hard genoeg en gaan ze naar elkaar op zoek. Niet iets wat je wilt. Verder laat het buitenste laagje metaal van de klemmetjes ook los, wat gewoon niet goed is natuurlijk. Als ik dan ook nog bedenk dat ze meer dan 40 euro kosten, vind ik ze echt hun geld niet waard. Er zijn denk ik veel betere klemmen te koop dan deze Master Series Power Pins.

Je kan de Master Series Power Pins hier bestellen bij Easytoys voor 42,95 euro
Maar beter kijk je even verder tussen de andere tepelklemmen, want er zijn veel betere.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Balen voor je dat het zo tegen viel. . Zeker voor die prijs…

    Gave achtergrond trouwens! Super mooi 😄

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.