Master Series Pie Hole Silicone Feeding Gag – review

10-07-2020

Gags, ik hou er van. Ik hou van veel kinky dingen en wat ik leuk vind kan nog al eens wisselen. Maar gags vind ik eigenlijk altijd leuk en spannend. Goede gags dan. Of aparte gags zoals deze Master Series Pie Hole Silicone Feeding Gag. Als je helemaal niet into BDSM of kinky play bent, kan ik me voorstellen dat een gag niks voor jou is. Iedereen vindt weer wat anders leuk en zo lang alles met consent gebeurt, is dat helemaal prima. Deze Master Series Pie Hole Silicone Feeding Gag is ook niet zomaar een gag, dus ook dat moet weer je ding zijn. Ik kreeg ‘m van Easytoys.

Specs

Materiaal: Siliconen en nikkelvrij metaal
Oplaadbaar: n.v.t.
Standjes: n.v.t.
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 62,95, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Ik heb mixed feelings

De verpakking van de Master Series Pie Hole Silicone Feeding Gag

De verpakking van de master series pie hole silicone feeding gag. Je ziet een man met de gag in zijn mond. De verpakking is zwart met grijs. De pie hole gag met de achterkant van de verpakking, waar je een aantal foto's van de gag, ook in gebruik, ziet.

Ik kan kort zijn over de verpakking. Ik vind ‘m niet mooi. Alle Master Series toys zitten in dit soort verpakkingen en ik hou gewoon niet zo van deze stijl. Maar voor BDSM-toys maakt het me ook niet uit, want ik gooi de verpakking toch snel weg. Je ziet op de verpakking in elk geval wel duidelijk wat dit voor BDSM-speeltje is en je krijgt ook nog wat extra informatie over het materiaal, de afmetingen en hoe je de gag schoon kan maken. En ik wil graag ook nog even extra benadrukken dat deze gag Pie Hole heet. Ik vind dat toch wel echt briljant.

Verschillende soorten gags

De master series pie hole silicone feeding gag met het dopje er af. Je ziet hoe dik het deel is wat in je mond gaat.

Er zijn echt heel veel verschillende soorten gags. De ballgag is denk ik wel de meest bekende. Super leuk en effectief ook. Maar een gag waarbij je mond open en bereikbaar blijft, voegt toch ook wel wat toe vind ik. Deze Master Series Pie Hole Silicone Feeding Gag heeft een dopje. Het lijkt net zo’n dopje wat in je bad gaat. Of je gootsteen. Voor de mensen die van vernedering houden in een BDSM-spel (ja, hoi!) is dat natuurlijk extra leuk. En het is ook leuk dat je dus kan kiezen of de gag open of dicht is.

Bodysafe gag

De master series pie hole silicone feeding gag close-up. Je ziet het deel wat in je mond gaat en het deel aan de voorkant. Je ziet het kettinkje er langs lopen. Close-up van de master series pie hole silicone feeding gag, je ziet hoe het kettinkje vast zit aan het dopje en het metalen randje om de gag de versterken.

Ik vind het echt fijn en handig dat de gag helemaal van siliconen is. Een gedeelte van de gag gaat in je mond. En bij alles wat in mijn lichaam gaat, vind ik het belangrijk dat het bodysafe is. En niet giftig, want dat wil ik zeker ook niet in mijn mond. Maar ook niet poreus, want ik wil dat als ik mijn speeltje schoonmaak, hij ook écht schoon is. Gags worden vaak een beetje vergeten als het over bodysafe gaat, maar ik vind dit dus zeker bij gags ook belangrijk.

Het is ook handig dat de gag helemaal van siliconen is, want als je een gag draagt, ga je over het algemeen ook kwijlen. De siliconen gag en bandjes kunnen daar gewoon tegen. Je kwijl (of andere vloeistoffen waar je mee speelt) kan nergens intrekken. Wel zo hygiënisch.

Pijnlijke kaken van de Pie Hole gag

De master series pie hole silicone feeding gag met een lipstick er voor om te laten zien hoe groot de gag is De master series pie hole silicone feeding gag met een lipstick in de opening

Aan de achterkant van de gag zie je het gedeelte wat in je mond gaat. Zo op ’t oog vond ik het er niet zo groot uit zien, maar toen het in mijn mond zat, dacht ik daar toch anders over. Het onderste stuk, dus het gedeelte waar je tanden zitten, daar zit ook iets hards onder het siliconen. Het geeft dus helemaal niet mee. Mijn mond stond echt wijd open en mijn kaken vonden dat niet heel comfortabel. Nu klaagt mijn tandarts ook regelmatig over dat mijn mond helemaal niet zo ver open kan (gelukkig heb ik er verder nog nooit van iemand klachten over gehad 😉 ). Het zal dus wel per persoon verschillen hoe comfortabel deze maat gag is. Ik vond het qua maat niet comfortabel, maar nog wel te doen. Ik vond het vrij zielig voor mezelf, maar daar was ik tijdens deze test wel de enige in.

Het dopje

De achterkant van de gag en het dopje. De achterkant van de master series pie hole silicone feeding gag

Het dopje van de Master Series Pie Hole Silicone Feeding Gag past echt precies. Wat goed is, want dat betekent dat ‘ie echt afsluit. Maar je moet wel echt hard duwen om het dopje er in te krijgen. En ook hard trekken om ‘m er weer uit te krijgen. Dat voelt echt wel gek als je ‘m in je mond hebt. Ik ben best wel snel bang voor mijn tanden, maar dit voelde toch wel veilig. Ik had nooit het gevoel dat mijn tanden in gevaar waren.

Feeding gag?

Close-up van het gag deel met metaal De gag met de bandjes aan elkaar en het dopje er uit.

Deze gag wordt een feeding gag genoemd. Je kan er prima vingers doorheen steken, en tot een bepaalde maat kan een penis er ook nog wel doorheen. Maar ik vroeg me af hoe het zou gaan met vloeistoffen. Nu kreeg ik ook enige aanmoediging om dit vooral te proberen. Ik heb het gewoon met water getest, maar je kan natuurlijk elke vloeistof gebruiken die jij leuk vindt. Ik kwam er vrij snel achter dat slikken gewoon echt niet gaat met deze Pie Hole gag. Probeer maar eens je mond helemaal wijd open te doen, en dan te slikken. Dus de vloeistof die je er in giet, stroomt er weer uit.

Ik kreeg de vriendelijke doch dringende suggestie om het vooral ook even te proberen met het dopje. Dus water er in en dan snel het dopje er op. Op die manier blijft de vloeistof gewoon in je mond zitten. Tot het dopje er weer af gaat. Zeker omdat het dopje dus vrij lastig weer los laat, weet je wel zeker dat het op dat moment er echt uit klotst.

Het lijkt mij vrij logisch dat als het dopje er langer in blijft zitten, dit niks veranderd aan of de vloeistof er weer uit komt als je het dopje er uit haalt. Toch heb ik dit, na wat aandringen, ook getest. En nog een keer. En daarna nog een keer. Blijkbaar was het niet gelijk heel overtuigend. Of nou ja, voor mij wel, maar de meningen waren er over verdeeld. De conclusie was dat het niet uit maakt hoe lang het dopje er op blijft zitten, daarna komt het water, eventueel aangevuld met kwijl, er gewoon weer uit.

Best apart dat dit dan toch een feeding gag heet. Van tevoren zat ik nog te denken aan gedwongen moeten drinken (wel met consent natuurlijk), maar drinken is er dus echt niet bij. Maar toch heeft dit ook wel wat. Zeker als je wat met vernedering hebt dus. Ik heb in elk geval wel plezier gehad bij het testen van deze gag.

Slotgesp

De master series pie hole silicone feeding gag met de bandjes aan elkaar. Je ziet de gesp en de brede gaatjes. De bandjes van de master series pie hole silicone feeding gag.

Er zit trouwens ook een slotgespje aan het bandje van de gag. Je kan dus een hangslotje door het pinnetje doen en dan kan de drager de gag niet zelf afdoen. Het dopje kan er natuurlijk nog wel steeds gewoon uit. Je krijgt geen hangslotje bij de Pie Hole gag, maar hangslotjes zijn niet zo moeilijk te vinden natuurlijk.

Conclusie

Ik vind deze gag wel echt heel tof in een BDSM-spel. Vernedering vind ik tof in zo’n spel en daar past deze gag voor mij zeker wel bij. Maar ik vind het wel jammer dat hij toch wel echt oncomfortabel voor mijn kaken is. Verder werkt hij prima. Het dopje sluit echt goed af, hierdoor moet je wel hard drukken en trekken om ‘m vast en los te krijgen, maar dit kan ook veilig gedaan worden. Het is fijn dat hij helemaal van siliconen is, want dat maakt ‘m bodysafe en goed schoon te maken.

Je kan de Master Series Pie Hole Silicone Feeding Gag hier bestellen bij Easytoys voor 62,95

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.