Master Series Jugs Tepelklemmen met Emmertjes

07-09-2018

BDSM toy review: Master Series Jugs Nipple Clamps with Buckets

Ik heb al meerdere producten uit de Master Series getest en meestal vind ik dat ook erg leuk. Master Series maakt wat meer kinky producten, die soms ook best apart zijn. Niet iedereen zal er van houden, maar ik vind dat dan juist wel tof. Van Megan van Easytoys kreeg ik deze Master Series Jugs Nipple Clamps with Buckets, of gewoon tepelklemmen met emmertjes.

De verpakking

Master series jugs tepelklemmen met emmertjes Master series jugs tepelklemmen met emmertjes

De verpakkingen van Master Series zijn eigenlijk wel heel herkenbaar, want ze hebben allemaal dezelfde stijl. Zwart met zilvergrijs en meestal kan je ook al zien wat er in de verpakking zit. Op de achterkant zie je hoe je het product kan gebruiken. Wat ik wel apart vind, is dat de klemmen op de foto op een lovedoll zitten in plaats van op een echte persoon. Ik vind dat er niet per se heel tof uitzien, maar smaken verschillen natuurlijk. Verder vind ik de stijl van de verpakking prima passen bij het merk, een beetje kinky en duister.

But why?

Master series jugs tepelklemmen met emmertjes Master series jugs tepelklemmen met emmertjes

Dus, tepelklemmen met emmertjes. Ik denk dat er best veel mensen denken: waarom?! Omdat het kan! Ik vind het dus echt heel leuk en grappig. Voor mij persoonlijk hoeft BDSM niet altijd super serieus te zijn, een beetje humor er in kan ik wel waarderen. En deze emmertjes vind ik dus grappig. Maar tegelijkertijd zijn ze ook dus gewoon nog wel echt serieus bruikbaar en best praktisch. Misschien zijn er zelfs ook nog wel mensen die hier een fetish voor hebben, je kan tenslotte overal een fetish voor hebben. Ik kan me echt voorstellen dat er veel mensen zijn die dit echt super raar vinden en dat is ook helemaal prima. Maar ik hoop dat die mensen het ook gewoon okΓ© vinden dat iemand anders het wel leuk vind en niet gaan kink-shamen. Elke kink, zolang je er niemand anders kwaad mee doet, is echt prima.

Wat voor klemmen?

Master series jugs tepelklemmen met emmertjes Master series jugs tepelklemmen met emmertjes

De klemmen worden in de Easytoys omschrijving vlinderklemmen genoemd. Ik ken ze ook wel als Japanse klemmen of Amerikaanse klemmen. Dus dit is ook weer zo’n product waar meerdere namen voor zijn. Deze klemmen zien er vrij ingewikkeld uit, maar zijn eigenlijk heel simpel. Het is wel zo dat als je er aan trekt, of als er dus wat meer gewicht aan hangt, de klemmen nog iets strakker gaan klemmen. Zulke klemmen worden dus tepelklemmen genoemd, maar je kan ze natuurlijk op elk lichaamsdeel gebruiken dat jij zelf leuk of spannend vind. En waar ze blijven zitten dan. Schaamlippen, balzak, oorlelletjes, tong, wat jij maar wil.

Zwaar

Master series jugs tepelklemmen met emmertjes Master series jugs tepelklemmen met emmertjes

Een tepelklem op zich kan al vrij heftig voelen. Zeker als je gevoelige tepels hebt. Maar toch vinden sommige mensen het leuk om er ook nog gewichtjes aan te hangen. Je ziet dan ook regelmatig klemmen met gewichten er aan. Meestal is dit dan één gewichtje en daar zit dan dus verder geen variatie aan. Dat is met deze tepelklemmen met emmertjes dus wel veel toffer, want je kan zelf bepalen wat je er in doet en hoeveel. Zo kan je dus makkelijk bepalen hoe zwaar het wordt. Of nou ja, degene die de dominant is in het spel dan. Vergeet niet van tevoren natuurlijk eerst je grenzen te bespreken en een stopwoord af te spreken.

Loszittende nopjes

Master series jugs tepelklemmen met emmertjes Master series jugs tepelklemmen met emmertjes

Ik heb vaker zulke Japanse tepelklemmen gebruikt, maar deze zijn wel echt extra strak. En dus ook extra pijnlijk. In de stukjes die echt op je tepel gaan, zitten een soort rubberen nopjes. Om te zorgen dat het metaal niet in je huid gaat en je huid beschadigd. Echt wel noodzakelijk dus. Alleen die rubber nopjes vallen er wel vrij makkelijk uit. Het zit niet zo goed vast. Je kan het wel zelf terug duwen, maar wanneer de klemmetjes even dicht gezeten hebben, dus met de rubberen nopjes tegen elkaar, is de kans vrij groot dat het weer los schiet. Ze blijven makkelijk aan elkaar β€˜plakken’. Dat is echt niet handig en iets om zeker goed op te letten, want zonder het rubberen nopje heb je best een eng randje aan de klem. Ik denk dat dat echt niet goed voor je tepel (of ander lichaamsdeel) is als je dat er zo op zet en dat je de huid dan ook zeker wel zal beschadigen.

Maar, hoe was dat nou, tepelklemmen met emmertjes?

Master series jugs tepelklemmen met emmertjes Master series jugs tepelklemmen met emmertjes

Nou, zoals ik al zei, de klemmen zijn behoorlijk strak dus. Op zich is dat wel logisch, want als je de emmertjes vol gooit met lood bijvoorbeeld, moeten ze ook nog wel blijven hangen. Maar ik vond het wel jammer, want daardoor kon ik ze niet zo lang op houden, want zoveel pijn kan/wil ik niet hebben. Maar voor even waren deze tepelklemmen met emmertjes best wel leuk. Pijnlijk, leuk en grappig. Je moet dus wel heel goed opletten dat de rubberen nopjes nog goed zitten en ook met het afdoen is het opletten dat je niet zo’n nopje verliest. Maar als ze eenmaal zitten, dan zitten ze ook goed en kan je er in doen wat je wil. Water, snoepjes, bolletjes lood, zand, wijn (met een rietje, vet handig!), wat jij maar bedenkt kan er in. De emmertjes zijn gewoon waterdicht dus het kan allemaal.

Conclusie

Master series jugs tepelklemmen met emmertjes Master series jugs tepelklemmen met emmertjes

Ik vind dit echt een leuk bdsm speeltje, alleen dat die rubberen nopjes zo slecht vast zitten vind ik een groot minpunt. Maar afgezien daarvan vind ik het echt heel leuk en veelzijdig. Je kan de emmertjes gewoon leeg laten, of langzaam steeds wat meer vullen. Op kinky feestjes is het super grappig om er snoepjes of snackjes in te doen (tip: spekkies wegen bijna niks πŸ˜› ), dat is leuker rond gaan dan gewoon een bordje met snackjes, toch? Ik heb me er mee vermaakt. Het is niet een toy die ik wekelijks zal gebruiken, maar zo af en toe zullen deze tepelklemmen met emmertjes echt nog wel uit de kast getrokken worden.

Je kan deze tepelklemmen met emmertjes hier bestellen bij Easytoys voor 37,95.Β 

Helaas zijn deze tepelklemmen uit het assortiment bij Easytoys, je kan ze nog wel kopen bij bol.com voor € 24,95

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Ik krijg er toch een beetje melkmeisje associaties van haha!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.