Master Series Game of Chains

09-01-2018

BDSM toy review by Tess: Master Series Game of Chains

Master series game of chains

Ook als je niet aan BDSM doet, kan het soms wel heel spannend zijn om tepelklemmetjes te gebruiken. Je hebt tepelklemmen in allerlei verschillende vormen en maten. Sommigen zijn heel gemeen en doen echt veel pijn, terwijl anderen gewoon een lichte druk geven. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik zelf niet zo van tepelklemmen hou, want mijn tepels zijn heel gevoelig dus ik vind het al snel teveel pijn doen. Maar als ik erg opgewonden ben, dan vind ik klemmetjes die niet heel heftig zijn soms wel lekker. Bij deze set zijn de klemmen verstelbaar, dus dat leek me leuk om uit te proberen. Miriam van Easytoys stuurde mij de Master Series Game of Chains op in ruil voor mijn eerlijke review.

De verpakking

Master series game of chainsDeze Game of Chains set van Master Series is een set die er super heftig uit ziet als je naar de verpakking of de plaatjes in de webshop kijkt. Een set van 5 klemmen, verbonden met kettinkjes. Twee klemmen voor de tepels, twee voor de schaamlippen en één voor de neus. Super heftig dus. Maar zoals zoveel toys, kan je natuurlijk deze set ook helemaal gebruiken zoals jij dat zelf leuk vind, en hoeft het helemaal niet zoals op de foto van de verpakking.

De verpakking is verder vrij simpel, een zwarte doos met aan de achterkant dus een foto en beschrijving, de voorkant is doorzichtig zodat je het product alvast kan bekijken. Als je de klemmetjes eenmaal uit de doos hebt gehaald, is het vrij lastig om ze er weer terug in te krijgen. Maar klemmetjes kan je ook makkelijk gewoon los bewaren, daar heb je zeker niet zo’n grote doos voor nodig die alleen maar veel ruimte inneemt.

Ketting met haakjes

Master series game of chainsAan elk klemmetje zit een haakje die je open kan maken. Je kan de klemmetjes dus ook gewoon los halen en zonder de ketting gebruiken. Aan het lange stuk ketting zitten vier stukjes ketting verbonden met daaraan dus vier klemmetjes. Die ketting kan je niet los halen. Het lange stuk van de ketting (waar ook één klemmetje aan vast zit) kan je wel loshalen, want die zit ook weer met diezelfde haakjes aan elkaar. Zo kan je dus twee korte stukjes ketting ook los gebruiken. Bijvoorbeeld om een kettinkje tussen twee tepelklemmen te doen, of wat je ook maar leuk en spannend vind.

Klemmen

Master series game of chainsDe klemmen zelf zien er echt super degelijk uit, en zo voelen ze ook. Er zit een lange, dikke schroef doorheen, en door daar aan te draaien kan je de klem verder open doen of juist sluiten. Het draaien gaat heel soepel en makkelijk, aan de bovenkant van de schroef zitten een soort nopjes waardoor je ook niet weg kan glijden met je vingers. Ik vind de klemmen er niet mooi uitzien, maar wel stoer. Het ziet er wel gelijk kinky uit vind ik, zeker met al die ketting er aan.

Het viel me gelijk op dat de uiteindes van de klemmetjes iets gebogen zijn. De uiteindes zijn rond en voor klemmetjes best breed. Dit betekent dat de druk ook iets meer verdeelt wordt, waardoor ze minder pijnlijk zullen aanvoelen dan hele smalle klemmetjes.

Neusklem

Master series game of chainsIk had zelf, zoals denk ik de meeste mensen, nog nooit een neusklem opgehad. Ik had ook wel sterke twijfels of dat iets zou zijn wat ik ook zou willen, maar als je het niet probeert dan weet je het ook niet. Ik was bang dat het echt veel pijn zou doen, maar dat was bij mij helemaal niet het geval. Het deed echt geen pijn, maar het voelt wel echt super raar als er zo’n ding aan je neus hangt. In een BDSM spel dat wat meer gericht is op vernedering kan het denk ik leuk zijn, maar verder voelt het dus gewoon echt raar. Zo’n klem met een stukje ketting er aan heeft ook wel wat gewicht, dus het trok mijn neus ook nog eens in een andere vorm dan ik gewend ben, dat was misschien nog wel het vreemdste. Ik voelde me een beetje Octo van SpongeBob, dus dat was niet zo sexy.

Tepelklemmen

Master series game of chainsMaar toen ik eenmaal had gemerkt dat die klem op mijn neus geen pijn deed, had ik wel meer zin om ze ook op mijn tepels uit te proberen. Mijn BDSM partner zag dit ook wel zitten, dus we gingen aan de slag. Maar dat bleek dus niet zo makkelijk te zijn. Nu moet ik zeggen dat ik dus echt kleine tepels heb. Bij sommige mensen zie je dat, zeker wanneer de tepels hard zijn, deze echt goed uitsteken. Bij mij is dat uitsteken dus echt minimaal. En dat maakt het vaak best lastig om klemmetjes er goed op te krijgen. Omdat je deze klemmen ook nog eens aan moet draaien, is dat echt een heel lastig klusje. Zeker in combinatie met gevoelige tepels.

In mijn geval moest mijn tepel dus echt heel stevig vastgehouden worden en wat naar voren getrokken worden, terwijl er aan de schroef van de klem gedraaid werd. Dat is onhandig, pijnlijk en gedoe. Het was niet sexy. En als ‘ie dan zat, bleek ‘ie toch niet goed te zitten en viel ‘ie er weer af en konden we weer opnieuw beginnen. Argh! Gedoe! En gedoe is niet sexy als je gewoon geile BDSM spelletjes wil gaan doen. Uiteindelijk lukte het wel, maar als je dus kleine, niet echt vooruitstekende tepels hebt, dan zijn deze klemmen best wel moeilijk. Maar toen ze eenmaal zaten, vond ik het wel best fijne klemmen, want je kan echt zelf bepalen hoeveel druk ze geven en dus hoeveel pijn ze doen. En het was ook geen nare pijn.

Kutklemmen

Master series game of chainsAls laatste moesten dan ook mijn schaamlippen er aan geloven. En ook dat vond ik wel een beetje eng. Niet dat mijn schaamlippen super gevoelig zijn, maar nou ja, klemmen bij m’n kutje, dat idee is wel gewoon een beetje eng. Dus ik was helemaal verrast dat het best wel lekker bleek te zijn. Ik heb wel vaker klemmetjes gehad met een schroefje, maar dat was dan toch een ander systeem. Dat was dan gewoon een klemmetje en door middel van een schroefje kon je zorgen dat ze niet helemaal meer dicht konden. Maar dit systeem is toch echt anders. Je kan echt helemaal zelf bepalen hoe strak ze gaan. Je wilt natuurlijk wel dat ze blijven zitten, dus je moet ze wel tot een bepaald niveau sowieso dicht draaien, maar op dat punt kan je dus ook gewoon stoppen. En als je meer druk en/of pijn wil, dan draai je nog even verder.

Fijne verstelbare klemmen

Master series game of chainsHet klinkt echt super logisch, maar voor mij was het toch wel een ontdekking. Ik vind klemmetjes al snel te heftig, dus ik ging er eigenlijk vanuit dat klemmen gewoon niet zo geschikt waren voor mij, maar met deze klemmen vind ik het dus wel lekker. Zelfs, of misschien wel vooral, op mijn schaamlippen.

Ik heb de klemmetjes dus alleen los getest en niet als hele set zoals op de foto van de verpakking. Dat ziet er ook wel heel spannend uit maar ook echt super heftig, dus daarvoor moet ik dan echt helemaal in de juiste mood zijn. Maar dat komt er vast nog wel een keer van.

Conclusie

Ik vind dit echt wel een leuke set, die veel mogelijkheden geeft. De klemmen zijn zeker geschikt voor mensen die echt zelf de druk willen bepalen. Met deze klemmen kan dat veel beter en nauwkeuriger dan andere klemmen met schroef. Omdat het oppervlak van de pootjes wat breder is, wordt de druk ook goed verdeeld en voelt dat (in elk geval voor mij) lekkerder. Bij kleine tepels is het wel wat meer gepruts om ze er op te krijgen, maar als ze zitten, is het wel fijn. Het enige nadeel vind ik echt de prijs. Want 99,95 vind ik echt wel heel veel geld voor vijf klemmen en ketting. Ook al zijn het dus wel super fijne klemmen.

Je kan de Master Series Chain Games hier bestellen bij EasyToys voor 99,95.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.