Master Series Equine Bit Gag + Nipple Clamps

05-12-2017

BDSM toy review by Tess: Master Series Equine Bit Gag + Nipple Clamps

Master series equine bit gag + nipple clamps

Omdat ik al best wel wat jaren aan BDSM doe, heb ik ook al regelmatig gags gebruikt. Er zijn best wel veel verschillende soorten gags en ik vind de meeste ook echt leuk. Van Miriam van Easytoys kreeg ik deze spannende gag, de Equine siliconen bit met riem en tepelklemmen zoals hij in de Easytoys shop heet. Beetje ingewikkelde naam voor een gag wel.

Wat zeg je? Een gag?

Master series equine bit gag + nipple clampsEen gag kan je dragen tijdens een BDSM spel. Zo’n spel is vaak gebaseerd op machtsverhoudingen, waarbij de één dan de macht heeft en de ander zich overgeeft. Met een gag in je mond kan je niet meer praten, geen aanwijzingen meer geven, niet zeggen wat je wil. Dat kan dus erg spannend zijn. Het is verstandig om van te voren af te spreken hoe je dan wel aan kan geven als je niet meer wilt. Misschien een gebaar of bepaald geluid wat je nog wel kan maken, of hou iets in je handen wat je (hoorbaar) kan laten vallen.

Master series equine bit gag + nipple clampsEr zijn verschillende soorten gags. Deze gag is een bit gag, oftewel een soort staafje. Bij deze vorm gag heb je je mond maar een klein beetje open, wat dus redelijk comfortabel is. Een ballgag is, zoals de naam al zegt, een gag met een balletje. Dit balletje zit voor de helft in je mond, waardoor je mond dus best ver open staat. Natuurlijk hangt het van het formaat van het balletje af hoe ver dit is. Met zo’n gag kan het voorkomen dat je kramp in je kaken krijgt. Dan zijn er ook nog ringgags, die je mond dus open houden, maar waarbij er dus nog wel toegang is tot je mond, en mondspreiders, die hetzelfde effect hebben maar die kan je zelf instellen hoe ver de mond open gaat. Met sommige gags kan je nog wel een beetje praten, met anderen zo goed als niet meer. Voor bijna alle gags geldt dat je er wel van gaat kwijlen.

So much gag fun dus! Eerder testte ik al de Tantus Beginners Gag maar dat vond ik een vrij lastige gag, omdat hij best wel diep in mijn mond zat. Deze bit gag leek me een stuk comfortabeler. Afgezien van de tepelklemmetjes dan, maar dat vond ik wel een spannend extraatje.

De verpakking

Master series equine bit gag + nipple clampsDe bit gag zit in een eenvoudige maar vrij stoer ogende verpakking. Het grootste gedeelte van de doos is doorzichtig, waardoor je dus de gag zelf al ziet zitten. Weet je gelijk wat je in huis haalt, wel zo duidelijk. Op de achterkant zie je een plaatje van een dame die de gag gebruikt, voor het geval het niet duidelijk was waar deze bdsm toy voor is. Of om mensen een beetje hitsig te maken zodat ze deze gag kopen, dat kan ook.

Volgens de verpakking zijn de bandjes van PU leer, maar volgens mij zijn de bandjes gewoon, net zoals de gag zelf, van siliconen gemaakt. Ook staat er dat de klemmen verstelbaar zijn van 16 tot 24 inch (40 tot 60 cm) maar ik ga er vanuit dat hiermee het bandje van de gag bedoeld wordt, qua afmetingen klopt dat ook ongeveer wel.

Master series equine bit gag + nipple clampsDe gag is van siliconen. Dat vind ik fijn, want dit materiaal absorbeert niks en is gewoon veilig voor je lichaam. Lekker hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Tenminste, toen ik lippenstift vlekken op de gag gemaakt had, met normale lipstick, niet longlasting, ging het er wel vrij lastig weer vanaf.

Wat ook leuk is, is dat deze bit gag een slot gespje heeft. Er zit dus een gaatje in het pinnetje van de gesp waar je een slotje doorheen kan steken. Dan kan degene die de gag draagt deze dus niet meer zelf open maken en af doen. Best wel spannend toch? Je moet wel zelf voor een slotje zorgen, want die krijg je er niet bij.

Kwijl is geil

Master series equine bit gag + nipple clampsMet mijn BDSM partner had ik een lekker BDSM middagje gepland. Hij zag het ook wel zitten om deze gag te gebruiken, dus voor ik het wist, stond ik al met deze gag in mijn mond. Ik had nog een Smintje in mijn mond (ik heb dus echt een Smint verslaving moet ik bekennen) en nu kwam ik er dus achter dat je extra gaat kwijlen van de combinatie Smint en gag. Nu kan ik mij best vinden in het welbekende BDSM-spreekwoord “Kwijl is geil”, dus so far, so good. De gag zat ook gewoon lekker comfortabel in mijn mond en het materiaal voelde goed aan en was geur- en smaakloos.

De tepelklemmen

Master series equine bit gag + nipple clampsNu kwam het gedeelte waar ik toch wat meer gespannen voor was: de tepelklemmen. Ik had al gezien dat deze tepelklemmen schroefjes hadden. Je kan dan het schroefje aandraaien, waardoor het klemmetje niet helemaal meer dicht kan en daardoor dus minder hard klemt. Dat leek me wel wat, maar mijn BDSMpartner  vond dat niet nodig. Het is ook moeilijk om een discussie aan te gaan als je al een gag in je mond hebt, dus ik liet het maar over me heen komen.

Gelukkig waren de klemmetjes niet heel strak. Ik heb best gevoelige tepels, dus alsnog vond ik het wel best pijnlijk, maar wel goed te doen. In elk geval zijn deze klemmetjes voor mij wel een tijdje vol te houden, wat fijn is. De schroefjes zijn wat mij betreft ook niet echt nodig.

Om de uiteindes van de klemmetjes zitten pvc hoesjes. Dat maakt de klemmen ook iets minder gemeen. Deze hoesjes zitten wel vrij los, je kan ze er zo afschuiven. Handig met schoonmaken maar wel goed opletten dat je deze niet kwijt raakt dus!

Korte kettinkjes en hangtieten

Master series equine bit gag + nipple clampsWat me alleen echt verbaasde, was hoe kort de kettinkjes waren. Ik kon mijn hoofd niet rechtop houden, of nou ja, dat zou wel kunnen, maar dan stond er wel heel veel spanning op de kettinkjes, wat echt wel pijnlijk was voor mijn tepels. Zolang ik mijn hoofd gebogen hield, ging het prima. Maar dat betekende ook wel weer meer kwijlen.

“OMG, heb ik hangtieten?” flitste gelijk door mijn hoofd. Ik kon me niet herinneren dat de dame op het plaatje ook zo gebogen moest staan door de kettinkjes. Ik heb zeker geen slank figuur en mijn borsten zijn vrij groot, maar naar mijn weten hangen ze niet. Mijn tepels wijzen gewoon naar voren. Maar toch paste dit dus blijkbaar niet. Toen ik na het spel nog eens op de verpakking ging kijken, werd ik weer onzeker. Bij de dame op de verpakking lijken de kettinkjes juist lang. Wat is er mis met mij? Met mijn borsten? Ik ben over het algemeen best wel tevreden over mijn borsten, maar ik voelde me nu toch niet zo blij.

Master series equine bit gag + nipple clampsHet duurde even voor ik weer bedacht dat er niks mis is met mijn borsten. En al zouden ze hangen, dan is daar toch ook niks mis mee. Alsof je niet zo’n gag zou kunnen gebruiken als je hangborsten hebt. Of als je tepels naar beneden wijzen. Met alle soorten borsten zou je toch gewoon deze gag moeten kunnen gebruiken. Het zou veel handiger geweest zijn als je zelf de lengte van het kettinkje zou kunnen instellen op één of andere manier.

Voor een BDSMspel kan het ook best wel leuk zijn als je je hoofd niet recht kan houden, het had zeker wel zijn charme. Zeker als je dan af en toe gedwongen wordt om tóch je hoofd recht te houden en er dan veel spanning op je tepels komt te staan. Maar hoewel dit dus best wel goed uitpakte, had ik het fijner gevonden als we hier zelf voor hadden kunnen kiezen. In plaats van dat dit de enige mogelijkheid was. Die ik dus door de verpakking ook niet verwacht had.

Conclusie

Deze bit gag met tepelklemmen was wel anders dan ik had verwacht door de korte kettinkjes, maar ik vind het wel een super leuk speeltje. Voor beginnende of nog ontdekkende BDSM’ers is dit zeker een leuke en veelzijdige toy. Je kan natuurlijk ook de gag gebruiken en de klemmetjes los laten hangen.

Voor de wat meer gevorderde BDSM’er is deze gag ook heel leuk. Het materiaal vind ik een groot voordeel, zeker niet alle gags zijn van veilig en hygiënisch materiaal gemaakt. De combinatie tepelklemmen en gag vind ik erg spannend. Met één speeltje kan je gelijk al een heel leuk spel neerzetten en dat is altijd fijn natuurlijk.

Je kan de Master Series Equine Bit Gag + Nipple Clamps hier bestellen bij Easytoys voor € 52,95.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Lingerie review by Tess: Curve by Fantasy Lingerie Katia | Tess Tesst - […] BDSM toy review by Tess: Master Series Equine Bit Gag + Nipple Clamps […]
  2. BDSM toy review by Tess: Pink Pony Club Ball Gag | Tess Tesst - […] heb ik al een review geschreven over een big gag met klemmetjes er aan, die beviel best wel goed,…
  3. BDSM toy review by Tess: Rimba Mouthgag with O-ring | Tess Tesst - […] gag voel ik me toch gelijk wat machtelozer. Je hebt allerlei verschillende soorten gags: ballgags, bitgags, mondspreiders, gags met…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.