Home 5 Reviews over 'Male Toys'

Reviews over Male Toys

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Male toys, toys voor mannen of toys voor mensen met een penis.

Deze sextoys zijn speciaal bedoeld voor de penis of de anus. Je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld masturbators, eikelvibrators, aftrek eitjes, prostaatstimulators en cockringen. Sommige van deze toys vibreren, maar dat is zeker niet altijd het geval.

Er zijn nog altijd veel meer toys voor vrouwen dan voor mannen. Maar tegenwoordig zijn er gelukkig ook al veel leuke male toys en komen er ook steeds meer bij.

Een aantal bekende merken die male toys maken zijn FleshLight, Tenga, Hot Octupuss en Aneros.

Toys die gemaakt zijn voor G-spot stimulatie zijn vaak ook geschikt voor P-spot, of prostaatstimulatie. Een male toy hoeft dus niet per se ook exclusief voor de man ontworpen te zijn.

Ook bij male toys is het belangrijk om altijd te letten op het materiaal. Sommige materialen zijn poreus, bij de meeste masturbators is dit het geval. Dit houdt in dat zo’n toy nooit echt goed schoon gemaakt kan worden. Het is verstandig om zo’n toy niet heel lang (jaren) te blijven gebruiken.

Bij anale toys is het verstandig om een niet poreus materiaal te kiezen, zoals glas, silicone of hard plastic (ABS).

Nuttige Links Categorieën

Reviews

De Beste Seksspeeltjes

Steun Tess Tesst

Pin It on Pinterest