Maia Kendall Dildo

10-06-2019

Dildo review door Tess: Maia Kendall Dildo

Soms als ik een seksspeeltje zie, denk ik gelijk: ooehh, volgens mij wordt dit heel lekker! Dat had ik ook toen ik de Maia Kendall dildo (voorheen de Maia Marcia) voor het eerst zag. Ik had nog nooit van het merk Maia gehoord, maar een siliconen dildo met zo’n goede vorm, dat maakt me gelijk al blij. Ik kreeg de Maia Kendall in ruil voor mijn review.

De verpakking

Maia kendall dildo Maia kendall dildo

Hoewel ik dus gelijk enthousiast werd van de inhoud, de verpakking van de Maia Kendall vind ik dus echt niks. Zo’n super saaie plastic blisterverpakking met een wit papiertje er in. Een heel saai wit papiertje. Als ik op de site van Maia zelf kijk, zie ik dat ze een leuk, fris logo hebben. Maar dat vind je op deze verpakking niet eens terug. Op de achterkant van het papiertje vind je wat basic informatie en dat is het. Weg met de verpakking dus. Ik vind het wel jammer dat je bij dildo’s meestal geen bewaarzakje krijgt. Ik zou dat wel graag willen. Maar de Maia Kendall is ook zeker geen dure toy, dus als ik naar de prijs kijk, vind ik zo’n saaie verpakking gewoon heel acceptabel.

Specs van de Maia Kendall

Maia kendall dildo Maia kendall dildo

De Maia Kendall is gemaakt van siliconen. Helemaal bodysafe dus, want niet giftig en niet poreus. Bij siliconen toys gebruik je beter geen siliconen glijmiddel. Maar gelukkig zijn er genoeg fijne waterbasis glijmiddelen, zoals die van Sliquid. Die zijn echt geweldig. De Maia Kendall is wat aan de grote kant, wat langer en dikker dan gemiddeld. I like it! De onderkant van deze geribbelde dildo is een zuignap. Op de onderkant vind je trouwens wel het leuke logo van Maia.
De dildo voelt heel stevig en weinig flexibel aan.

Veelbelovend

Maia kendall dildo Maia kendall dildo

Door de vorm had ik van tevoren al het idee dat deze Maia Kendall heel goed zou zijn voor mijn G-spot. Hij is een beetje gebogen, maar vooral de kop ziet er uit alsof mijn G-spot dit heel leuk gaat vinden. Er is een goede ribbel en de kop is een beetje plat. In mijn ervaring werkt dat erg goed. Ik was zo benieuwd, dus ik wachtte niet lang om ‘m te testen.

De Test van de Maia Kendall

Maia kendall dildo Maia kendall dildo

Met een beetje Sliquid Sizzle ging ik aan de gang. Deze Maia Kendall was echt alles wat ik ervan verwacht had. Misschien een beetje meer zelfs. Alleen al het inbrengen was een ervaring op zich. Al die ribbels en die kop die inderdaad perfect mijn G-spot stimuleerde. Ik hou heel erg van wat dikkere dildo’s, maar dik gecombineerd met ribbels is altijd even afwachten hoe dat voelt. Het kan te heftig zijn. Maar deze Maia is gewoon perfect!

Precies goed

Maia kendall dildo Maia kendall dildo

Dit is zo’n dildo waarmee ik me gewoon heel lang kan vermaken. Het stoten met deze dildo voelt gewoon zo goed, zo bevredigend. De ribbels zijn precies goed. Helemaal niet pijnlijk of oncomfortabel, gewoon alleen maar lekker. Mijn vagina en mijn G-spot worden gewoon echt goed gestimuleerd. De Maia Kendall laat mij zonder moeite klaarkomen en squirten. Dat komt denk ik vooral door de goede vorm van de kop en de hoek of de ribbel die je daar hebt. Maar het feit dat mijn hele vagina gewoon gestimuleerd wordt, zorgt er denk ik voor dat het allemaal nog veel intenser voelt.

Klein minpunt

Maia kendall dildo Maia kendall dildo

Het enige minpuntje van de Maia Kendall is dat je ‘m niet heel comfortabel kan vasthouden. De basis (de zuignap) is vrij groot, maar dun en daardoor flexibel. Het houdt een beetje raar vast dus. Ik gebruik zelf de zuignap nooit, dus ik had liever een iets dikkere basis gezien, zodat ik ‘m beter, fijner vast kon houden. Maar alle pluspunten compenseren ruimschoots voor dit kleine minpuntje.

Conclusie

Maia kendall dildo Maia kendall dildo

Elke keer als ik deze dildo gebruik, word ik er gewoon blij van. Ik kan er dus best kort over zijn. Dit is gewoon echt een super fijne dildo voor een hele goede prijs. Als je houdt van wat dikkere dildo’s met ribbels, is deze echt ook wat voor jou. Voor mij wordt dit in elk geval een dildo die ik zeker vaker zal gebruiken. Ik denk dat ‘ie in mijn sextoytas belandt, tussen de toys die ik graag meeneem naar spannende feestjes.

Je kan de Maia Kendall helaas niet meer bestellen in Nederland. De Maia Riley kan je nog wel hier bestellen

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Dream Toys Naughty Baroness | Tess Tesst - […] best wel aanwezig zijn, merkte ik hier niet zoveel van als ik had verwacht. Bij een toy zoals de…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.