Magic Motion Crystal Duo

30-01-2023

Het merk Magic Motion had ik al vaker voorbij zien komen, maar ik had er nog nooit iets van getest. Deze Magic Motion Crystal Duo is een toy om je bekkenbodemspieren mee te trainen, altijd interessant! Ik kreeg deze bekkenbodem toy met app van Easytoys.

Specs

Materiaal: siliconen
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes, waarvan 1 steady. In de app meer mogelijkheden
Waterproof: ja
Verkoopprijs:  86,99 euro, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? De verpakking was het hoogtepunt, hoor. Pff.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de magic motion crystal duo De achterkant van de verpakking van de magic motion crystal duo

Ik ben meestal niet zo positief over verpakkingen van sextoys, omdat het allemaal zo weinig origineel is. Maar de verpakking van de Magic Motion Crystal Duo vind ik écht heel leuk! Het is fris en cute en ik hou er van. Een doosje met een illustratie, het ziet er echt heel leuk uit. Ik weet niet zeker waar ik allemaal naar kijk, maar dat maakt niet uit.

In de verpakking vind je natuurlijk de Magic Motion Crystal Duo zelf, dat is een setje. Je hebt één glazen balletje met houder, en dan heb je nog een dubbele, daar zit ook een glazen balletje in en een deel met een motortje. Dat is de enige die dus kan vibreren.

Verder vind je nog de USB-oplaadkabel in de doos, een bewaarzakje en de gebruiksaanwijzing.

Mijn eerste indruk van de Magic Motion Crystal Duo

De magic motion crystal duo in mijn hand. De magic motion crystal duo naast een lipstick

Het setje ziet er heel leuk uit. Ik vind de kleur van de Magic Motion Crystal Duo mooi, die zit een beetje tussen donkergroen en petrol in. Ik vind het ook leuk dat ze allebei zo’n glazen balletje hebben. Ook bij die dubbele, zou je dus dat glazen balletje er uit kunnen halen, als je wat minder gewicht wil. Het lijkt me niet dat dat nodig is, want hij weegt echt niet veel. Ik vind het wel jammer dat het andere deel van de set niet een houder voor twee balletjes heeft. Dan zou er net wat meer variatie zijn.

De glazen balletjes zijn er best makkelijk uit te duwen, wat handig is met schoonmaken. Om ze terug te duwen is iets lastiger, maar goed te doen.

De app die bij deze sextoy hoort, heet de ‘Whats Sense’ app. Ik krijg niet gelijk een positieve indruk van deze app omdat de vertalingen veelal net niet kloppen, net zoals de naam van de app.

De test van de Magic Motion Crystal Duo

De duoballetjes van de magic motion crystal duo De glazen balletjes van de magic motion crystal duo in mijn hand.

Over het losse balletje valt niet superveel te zeggen. Het is een balletje van 42 gram die je in kan brengen in de vagina, om er vervolgens bekkenbodemoefeningen mee te doen. Alleen het balletje inbrengen en dragen doet mij niks. Als je benieuwd bent hoe dat nu eigenlijk precies moet, je bekkenbodemspieren trainen, check dan eens de Smartball challenge.

Dan verder met de toy waar deze set natuurlijk vooral om draait. Ik was superbenieuwd wat voor oefeningen ik in de app allemaal kon doen met deze balletjes.

De app heeft duidelijk wat minder mogelijkheden dan de meeste andere apps die ik gebruikt heb met sextoys. Er zijn een paar patronen waar je uit kan kiezen, je kan met je vinger swipen om ‘m harder en zachter te laten gaan, hij kan reageren op muziek en je kan dus bekkenbodemoefeningen doen. Ook kan je de toy op (lange) afstand laten bedienen door iemand anders.

Ik wilde deze balletjes vooral voor dat laatste, dus ik ging voor de ‘kegel’ optie. De eerste oefening is vier seconden aanspannen en vier seconden relaxen, en dat vier keer herhalen. Tijdens de vier seconden aanspannen, gaat het balletje trillen. Je hoort een stem die je vertelt wat je moet doen. Nog voor ze uitgesproken is, begint de oefening al. De balletjes registeren helemaal niet of je ook daadwerkelijk aanspant of ontspant, zoals de Perifit bijvoorbeeld wel doet. Dus eigenlijk is dit een toy die gewoon om de vier seconden trilt.

Er zijn vijf levels, maar er zit niet zoveel variatie in de oefeningen. Soms moet je wat vaker herhalen, of iets langer aanspannen of wat korter ontspannen.

Dit klinkt al niet zo heel geweldig, maar het wordt nog erger. Ik heb deze oefeningen namelijk niet eens kunnen doen. Want elke keer zodra ik de Magic Motion Crystal Duo in mijn vagina inbracht, verloor hij de verbinding. Het leek net een slechte slap stick. Zodra de balletjes zaten, viel de verbinding weg. Haalde ik ze er uit, was de verbinding gelijk weer terug. Het is dat ik begrijp dat zoiets niet geschikt is voor Bananasplit, maar ik had toch wel even het gevoel dat ik in de zeik genomen werd.

Ik heb vroeger wel vaker problemen gehad met de connectie van toys. Zeker als je, net zoals ik, dikke bovenbenen hebt, dan is het vaak moeilijk voor bluetooth signaal om daardoorheen te komen. Want bluetooth werkt nu eenmaal niet door water, en je lichaam bestaat voor een groot deel uit water. Dus als zo’n toy dan helemaal ingesloten wordt door lichaam, kan dat moeilijk zijn. Maar nu had ik mijn benen nog niet eens bij elkaar! Zo erg heb ik het echt nog nooit meegemaakt. Ik was echt verbaasd, extra omdat er dus nog een deel van de toy gewoon buiten de vagina blijft, net zoals bijvoorbeeld bij de Lovense Lush 3. En die heeft zelden connectie-issues. Sowieso dacht ik dat de tijd van slechte connectie met sextoy apps wel een beetje achter ons lag. Maar dit is weer jaren terug in de tijd, met Magic Motion.

Verder heb ik de app niet getest, want het heeft allemaal geen nut als de verbinding gelijk wegvalt.

Ik heb nog wel de vibratiestandjes getest, want die kan je gewoon met het knopje op de toy gebruiken. Dat knopje zit op het deel wat uitsteekt. Waar ze duidelijk dus ook beter het deel hadden kunnen maken wat het bluetooth signaal opvangt.

De vibraties zijn net wat onder middelmatig. Ze zijn niet diep en ook niet zo krachtig. Sowieso vind ik vibraties in mijn vagina nooit superspannend, tenzij het écht hele goede, diepe vibraties zijn. Maar dat was duidelijk niet het geval.

Conclusie

Ja, ik kan er niet meer van maken. Eigenlijk vind ik de Magic Motion Crystal Duo gewoon waardeloos. Hij wordt gepresenteerd als kegeltrainer, maar als ‘ie al zou werken, zou ik dat programma echt véél te eenvoudig vinden om dit echt een kegeltrainer te noemen. Maar aangezien hij helemaal niet werkt met app, blijft er gewoon eigenlijk niks van deze toy over. Want van de vibraties moet ‘ie het ook al niet hebben. Echt één grote anticlimax, deze Magic Motion Crystal Duo.

Je kan de Magic Motion Crystal Duo hier bestellen bij Easytoys voor 86,99 euro.

Maar beter ga je voor de Perifit, die wel werkt én hele leuke spelletjes heeft om je bekkenbodem te trainen.
Of misschien de Lovense Lush 3, als je gewoon een speeltje op afstandsbediening wil.
Of gewoon voor eenvoudige balletjes waarmee je prima je bekkenbodemspieren kan trainen.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.