Magic Face 2 Yukikaze | Onahole review

01-05-2019

Ik kreeg de Magic Face 2 Yukikaze van Motsutoys in ruil voor een eerlijke review.

Verbouwing

Ik was de Magic Face 2 Yukikaze een beetje vergeten, wat best knap is voor een sextoy die schoon aan de haak een ruime 3 kilo weegt. Maar we hebben laatst onze slaapkamer verbouwd en toen is hij een kast in gegaan, en nou ja, gelukkig vond ik hem niet 25 jaar later terug op de vliering zoals menig jeugdtrauma is begonnen. Dus excuses voor de enigszins verlate review.

Onahole?

De Magic Face 2 Yukikaze is op het eerste gezicht niet een (voor mij dan) standaard onahole, voornamelijk omdat we het hier hebben over een bijna buste formaat masturbator. Je krijgt een (bijna) levensgroot hoofd van TPE met daarin een (bijna) levensechte mond en nou ja, wat je verder aan een hoofd verwacht. Maar dan helemaal van TPE.

Ik ben normaal gesproken de “houd hem in je hand” versie van een onahole gewend, zoals bijvoorbeeld de Ondo! Nupu of de Kiyo Bound Kohai.

Maar dit is dus een “heel” hoofd. Inclusief inwendig skelet.

Toen ik hem zag op de website van Motsutoys werd ik in ieder geval wel nieuwsgierig. Is het echt een heel andere ervaring? Is het echt lekkerder dan een kleinere onahole. Nou ja, je snapt het wel

Yukikaze

Net zoals bij alle Japanse seksspeeltjes die ik mag testen heb ik even wat research gedaan naar wat Yukikaze nu eigenlijk betekent. En het kan (zoals wel vaker) van alles betekenen. Ik ben er nog niet helemaal achter wat nu echt de daadwerkelijke betekenis is. Maar het is of de naam van een Japanse Battlecruiser ten tijde van de tweede wereldoorlog, of gewoon een naam van een anime figuur dat toevallig op de doos terecht kwam (ik gok de tweede, maar zeker weet ik het niet).

Magic Face 2 Yukikaze in de doos

De doos van de Magic Face 2 Yukikaze is een klassiek Japans anime/hentai ontwerp. Heel veel japanse karakters, en de foto van een meisje dat blijkbaar een fetish heeft voor het aflikken van het plekje tussen haar duim en wijsvinger.

Het is allemaal ECHT heel erg Japans, het is dus ook niet subtiel of anders uit te leggen, je houdt van dit soort spannende plaatjes, en je hebt net een masturbator aangeschaft in dit genre. Deal with it!

Als je voorbij dit reclame geweld bent vindt je in de doos een plastic verpakking met daarin de daadwerkelijke Magic Face 2 Yukikaze, een groot, beetje lomp stuk TPE in de vorm van een “bijna” echte kop van een hentai figuur. Inclusief “staartjes” die gewoon ook een stuk TPE zijn. Verder zit er in de doos een sachet glijmiddel, en een zwart lint dat als blinddoek dient, voor als je “cosplay” wil doen.

Ik snap het cosplay ding hier niet, maar ik ben ook niet zo thuis in cosplay dat ik het wellicht wel zou snappen, dus, mocht jij een cosplay fan zijn, do tell!

Verder is deze onahole natuurlijk volledig analoog en zijn er geen oplaadkabels oid te bekennen. Hier is je 3 kilo wegend stuk TPE, en have fun!

Magic Face 2 Yukikaze zelf

Magic face 2 yukikaze onahole review

Wellicht dat hetgeen ik hier boven schreef wat negatief oogt, dat is zeker niet mijn insteek, maar ik schrijf het gewoon graag op zoals het op mij overkomt.
Toch wil ik nog wel even iets meer kwijt over de Magic Face 2 Yukikaze zelf.

Er is namelijk wel duidelijk nagedacht over deze 3 kilo TPE.

Zo dit er aan de binnenkant een “skelet” waardoor je meer stevigheid krijgt en je dus het gevoel krijgt dat je met een “echt” hoofd te dealen hebt.
Dat is ook wel het enige wat het “echt” maakt, want er ontbreken verder ogen, wenkbrauwen, lippen, er is wel een neus, maar ook dat is niet je dat.

Dus “echt” is een beetje een rekbaar begrip hier. Maar ja, het is hentai, daar is alles rekbaar (en niet alleen de tentakels).

Rekbaar is overigens ook de mond, die kan je dus een beetje opentrekken, als dat je ding is dan, want dit soort toys moet sowieso heel erg je ding zijn.

En ik moet zeggen, ik werd er vooralsnog niet heel geil van.

Dat was tot op het punt dat ik hem moest gaan testen, toen veranderde dat snel.

De Magic Face 2 Yukikaze getest

En toen was het tijd om te testen. Dit soort grote masturbators, ja oke onaholes zijn niet zo makkelijk mee te nemen je bed in. Althans op de doos staat dat je hem ook boven je pik kan houden om een soort gefingeerd standje 69 te kunnen doen, maar met gestrekte armen 3 kilo heen en weer blijven bewegen, grote jongen die dat lang volhoudt.

Nee dit hoofd, want laten we eerlijk zijn, dat is het, dit hoofd moet op een tafeltje of op een verhoging staan zodat je net kan doen of je door iemand gepijpt wordt. Of als je net zoals ik een deepthroat fetish hebt alsof je iemand keihard aan het skullfucken bent.

Tot nu toe is nog geen toy echt in de buurt gekomen van een echte deepthroat sensatie. De Ondo! Nupu en de Kyo Bound Kohai kwamen met hun tanden wel in de buurt op dat gebied en waren ook strak genoeg voor dat gevoel. Maar er ontbrak altijd wat. En blijkbaar was dat het gevoel van het onder controle houden van een hoofd.

De Magic Face 2 Yukikaze doet het hoofd gebeuren dan ook meer dan eer aan. En ook de binnenkant van deze onahole doet je het gevoel geven dat je echt iemand in de keel aan het neuken bent. Inclusief bump voor een huig en verder de overgang tussen luchtpijp en slokdarm. Althans ik neem aan dat dat de insteek is voor de splitsing die je tegenkomt. Ook al wordt dat expliciete feit niet genoemd, maar ja, ik ben nooit zo subtiel, dus ja, die splitsing, best geil joh.

Overigens moet je natuurlijk wel even glijmiddel gebruiken, en heb ik gemerkt dat een hole warmer bij dit soort massieve stukken TPE eigenlijk niet werken. Dus het is wel of je “date” net een ijsje heeft gegeten, maar ook dat is stiekem gewoon best lekker.

Is dit dus een aanrader voor deepthroat liefhebbers als ik? Ja, maar, er zit wel een dikke maar aan.

De Magic Face 2 Yukikaze schoonmaken

Magic face 2 yukikaze onahole review

Mocht je denken, hey hallo, je verhaal is nog niet af. Dan klopt dat, want de dikke maar zit namelijk in het schoonmaken van deze toy.

Het is namelijk allemaal wel superlekker en super goed gemaakt, maar schoonmaak technisch hebben ze wel een stukje overgeslagen (in mijn optiek dan). Je kan de Magic Face 2 Yukikaze namelijk totaal niet makkelijk schoonmaken.

Ja je kan er zeker wel toycleaner en heel veel water in en uit laten stromen, maar of het dan echt schoon wordt? Ik weet het niet. Probleem is namelijk dat er alleen maar een ingang in de Magic Face 2 Yukikaze zit. De kamers “achter in de keel” zijn visueel en fysiek niet bereikbaar en hoe weet je dan zeker dat het allemaal schoon en droog is. Helemaal aangezien alles van (poreus) TPE is?

En dan komt het “gebruik dan een condoom” dingetje om de hoek kijken.
Nu ben ik persoonlijk van mening dat als jij een seksspeeltje gebruikt je daar geen condoom voor zou moeten om doen.

Niet dat er iets mis is met het gebruik van condooms, helemaal niet zelfs, zeker niet in de juiste maat. Maar zelfs ALS je een condoom zou gebruiken bij deze toy, krijg je het poreuze TPE nog steeds niet helemaal schoon. Want op de lange duur gewoon echt niet hygiënisch en vooral erg onwenselijk is.

Mijn reactie toen ik tot deze conclusie kwam: buh!

Conclusie

Oh wat baal ik van deze conclusie, want ik kan je deze Magic Face 2 Yukikaze dus eigenlijk niet echt aanraden. Want de schoonmaak is echt wel een dingetje. Tegelijkertijd is dit voor een deepthroat fetish persoon als ik echt, echt heel lekker en wil ik eigenlijk roepen koop dit! Je wil dit!

Maar ja, gezondheid is ook een ding, dus denk daar goed over na voordat je de Magic Face 2 Yukikaze gaat bestellen.

De Magic Face 2 Yukikaze is te koop bij Motsutoys voor € 197,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.