Mae B Pulse Two

20-11-2020

Nog niet zo lang geleden schreef ik over de Mae B Pulse One. Een stotende toy die echt wel lekker was. Maar ik vond het jammer dat โ€˜ie mijn G-spot niet raakte en ik miste toch ook wel wat clitorale stimulatie. De Mae B Pulse Two bleek alles te hebben wat ik wilde en Euphoria was zo lief om er eentje naar mij op te sturen, zodat ik kon testen of dit ook echt alles was wat ik wilde.

Specs

Materiaal: siliconen, dus bodysafe
Oplaadbaar: ja met USB-oplaadkabeltje
Standjes: 7 vibratiestandjes waarvan 3 steady en 4 stootstandjes
Waterproof: spatwaterdicht
Verkoopprijs: 129,90, hier te koop bij Euphoria
Is โ€™t wat? Ja, zeker

Verpakking en de inhoud

De mae b pulse two ligt voor de doos. Het is een witte doos met een subtiel zigzag-printje en een gouden bandje onderop. Je ziet een foto van de toy op de doos en de naam. Ook staat er op dat de toy werkt met magnetic induction technology. De sleeve van de doos staat rechtop, daar voor ligt de witte bewaardoos. Je ziet daar het doorzichtige briefje van mae b in liggen in de deksel. In de doos zie je de pulse two liggen.

Voor mij kan een verpakking best veel doen. Ik begrijp dat je vrij weinig aan een verpakking hebt, maar toch. Als een seksspeeltje een hele toffe verpakking heeft, word ik daar gelijk wel enthousiast van. Dat heb ik niet bij de verpakking van de Mae B Pulse Two. Het is gewoon een beetje boring. De buitenkant van de verpakking in elk geval.

Wanneer je de sleeve dan de doos haalt, komt er een witte bewaardoos tevoorschijn. Het logo van Mae B staat daar voelbaar in gedrukt en in de binnenkant zit een mooi briefje van Mae B. Helemaal leuk. De Mae B Pulse Two ligt er netjes in en er is ook een vakje voor het USB-oplaadkabeltje. Onderin vind je nog de gebruiksaanwijzing.

Mijn eerste indruk van de Mae B Pulse Two

De mae b pulse two ligt op de zijkant van de witte bewaardoos. Daar voor zie je het usb-oplaadkabeltje liggen (met een pin, geen magneetjes) en de gebruiksaanwijzing. De mae b pulse two ligt op de gebruiksaanwijzing.

Dit is natuurlijk best een bijzondere sextoy. Hij kan stoten, in verschillende standjes, en dan ook nog eens vibreren tegen je clitoris. Dat zijn wel dingen waar ik blij van word. Ik vind in mijn vagina beweging veel fijner voelen dan vibratie. Terwijl mijn clitoris wel weer heel blij wordt van (goede) vibratie, dus ik zie het helemaal zitten. De top van de Mae B Pulse Two is wat gebogen, waardoor โ€˜ie waarschijnlijk mijn G-spot zal raken.

De clitorisstimulator is heel flexibel en buigt super makkelijk mee. Die zal dus waarschijnlijk bij veel lichamen goed aansluiten.

Onderop heeft de Mae B Pulse Two drie knopjes. Het bovenste knopje is het power knopje. Daar onder zit het knopje voor het stoten en als onderste heb je het vibratieknopje.

De test van de Mae B Pulse Two

De mae b pulse two in mijn hand. De mae b pulse two naast een lipstick, die er nu best klein uit ziet.

Ik zeg het altijd, maar: glijmiddel! Gebruik een fijn glijmiddel bij je toys, zeker als ze bewegen. Ik gebruikte Sliquid Sea, want alles van Sliquid is geweldig en fijn voor je vagina.

Zoals ik in mijn review over de Mae B Pulse One ook al beschreef (daar leg ik de techniek ook iets verder uit), ligt bij deze stotende sextoy de nadruk op het naar binnen stoten. Wat echt heel goed en lekker voelt. Het zijn geen diepe stoten, maar korte, wel krachtige stootjes. De toy wordt iets langer als โ€˜ie uit stoot, maar niet heel veel.

Er zijn vier verschillende stootstandjes. De eerste stoot redelijk langzaam (in vergelijking dan, want ik vind het alsnog best snel), het tweede standje stoot snel(ler), en dan zijn er nog twee standjes die dat afwisselen. Ik vind ze eigenlijk allemaal lekker.

Ik vind het stotende gevoel in mijn vagina echt heel fijn voelen. Door de kromming raakt de Mae B Pulse Two mijn G-spot, wat nog stimulerender voelt. Mijn G-spot is makkelijk, maar ik heb wel een specifiek soort stimulatie nodig. Best wel krachtig en heel gericht. Dat doet deze Mae B niet genoeg om mij een G-spot orgasme te kunnen geven. Maar, hij stimuleert mijn G-spot zeker wel. En tegelijkertijd stimuleert โ€˜ie ook mijn clitoris.

De clitorisstimulator van de Mae B Pulse Two

De mae b pulse two in mijn hand. Ik trek de clitorisstimulator naar beneden om te laten zien hoe flexibel die is. Close-up van de mae b pulse two. Je ziet de bovenkant van de toy, maar ook heel goed de vorm van de clitorisstimulator. Die heeft best een aparte vorm. Een soort vlindertje, met twee vleugeltjes en aan de bovenkant nog een uitsteekseltje.

Zoals ik al had verwacht, sluit de clitorisstimulator heel goed aan bij mijn vulva. De stimulator is zo flexibel, dat kon ook bijna niet anders. De vibratie is best wel okรฉ. Persoonlijk hou ik van vibratie die heel krachtig en heel diep is. Dus voor mij mocht het nog wel meer zijn, maar ik weet dat ik daar best veeleisend in ben. De vibratie van de Mae B Pulse Two is voor mij voldoende om van klaar te kunnen komen, maar ik word er dus niet super enthousiast van. Ik ben gewoon niet zo snel tevreden.

Maar, de combinatie van dat stoten tegen mijn G-spot en de vibratie op mijn clitoris, dat is wel echt hรฉรฉl fijn! Dit is wel echt genieten. En nog makkelijk ook, want je hoeft maar รฉรฉn ding vast te houden in plaats van twee losse toys, wat toch altijd een beetje geklooi is. Het gevoel is heerlijk intens, het is bij elkaar best veel en, nou ja, ik hou dus van veel. (En wil toch nog meer, I canโ€™t help myself.)

Blended orgasms

Ja, kom ik weer met mijn blended orgasms hoor. Wanneer mijn G-spot en clitoris tegelijk gestimuleerd worden, heb ik dus een blended orgasm, oftewel, een gemixt orgasme. In het Nederlands klinkt het toch minder lekker. Maar die blended orgasms, dat zijn dus wel mijn favoriete orgasmes. Zoโ€™n orgasme voelt zo intens, alsof het vanuit mijn tenen komt en mijn hele lichaam overspoeld. Mijn orgasme duurt dan ook langer en ik moet er daarna echt even van bijkomen. Ik vind het geweldig. En deze Mae B Pulse Two geeft mij dus zulke orgasmes.

De knopjes van de Mae B Pulse Two

Close-up van de onderkant van de pulse two. Je ziet de drie knopjes, drie rondjes onder elkaar. Het bovenste knopje heeft het power logo er op. Het middelste knopje heeft pijltjes omhoog en naar beneden en het onderste knopje heeft een golfje er op. De mae b pulse two in mijn hand, zoals ik 'm vast zou houden als ik 'm gebruik, met mijn duim op een knopje.

Ik snap dat sextoys niet onbeperkt ruimte hebben voor knopjes. Maar ik snap niet zo goed waarom je een apart powerknopje zou willen maken op een sextoy, dit is zelden nuttig. Ik heb liever een omhoog en omlaag knopje voor de standjes. In dit geval: twee omhoog en twee omlaag knopjes, want er zijn natuurlijk twee functies. Volgens mij had dat best gepast.

De knopjes zijn wel heel goed voelbaar en omdat het er maar drie zijn, is het ook niet moeilijk om te onthouden welk knopje waarvoor is.

Conclusie

De Mae B Pulse Two is echt wel een fijne toy! Hij stoot lekker, kort maar krachtig. De clitorisstimulator is flexibel genoeg om bij veel lichamen lekker aan te sluiten. De vibratie had van mij wel iets krachtiger en dieper gemogen, maar is zeker niet slecht. De combinatie van de vibratie tegen de clitoris en het stoten tegen de G-spot levert een heerlijk gevoel op, maar vooral geweldige orgasmes. Hij werkt makkelijk en goed, zeker wel een aanrader!

Je kan de Mae B Pulse Two hier bestellen bij Euphoria voor 129,90 euroย 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.