Mae B Pulse One – review

02-10-2020

Misschien is het best raar om als sextoy reviewer niet van vibraties in je vagina te houden. Want dat is toch waar veel vibrators voor gemaakt zijn. Ik vind vibraties tegen mijn clitoris awesome! Maar in mijn vagina heb ik liever een toy die beweegt. Dus toen ik van Sextoyland de Mae B Pulse One kreeg, was ik daar echt blij mee. Want dit is geen vibrator, nee, De Mae B Pulse One is een stotende toy!

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic (allebei bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: vier standjes
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 119,95, hier te koop bij Sextoyland
Is ’t wat? Ik hou van dit gevoel!

De verpakking en de inhoud

De mae b pulse one ligt voor de verpakking. Een vrij saaie witte doos met foto van de toy en zig zag printje. De mae b pulse one ligt in de bewaardoos. Je ziet ook het usb oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing.

De verpakking van de Mae B Pulse One bestaat uit een bewaardoos met sleeve daaromheen. De look van die sleeve vind ik niet heel tof. Het is niet lelijk ofzo, maar ik word er niet gelijk enthousiast van. Wit met een zigzagpatroontje, een foto van de toy en de naam. Op de achterkant vind je een klein beetje informatie over de toy. Niks bijzonders dus.

De bewaardoos is wit, met het Mae B logo er (voelbaar) ingedrukt. Een klein lintje om de doos makkelijk open te kunnen doen en als je β€˜m open doet, zie je gelijk een semi-transparant papiertje met daarop een boodschap van Mae B. Dat vind ik leuk. Ziet er mooi uit, voelt leuk en luxe, maak je mij blij mee.

In de doos vind je de Mae B Pulse One zelf natuurlijk, een gebruiksaanwijzing en het USB-oplaadkabeltje.

Magnetic Induction Technology

Close-up van de achterkant van de verpakking, waar je ziet dat de mae b pulse one werkt met magnetic induction technologie. Je ziet ook een tekening van de kop van de toy, die uitschuift. Close-up van de oplader naast het punt waar de oplader er in moet. Het is een usb-kabeltje met pinnetje.

Op de verpakking zag ik staan dat deze Mae B Pulse One werkt met Magnetic Induction Technology. Dat zei me nog niet echt iets, dus dat vroeg om een beetje onderzoek.

Je hebt stotende toys eigenlijk in twee categorieΓ«n. Toys zoals bijvoorbeeld de Thrust-Her.Β Zo’n stotende toy beweegt heel gelijkmatig in en uit. Het draaien van de motor wordt omgezet in een heen en weer beweging (zoals je bijvoorbeeld ziet bij een stoomlocomotief) Hierdoor ligt er geen nadruk op de in- of uitbeweging.

Dan heb je toys zoals de Stronics van Fun Factory, die ze zelf ook wel pulsators noemen. Deze werken met een andere techniek. Bij deze toys wordt er niet eerst een Β ronddraaiende beweging gemaakt, maar gelijk een stotende beweging. Dit gebeurt met behulp van sterke magneten. Bij deze toys is het makkelijker de beweging niet gelijkmatig te laten zijn. Dus de nadruk kan dan liggen op het naar binnen stoten van de toy. Zo werkt het ook bij de Mae B Pulse One.

Nu is het bij de Pulse One zo dat de top van de vibrator ook wat uitschuift, terwijl dat bij de Stronics niet is. Maar ik denk dat de techniek wel hetzelfde is, alleen de uitvoering wat anders.

Mijn eerste indruk van de Mae B Pulse One

De mae b pulse one naast een lipstick. De pulse one is duidelijk groter, langer en dikker. Close-up van de knopjes van de mae b pulse one. Je ziet bovenaan een wit rond knopje met het power teken. Daar onder zie je een wit rond knopje met pijltjes omhoog en naar beneden.

Het eerste wat me opvalt is dat deze sextoy best wel wat weegt. 380 gram om precies te zijn. Verder vind ik β€˜m er helemaal goed uitzien. Hij is net wat dikker dan de gemiddelde vibrator, maar niet overdreven. Het siliconen voelt lekker glad aan en hij trekt geen stof aan.

De Mae B Pulse One heeft twee knopjes. Een powerknopje, waarmee je echt alleen de power aan zet, hij doet dan verder nog niks, en een knopje voor het stoten.

De Test van de Mae B Pulse One

De mae b pulse one ligt op mijn hand. Hij is iets langer dan de afstand van het topje van mijn middelvinger tot het begin van mijn pols. Ik knijp het stukje net onder de bovenkant van de mae b pulse one in.

Het is altijd een goed idee om glijmiddel te gebruiken bij seksspeeltjes. Vooral bij stotende seksspeeltjes. Omdat de Mae B Pulse One van siliconen gemaakt is, kan je er beter geen siliconen glijmiddel bij gebruiken. Pjur Woman Nude is een heel fijn en veilig glijmiddel op waterbasis, dus dat gebruikte ik.

Toen ik de Pulse One aanzette, was ik gelijk blij. Wow! Deze sextoy heeft echt powerrrr! Het stoten voelt echt heel goed. De nadruk ligt duidelijk op het naar binnen stoten en dat voelt voor mij zoveel beter.

Toys die gelijkmatig in en uit bewegen hebben vaak als effect dat vooral het handvat beweegt. Daar heeft de Mae B Pulse One helemaal geen last van. Wanneer ik mijn benen tegen elkaar klemde, deed β€˜ie het zelfs zonder dat ik β€˜m vasthield.

Het eerste standje vond ik het lekkerst. Dit is eigenlijk het langzaam stotende standje, maar het gaat alsnog best snel. Standje twee gaat een stuk sneller. En dan zijn er nog twee standjes die variΓ«ren in snelheid. Ook leuk!

Klaarkommateriaal?

Dat stotende gevoel in mijn vagina, ik kan daar heel erg van genieten. Er zit ook best wel wat kracht en gewicht achter, dus het voelt lekker intens. Ik hou daar heel erg van. En zeker op standje één, met constante snelheid gaat het maar door. Love it!

Maar van alleen dit stoten kan ik niet klaarkomen. De Mae B Pulse One is een hele rechte vibrator. Hij raakt mijn G-spot dus niet. Dat is wel jammer. De Mae B Pulse Two, die ook nog een clitorisstimulator er aan vast heeft, heeft wel zo’n gebogen vorm. Ik denk dat die vorm nog veel fijner is, en ik hoop dat ik die binnenkort ook nog mag testen! Maar terug naar de Pulse One. Hoewel het stoten super lekker en heel stimulerend voelt, is het voor mij dus niet genoeg voor een orgasme.

Maar gelukkig heb ik nog genoeg andere toys. De combinatie van de Mae B Pulse One en de We-Vibe Melt was toch wel heavenly, hoor. Luchtdruk voor mijn clitoris en stoten voor mijn vagina and I’m good. Echt hoor. Heerlijke orgasmes!

Conclusie

De mae b pulse one ligt op de zijkant van de bewaardoos. Je ziet het witte deksel met daarin de tekst mae b Close-up van de schacht van de mae b pulse one. Je ziet net onder de top de rimpels, waar de toy uit kan schuiven.

De Mae B Pulse One is een stotende sextoy die dat ook heel goed doet. De nadruk van het stoten ligt op de beweging naar binnen, wat het veel lekkerder maakt. Hij heeft vier standjes, dus genoeg afwisseling. Hij is niet geschikt voor G-spot stimulatie, dus het kan fijn zijn om β€˜m te combineren met een andere toy (of je vingers) voor je clitoris.

Deze toy is perfect voor mensen die meer houden van beweging/stoten in hun vagina dan vibraties. Mijn vagina en ik worden in elk geval heel blij van de Mae B Pulse One.

Je kan de Mae B Pulse One hier bestellen bij Sextoyland voor 119,95

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

4 Reacties

 1. Ik heb nog nooit een stotende sextoy gevoeld en ik begin toch wel steeds nieuwsgieriger te worden! Ik hou zelf ook meer van stotende bewegingen in plaats van trillende van binnen (uitzonderingen daar gelaten). Welke zou je echt aanraden?
  Pfff daar gaat mijn budget weer πŸ˜‚

  Antwoord
  • Ik zou sowieso iets aanraden met deze techniek, dus deze, of de Pulse Two, of een Stronic van Fun Factory. Want je wil wel echt iets wat gewoon naar binnen stoot en niet een handvat wat alleen maar uit je beweegt, haha!
   En dan hangt het qua keus er dus vanaf wat je wil. Als je iets voor je G-spot wil is de Stronic G bijvoorbeeld heel erg fijn. Als je gelijktijdig wil dat je clitoris ook gestimuleerd wordt, is de Pulse Two denk ik heel fijn (die heb ik nog niet) of de Fun Factory Stronic Bi Fusion.

   Antwoord
   • De stronics zijn inderdaad goed. Ik zou persoonlijk overwegen om voor de nieuwe sundaze te gaan omdat deze kan pulseren, ‘tappen/tikken?’ en vibreren (net uit van Fun Factory)?
    Ik heb in een filmpje gezien dat het pulseren veel lijkt op de stronics, maar hij is wel een formaatje kleiner/korter.
    Ik wacht nu ongeduldig een review af alvorens deze te kopen πŸ™‚

    Antwoord
   • Dank je! Ik ga me er eens in verdiepen πŸ‘πŸ˜€

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.