LustHoiz SpankHoiz Paddle – review

26-03-2021

LustHoiz is een Duits bedrijf en ze maken voornamelijk houten dildo’s. Nu ben ik sowieso al fan van houten dildo’s, maar de dildo’s van LustHoiz vielen extra op door de geweldige regenboogkleurtjes. Maar mijn review van vandaag gaat niet over een dildo, maar over een paddle, want die maken ze ook. Een SpankHoiz. Met de tekst ‘Slut’ er in. Ik hou er van!

Specs

Materiaal: Hout, met niet-giftige lak
Verkoopprijs: 39,95 euro, maar je krijgt 10% korting met de code ‘Tess10’, hier te koop bij LustHoiz 
Is ’t wat? Zo, wat een pittig ding!

Misschien weet je al dat ik vaak met affiliate linkjes werk in mijn reviews. Ik krijg dan een klein percentage van het aankoopbedrag als jij via zo’n linkje iets koopt. Dat kost jou niks, en ik zie ook geen gegevens van jou. Dit is hoe ik mijn geld verdien en dit zorgt er ook voor dat ik altijd onafhankelijk kan blijven en dus dat mijn reviews altijd eerlijk zijn. In dit geval, wanneer je mijn kortingscode gebruikt, weet LustHoiz dat jouw aankoop via mij komt, en werkt dit verder hetzelfde als met een affiliate linkje.

Mijn eerste indruk van de SpankHoiz

De lusthoiz spankhoiz in mijn hand. De lusthoiz spankhoiz naast een lipstick om het formaat te laten zien.

Zoals de meeste BDSM-toys, kwam de SpankHoiz ook zonder verpakking. Helemaal prima, lijkt me ook. Dit is toch niet iets wat ik in een verpakking zou willen bewaren.

Het was een beetje een verrassing hoe mijn paddle er uit zou zien, want wanneer je bestelt, weet je niet welke kleuren je krijgt. Het is me niet helemaal duidelijk of het altijd één kleur gecombineerd met zwart is, of dat het ook twee andere kleuren kunnen zijn. Je kan je voorkeuren in elk geval wel doorgeven, dat is wel fijn. Mijn paddle is zwart met felrood.

Ik vind de SpankHoiz er echt heel tof uitzien. Je ziet duidelijk nog het patroon van het hout door de verf heen, dat vind ik mooi. De letters slut liggen wat dieper en zijn ook rood, terwijl de rest van die kant van de paddle zwart is. Een de zijkanten zijn er rode en zwarte streepjes, dat ziet er echt heel tof uit.

Aan het uiteinde van het handvat zit een hartje, wat ook het logo is van LustHoiz, met daarin een gaatje. Volgens de website zou hier een nylon polskoordje doorheen zitten, maar dat zat er bij die van mij niet. Maar ik heb dus wel de mogelijkheid hier zelf nog een touwtje doorheen te doen.

Wat is er leuk aan een paddle?

De achterkant van de lusthoiz spankhoiz. Deze is voornamelijk rood, maar je ziet ook nog wat zwarte verf er doorheen. Dat geeft een beetje zo'n rustiek effect. Je ziet de achterkant en de zijkant van de lusthoiz spankhoiz. De zijkant is zwart met rood gestreept, om en om.

Als je niet into BDSM bent, vraag je je misschien af waarom iemand überhaupt een paddle zou willen gebruiken. Ik vind zelf het gevoel van spanking super lekker. Zeker wanneer het rustig wordt opgebouwd en er steeds iets harder geslagen wordt. Spanking hoeft niet per se pijn te doen. Dat kan wel, en sommige mensen vinden dat ook heel erg lekker, maar het hoeft niet. Je kan ook zachtjes slaan en wanneer de billen wat warmer worden, kan je ook iets harder slaan.

Spanking met de blote hand vind ik echt heel fijn voelen, maar soms is dat ook wel pijnlijk voor degene die slaat. En als dat nu net iemand is die niet van pijn houdt, is dat wel jammer. Dan is een paddle super handig. Maar sowieso vind ik een paddle vaak ook al snel wat heftiger voelen dan een hand. Al hangt dit er natuurlijk helemaal vanaf hoe hard iemand slaat en hoe. Maar over het algemeen genomen is het makkelijker om hard te slaan met een paddle.

Ik vind het gevoel van geslagen worden op zich dus al heel lekker voelen. Maar wanneer mijn billen steeds warmer worden en echt een beetje gaan gloeien, vind ik dat echt super nice. Ze worden ook steeds gevoeliger, terwijl ik dan meestal wel ook weer meer pijn kan hebben. Eigenlijk vind ik gewoon alles lekker aan spanking, met of zonder paddle.

De Test van de LustHoiz SpankHoiz

Close-up van het handvat van de lusthoiz spankhoiz. Je ziet het hartje, wat ook hun logo is, met in het midden een gaatje waar een koordje doorheen kan. Close-up van de rode kant van het handvat.

BDSM-toys testen vind ik eigenlijk altijd extra leuk. Niet dat seksspeeltjes testen niet leuk is, want ook dat is super om te doen natuurlijk. Maar een BDSM-toy testen voelt toch altijd net even wat meer als een feestje. Een spannend feestje, dat wel. Ik moet zeggen dat ik wel een beetje zenuwachtig was om deze paddle te testen, want stel dat ‘ie hartstikke gemeen zou zijn. Die paddle. Of degene die ‘m vasthield. Je weet ’t nooit met deze dingen.

Omdat deze paddle natuurlijk die tekst er in heeft staan, was ik ook wel nieuwsgierig of die tekst dan ook zichtbaar zou zijn op mijn bil. Mijn huid is super bad-ass en verkleurt bijna niet en laat ook bijna nooit marks zien, dus ik rekende hier niet echt op.

Gelijk bij de eerste klap met de SpankHoiz schrok ik eigenlijk al. Deze paddle komt echt heel pittig aan. De paddle heeft een vrij standaard formaat en hij voelde in mijn hand niet heel zwaar, dus ik had dit eigenlijk niet verwacht.

Het gaf een vrij scherpe pijn, echt aan de oppervlakte, op mijn huid. Doffe pijn dringt vaak wat dieper door, en voelt meer zoals een stomp bijvoorbeeld zou voelen, tot in je spieren. Maar deze pijn bleef heel oppervlakkig hangen. En dat klinkt misschien liever, maar ik vind dat juist veel heftiger.

Het duurde niet lang of ik begon al heel zielig te klagen (vind ik leuk om te doen, doen alsof ik héél zielig ben), en dit keer was het niet eens aangedikt, want deze SpankHoiz paddle deed echt véél pijn. Nu was het ook wel zo dat degene die ‘m vasthield ook echt een gemenerd is, dus hij sloeg ook gewoon niet zachtjes. Helaas liet de paddle geen ‘slut’-marks achter. Maar ik had wel héle gevoelige billen.

Ook wanneer je wat zachter slaat met deze paddle, komt ‘ie nog steeds pittig aan. Vooral omdat ‘ie zo scherp voelt. Ik hou wel van pittig, dus ik vind het best leuk (al geef ik dat op dat moment dan liever weer niet toe). Ik vond het wel verrassend, juist voor zo’n lichte paddle, dat ‘ie zo stevig aankomt.

Ik heb ook nog even bij Eva (misschien ken je haar wel van Meet the Kinksters) geprobeerd om een ‘slut’-afdruk op haar bil achter te laten. Zij tekent wat sneller. En ik heb echt m’n best gedaan door op m’n hardst te slaan, maar helaas, ook geen Slut op haar bil. Misschien zijn we gewoon te nette meisjes voor een slut-mark, dat kan ook. Maar ik denk dat het te maken heeft met hoe licht de paddle is, of misschien dat het makkelijker zou gaan als de letters er juist op lagen, in plaats van er in.

Conclusie

Deze LustHoiz SpankHoiz paddle ziet er super leuk uit. Hij is licht, maar komt heel stevig aan. Hij geeft een scherpe pijn. Helaas is het niet gelukt om een ‘slut’-afdruk op billen te maken, maar alsnog vind ik deze paddle wel echt tof.

Je kan de LustHoiz SpankHoiz Slut paddle hier bestellen bij LustHoiz voor 39,95 euro.
Met de code ‘Tess10’ krijg je 10% korting.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Hoe lang is de kortingscode geldig? Heb je Model 2 toevallig ook gekregen om te reviewen?
    Welke houten toys ik ook mooi vind zijn deze van Idée du désir, heb je die al gezien?

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.