LustHoiz Model One G-spot Houten Dildo – Pride Edition

22-03-2021

Als je al honderden seksspeeltjes hebt, zou je denken dat je misschien iets minder enthousiast wordt van nieuwe sextoys. Maar ik kan je vertellen, toen ik deze LustHoiz Model One Pride Edition voor het eerst zag, werd ik me toch een partijtje enthousiast. Want hallo, heb je gezien hoe mooi deze houten dildo is?

Specs

Materiaal: Hout, met speciale niet-giftige lak
Oplaadbaar: n.v.t.
Standjes: Moet je zelf doen
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 99 euro, maar je krijgt 10% korting met de code ‘Tess10’, hier te koop bij LustHoiz
Is ’t wat? Hij is mooi én lekker!

Ik voel me net een echte influencer, met zo’n 10% kortingscode! Misschien weet je al dat ik vaak met affiliate linkjes werk in mijn reviews. Ik krijg dan een klein percentage van het aankoopbedrag als jij via zo’n linkje iets koopt. Dat kost jou niks, en ik zie ook geen gegevens van jou. Dit is hoe ik mijn geld verdien en dit zorgt er ook voor dat ik altijd onafhankelijk kan blijven en dus dat mijn reviews altijd eerlijk zijn. In dit geval, wanneer je mijn kortingscode gebruikt, weet LustHoiz dat jouw aankoop via mij komt, en werkt dit verder hetzelfde als met een affiliate linkje.

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de lusthoiz model one houten dildo. Het is een bruinige doos met een paars hartje met een h er in. Er op ligt de dildo. De achterkant van de doos. Je ziet dat er allerlei tekst in het duits op staat.

De LustHoiz Model One zit in een stevige doos waar je ‘m ook prima in kan bewaren. De doos is van stevig karton en heeft een hout-look. Helemaal passend bij deze houten dildo dus. De doos is best grappig met al die icoontjes er op. Het doet me een beetje denken aan een doos van een spelletje.

Op de achterkant van de verpakking en aan de binnenkant vind je nog wat informatie over LustHoiz dildo’s. Wel allemaal in het Duits.

In de verpakking vind je natuurlijk de LustHoiz Model One houten dildo in pride edition.

Mijn eerste indruk van de LustHoiz Model One Pride Edition

De lusthoiz model one houten dildo ligt op de doos, die open ligt. Je ziet een uitsnede waar de dildo in past, met daar onder nog wat tekst. De lusthoiz model one houten dildo naast een lipstick, die duidelijk een stuk kleiner is

Toen ik de doos open maakte en deze houten dildo voor het eerst in het echt zag, was ik gelijk verliefd. Ik kon me bijna niet voorstellen dat ‘ie net zo mooi zou zijn als ik al op de foto’s had gezien. Maar hij was gewoon nog veel mooier. Wow! De kleuren zijn zo mooi helder. En de vorm is zo bijzonder. Je ziet het patroon van het hout nog net door de verf heen. Maar ook door de vorm van de dildo doet ‘ie ook alsnog wel heel hout-achtig aan, ook al heeft ‘ie regenboogkleuren. Echt. Wow. Ik vind dit denk ik de mooiste dildo die ik heb.

Een houten dildo? Krijg je dan geen splinters? Is dat wel veilig?

De lusthoiz model one houten dildo in mijn hand. Close-up van de lusthoiz model one houten dildo. Je ziet de verschillende kleuren en het houtpatroon door de verf heen

Dit is denk ik de vraag die mij het meest gesteld werd nadat ik deze houten LustHoiz dildo op Instagram liet zien. Hout is eigenlijk een super geschikt materiaal voor dildo’s. En nee, je krijgt er geen splinters van. En het is ook echt bodysafe.

Zo’n houten dildo moet natuurlijk wel met speciale lak afgelakt worden. De lak op deze LustHoiz Model One dildo is niet giftig en zorgt ervoor dat er geen bacteriën in of op kunnen blijven hangen. Helemaal fijn dus!

Hout kan je natuurlijk in allerlei vormen maken. Of nou ja, ik kan dat niet, maar wanneer je houtbewerkingsskills hebt, kan je dat. Hout is makkelijk schoon te maken, gewoon even afspoelen met water en zeep, of een toycleaner en dat is het.

Het hout wat LustHoiz gebruikt is afkomstig uit Europese, duurzame bosbouw. De verf die gebruikt wordt is duurzame en waterdichte verf die voldoet aan dezelfde hoge standaard als die voor houten kinderspeelgoed. Ze hebben er wel echt goed over nagedacht bij LustHoiz.

Hout vs. siliconen

De lusthoiz model one houten dildo ligt tegen een siliconen ylva & dite dildo aan. De lusthoiz model one houten dildo ligt naast een siliconen ylva & dite dildo

Zoals je vast wel weet, ben ik ook erg fan van siliconen seksspeeltjes. Dildo’s of vibrators, dat maakt niet uit. Maar siliconen is ook gewoon echt super fijn materiaal voor seksspeeltjes. Er zijn helaas nog steeds heel veel sextoys van onveilige materialen. Het materiaal is dan giftig of poreus, waardoor je het nooit goed schoon kan maken, hoe goed je je best ook doet. En dat is natuurlijk erg onhygiënisch en kan allerlei (vaginale) ongemakken opleveren. Maar siliconen is niet giftig en niet poreus. En het voelt lekker aan. Dus sextoys van siliconen zijn helemaal fijn.

Bij LustHoiz vinden ze het ook belangrijk dat mensen speeltjes van veilige materialen gebruiken. Op hun website kan je ook lezen dat zij tegen speeltjes van giftige of poreuze materialen zijn. Whoohoo!

Siliconen voelt weer echt heel anders dan hout. Siliconen dildo’s zijn vaak een beetje flexibel, terwijl een dildo van hout helemaal niet meegeeft. Dat geeft weer een totaal andere ervaring. En zeker bijvoorbeeld bij het stimuleren van de G-spot kan dit een groot voordeel zijn.

De test van de LustHoiz Model One G-spot Houten Dildo

De lusthoiz model one houten dildo tegen een flesje sliquid aan. Close-up van het smalle uiteinde van de lusthoiz model one houten dildo. Je ziet duidelijk ook alle hobbels en bobbels.

Wat erg fijn is van houten dildo’s, je kan er elk soort glijmiddel bij gebruiken wat je maar wil! Bij siliconen toys gebruik je beter geen siliconen glijmiddel, maar hier kan je dus helemaal los met je Pjur Original, als je daar van houdt. Ik ben zelf meer van het waterbasis glijmiddel, dus ik gebruikte gewoon lekker Sliquid, mijn favoriete glijmiddel zonder glycerine en parabenen, zodat het mijn vagina niet irriteert.

In mijn handen voelt de LustHoiz Model One dildo al heel fijn. Het voelt zo glad dat het bijna zacht lijkt. De vormen voelen ook gewoon heel fijn. Het heeft op mij in mijn handen al een beetje zo’n stressbal effect. Ik kan gerust een filmpje zitten kijken op de bank en dan de hele tijd deze dildo gewoon door mijn handen laten glijden. Maar misschien ben ik daar heel raar in.

Aan de ene kant van de dildo zie je het hartje met de H er in, het logo van LustHoiz. Ik ging er dus vanuit dat dat de kant was waar je ‘m vast zou moeten houden en dat je dus de andere kant in moet brengen. Het inbrengen ging heel makkelijk, het materiaal is ook echt heel glad.

Mijn vagina is niet super gevoelig, dus ik merkte niet zo veel van alle hobbels en bobbels op de dildo. Maar hij voelde wel heel goed. Door de kromming kon ik mijn G-spot wel raken, maar omdat er niet echt een super aanwezige ribbel is, was de G-spot stimulatie vrij mild.

Met een dildo vind ik het altijd wel fijn om te stoten. Ik merkte bij deze LustHoiz Model One heel erg dat het veel verschil maakte hoe ik ‘m vasthield. Waar ik wat meer druk zette op de onderkant om ‘m wat meer te sturen. Ook voelde het heel lekker om een beetje een draaiende beweging te maken. Met deze dildo vond ik het echt fijn om wat meer te experimenteren. Sommige dildo’s zijn gewoon vooral geschikt om in en uit te bewegen, maar deze LustHoiz heeft zo’n interessante en asymmetrische vorm dat er gewoon veel meer mogelijk is.

De andere kant van de Lusthoiz Model One Pride Edition

Close-up van de dikke kant van de houten dildo. Je ziet ook het hartje met de h, het logo van lusthoiz. Je kijkt recht tegen de dikke kant van de lusthoiz model one houten dildo aan.

Het was me niet helemaal duidelijk of de ‘achterkant’ van deze houten dildo ook bedoeld was om in te brengen. Maar ik kon geen argument bedenken waarom dit niet zou kunnen. Met seksspeeltjes moet je lekker experimenteren als je er zin in hebt. En als het veilig is, waarom niet. Ik zou deze dildo niet anaal inbrengen (zoals op de verpakking wel staat aangegeven dat dat kan) want dat lijkt me niet veilig. Er zit tenslotte geen brede basis aan, dus kan ‘ie in principe naar binnen schieten. Maar beide kanten lijken me vaginaal prima te kunnen.

De andere kant van de houten dildo is een stuk dikker. Ik zou mezelf nog steeds niet als een size-queen omschrijven, maar een beetje formaat vind ik wel prettig. Dus eigenlijk werd ik heel blij van deze kant. Het formaat, maar ook de kromming. Ik vind deze kant eigenlijk lekkerder dan de andere kant.

Dit is ook aan deze kant niet de meest heftige G-spot dildo, maar beide kanten weten mijn G-spot zeker wel te raken. En met de juiste druk kan ik ook vrij makkelijk G-spot orgasmes krijgen. Maar met deze dikke kant vond ik dat allemaal net even lekkerder voelen.

Conclusie

Je ziet de lusthoiz model one vanaf de smalle kant. Close-up van de zijkant van de lusthoiz model one houten dildo. Je ziet alle gekleurde streepjes.

De LustHoiz Model One G-spot houten dildo pride edition is prachtig en voelt ook echt lekker. Het hout voelt toch echt heel anders dan elk ander materiaal. Het voelt heel lekker zacht aan. De vorm van deze dildo is super interessant en nodigt uit om een beetje mee te experimenteren. Het is leuk dat de ene kant wat dikker is en de andere juist wat dunner. Voor G-spot stimulatie is ‘ie geschikt, maar dat is niet super intens. Maar het is echt een hele lekkere en super mooie, bijzondere dildo.

Je kan de LustHoiz Model One Houten dildo hier bestellen bij LustHoiz, voor 99 euro. Met de code ‘Tess10’ krijg je 10% korting (en maak je mij blij!)

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Zo leuk dat er naast NobEssence nog zijn die houten toys maken. Het is zo leuk om te wisselen tussen materialen. Is deze leuker/beter dan de NobEssence Intrigue?
    Model 2 ziet er ook leuk uit. Hopelijk mag je deze ook nog testen 🙂

    Antwoord
  2. Wat gaaf zeg! Ik kende al wel dildo’s van mineralen en edelstenen. .Maar dit nog niet.. En ze zijn nog mooi ook😀

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.