Lovense Osci

29-10-2018

Sextoy review by Tess: Lovense Osci

Soms zie ik een seksspeeltje en ben ik gelijk nieuwsgierig. Dat had ik ook bij de Lovense Osci. Een toy voor je G-spot, maar dit is niet gewoon een vibrator, maar een oscillator. Vandaar de naam ook. Ik kreeg โ€˜m in ruil voor mijn review.

De verpakking van de Lovense Osci

Lovense osci Lovense osci

Eerder testte ik al de Lovense Lush, een trileitje dat je met de Lovense app kan bedienen, en qua verpakking zien die er vrijwel hetzelfde uit. Gewoon een witte doos met foto van de sextoy (niet zo origineel tegenwoordig) en de productnaam. Op de zijkanten en de achterkant vind je wat informatie over het seksspeeltje. In de verpakking vind je ook de USB oplader, die zit wel heel netjes in een apart doosje, en een gebruiksaanwijzing. Het ziet er allemaal netjes uit. De doos is heel stevig, dus je kan je sextoy daar prima in bewaren.

Looks & specs van de Osci

Lovense osci Lovense osci

De Lovense Osci is gemaakt van siliconen. Siliconen is een super fijn materiaal voor sextoys, want het voelt lekker, is niet poreus en helemaal veilig voor je lichaam. De Osci is niet waterproof, wel oplaadbaar. Aan de onderkant van de toy zie je een zilverkleurig plastic gedeelte, maar dat is denk ik meer voor de show. Aan de andere kant heb je twee knopjes om de Osci mee te bedienen. Al kan je dit ook met de Lovense app doen. De Osci heeft verschillende standjes, zowel steady als patronen. In de app kan je ook zelf nog patronen maken.

Osci-wat?

Lovense osci Lovense osci

Misschien vraag je je af wat dat dan eigenlijk is, oscilleren. Ik heb eerder al oscillerende toys getest, zoals de Zumio (รฉรฉn van mijn favorieten!), de Eroscillator (ik moest er even aan wennen) en de Queen Bee (wat een ramp!). Een vibrerende sextoy trilt, en die trillingen komen door een bepaalde soort beweging. Een oscillerende toy maakt een ander soort beweging, die er ook echt meer uit ziet als schudden. Een oscillerende toy kan je vaak ook echt goed zien bewegen. Nu zit er dus zeker ook wel verschil in hoe een sextoy oscilleert, daar was ik na het testen van verschillende oscillerende toys al achter. Maar de Lovense Osci is dus weer anders. Het kuiltje in de top van de toy beweegt eigenlijk in en uit. Het ziet er echt heel apart uit. En als ik mโ€™n vinger in het kuiltje leg, beweegt mijn vinger dus ook echt op en neer. Het geeft op mijn vinger al een super apart en best wel intens gevoel.

De juiste plek vinden

Lovense osci Lovense osci

De vorm van de Lovense Osci ziet er ook uit alsof โ€˜ie mijn G-spot goed zal kunnen raken, en het gevoel wat ik op mijn vinger kreeg, zorgde ervoor dat ik hoge verwachtingen had. Ik gebruikte een beetje Sliquid glijmiddel (wel op waterbasis bij een siliconen toy!) en zette โ€˜m aan. Hij maakt best wat geluid, maar dat is bij een seksspeeltje wat iets bijzonders doet wel vaker het geval. Ik merkte dat ik de Osci nog niet helemaal op de goede plek had, want het gevoel deed me nog niet zoveel. Het was echt even zoeken hoe ik de toy vast moest houden om een goede stimulatie van mijn G-spot te krijgen. Uiteindelijk moest ik โ€˜m in een beetje rare hoek duwen om de goede plek te raken.

Anticlimax

Lovense osci Lovense osci

Het gevoel was echt anders dan met andere toys. Ik had het wel intenser verwacht eigenlijk, maar het was wel aangenaam. Het voelde echt stimulerend, maar niet stimulerend genoeg om van klaar te kunnen komen. Nu weet ik van mezelf dat mijn G-spot best een stevige, heen en weer bewegende, stimulatie nodig heeft wil ik er van klaar kunnen komen. Maar ik had wel gehoopt dat de beweging die de Osci maakt ook zou werken. Dat was helaas niet zo.

Super climax

Lovense osci Lovense osci

Ik voelde me toch wel een beetje teleurgesteld, want ik had best wel veel verwacht van deze toy. En nu was het wel lekker, maar veel verder kwam ik er ook niet mee. Dus ik besloot om er nog een andere sextoy bij te pakken. Ik koos (natuurlijk) mijn Womanizer. De dubbele stimulatie voelde echt super goed en heftig. Het was heel apart hoe intens het ineens allemaal werd. En toen kwam ik klaar. En dat orgasme, echt, WOW! Ik schrok er gewoon zelf van. Dit orgasme was ZO heftig, intens en lang. Ik moest er echt even van bijkomen.

Lovense Osci, de Orgasm Enhancer

Lovense osci Lovense osci

Later heb ik de Lovense Osci ook nog gebruikt in combinatie met verschillende minivibrators, zoals de NU Sensuelle Point (echt, ik hou van die Point!) en elke keer leverde het gewoon een super heftig en lang orgasme op. De Lovense Osci is voor mij echt een โ€˜orgasm enhancerโ€™, ik kan het eigenlijk niet anders omschrijven. Elke keer weer is dit het geval. Ik snap niet precies hoe het werkt, maar het werkt. En goed ook. Soms moet ik er van squirten, soms niet, maar het is altijd super heftig.

De Lovense App

Lovense osci Lovense osci

Ik heb ook de Lovense app nog gebruikt, maar daar vond ik niet zoveel aan. Ik vond โ€˜m onhandig werken en van sommige functies kwam ik er niet eens achter hoe het nu precies werkte. De sound functie werkte helemaal niet en de music functie leek in de eerste instantie wel grappig, maar de stimulatie leek al snel niet meer overeen te komen met de muziek. Dan is er ook nog een alarm functie waarvan ik geen idee heb hoe of wanneer je die zou gebruiken (je kan niet echt gaan slapen met de Osci in je, lijkt me). Ik miste een makkelijke manier om gewoon de verschillende patronen en vibratiesterktes te kunnen regelen in de app.

Moeilijke bediening

Lovense osci Lovense osci

Maar ook de knopjes op de sextoy zelf vond ik niet ideaal. Ik ging ook gewoon aan mezelf twijfelen of ik iets verkeerd deed, en nog steeds eigenlijk wel hoor, maar ik krijg het gewoon niet voor elkaar om โ€˜m goed en makkelijk te bedienen. Ik druk standaard op het verkeerde knopje om โ€˜m aan te zetten, soms zelfs tot twee keer toe. En er zijn maar twee knopjes. Dus. Dan staat er in de gebruiksaanwijzing dat er vier steady standjes zijn, maar ik krijg er maar drie. De patronen die in het boekje getekend staan, herken ik niet allemaal en ook niet in die volgorde. En dan heb ik dus ook met de laatste twee patronen dat ik echt heel vaak moet drukken voor ik een andere krijg. Alsof die er een keer of vier in staan. Ik snap er maar weinig van. Maar ik vind de steady standjes ook bij dit seksspeeltje toch het fijnst (en dan niet eens de hardste), dus ik heb de knopjes verder ook niet echt nodig, maar het is toch wel heel apart dat dit niet, of zo moeilijk, werkt. Ik snap het in elk geval niet. Ook met het uitzetten blijft er soms nog een lampje knipperen. Dan lijkt โ€˜ie uit te staan, maar dat is dan dus blijkbaar niet zo. Geen idee gewoon hoe dit zit. I just donโ€™t get it.

Conclusie

De Lovense Osci was echt anders dan ik had verwacht, maar ik vond โ€˜m in combinatie met een andere (clitorale) sextoy echt super fijn omdat hij mijn orgasmes gewoon vรฉรฉl intenser maakte. De toy los vind ik wel lekker, maar niet super bijzonder. De bediening, zowel via de app als met de knopjes op de toy, laat veel te wensen over. Maar alsnog ben ik echt heel tevreden met deze sextoy, want zulke heftige orgasmes zijn wel echt heel bijzonder en er zijn zeker niet veel toys die dat voor elkaar krijgen.

De Lovense Osci is momenteel niet meer te koop, maar de Lovense Osci 2 kan je hier bestellen bij Easytoys

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Heel veel succes allemaal!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.